Odp: Małe pytanko - 20/11/2004 20:34
Naszywki Pogoni i Szczecina ma gosciu, ktory prowadzi taki mini sklepik w swoim mieszkaniu i obsluguje ludzi przez okno, miedzy Placem Zolnierza a Zamkiem Ksiazat Pomorskich. Wiem, ze latem mial otwarte niemal non stop. Teraz nie mam pojecia czy interes dziala w taka pogode.
Odp: Małe pytanko - 21/11/2004 10:12
Bylem u tego goscia co ma w mieszkaniu sklep i ma naszywki Pogoni ale jest maly problem w napisie POGOŃ brakuje kreski nad N.Nie wiem co za producent robil takie naszywki.
Odp: Małe pytanko - 06/12/2005 14:49
No to i ja mam małe pytanko, może ktos się orientuje gdzie można kupić naklejke Pogoni taką wypukłą ostatnio nigdzie ich nie widze
I jeszcze jedno jak ktoś bedzie miał fote osiedla Majowego ale taka na której widać bloki a za nimi komin elektrociepłowni niech wyśle mi na poczte będe mu bardzo wdzięczny[email protected]
Ostatnio edytowany przez: tarpan, 6 grudnia 2005, 16:34 [2 raz(y)]
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Naszywke dostaniesz na slonku... w Słecznym Centrum Handlowym, jest tam na parterze sklep muzyczny, gdzie jest sporo naszywek, wsrod pilkarskich sa tam Pogoni, Legii i taki maly orzeszek- Zaglebia Sosnowiec...
Kasztaniak tego sklepu nie ma juz tam conajmniej od pół roku... teraz jest tam zoologiczny
pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822959 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.