Odp: co jest z batata...? - 15/11/2004 14:45
Na Craxie widac bylo ze Sergio ma wielką ochote od gry i nawet lepiej mu szło niz w poprzednich spotkaniach. Jak widac jest to zawodnik bardzo kontuzjogenny, do tego z racji swojego stylu gry zbyt czesto jest ostro atakowany przez rywala. Chyba przerwa zimowa dobrze mu zrobi - szkoda by bylo gdyby tak mlody pilkarz przez glupote sztabu szkoleniowego mial zakonczyc kariere. Numer ze zwodem w prawo bedzie prawdopodbnie urozmaicony w rundzie wiosennej. Chodzi o magiczne kółka a'la Szubert (to dla zmylenia rywala w sytuacjach 1 na 1) i dopracowanie strzalu piętką nad murem obroncow (zupełnie nowa koncepcja)
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: co jest z batata...? - 15/11/2004 17:49
Odpier..... sie od niego !!!!
Batata jest debeściak. Chłopak ma może spadek formy,ale to nie powód ,żeby go teraz za to jechać. Pozdro dla kumatych
nie nie jestesm w nim zakochana tylko wydaje mi sie ze teraz gra troche lepiej niz wczesniej !!chlopak probuje cos grac ale naprawde musi miec kontuzje!!!!
Musi to na Rusi
ale faktem jest ze wczoraj grał całkiem całkiem
sorki no ale masz napierdolone w tym miejscu gdzie normalnie ludzie maja glowe))) BATATA ma poprostu maly spadek formy ale jak wroci to pomoze naszej POGONI awansowac do tej ligi mistrzow)) no ale puchar UEFA to moze nam pyknac!! co nie
Ehehe
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
sorki no ale masz napierdolone w tym miejscu gdzie normalnie ludzie maja glowe))) BATATA ma poprostu maly spadek formy ale jak wroci to pomoze naszej POGONI awansowac do tej ligi mistrzow)) no ale puchar UEFA to moze nam pyknac!! co nie
Odp: co jest z batata...? - 25/11/2004 16:30
TomY chciałbym sie z Tobą skątaktować , podaj swoje gg , lub ustawimy sie gdzieś na Choszcznie bo mam sprawe.Pewnie sie domyślasz o co chodzi ale mniejsza z tym nie rozmowa na internet
Pozdrawiam
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE!!!!!! KURWA JAK STRZELAL TO WSZYSCY GO NOSILI NA REKACH A TERAZ TYLKO GO TYRACIE!!!!!! NO KU... NIE OCENIAJCIE GO ZA FORME ZRAZ PO KONTUZJI!!!! BATATA JESZCZE BEDZIE NAJLEPSZYM PILKARZEM LIGI A JAK DOSTANIE NASZE OBYWATELSTWO TO BEDZIE WYMIATAL W KADRZE))))
Zgodnie z ogolnie rozumianymi zasadami korzystania z forum, z laski swojej mogla bys wylaczyc CAPS LOCK i pisac malymi literami.
W DUPIE MAM TWOJE ZDANIE!!!!!! KURWA JAK STRZELAL TO WSZYSCY GO NOSILI NA REKACH A TERAZ TYLKO GO TYRACIE!!!!!! NO KU... NIE OCENIAJCIE GO ZA FORME ZRAZ PO KONTUZJI!!!! BATATA JESZCZE BEDZIE NAJLEPSZYM PILKARZEM LIGI A JAK DOSTANIE NASZE OBYWATELSTWO TO BEDZIE WYMIATAL W KADRZE))))
w dupe to ja moge cie wyruchac ty mala dziwko..to raz...a dwa nikt go tu nie tyra wiec jak nie umiesz czytac to nie pierdol farmazon wytrzeszczu jebany
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872515 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.