Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Krzysztof Pilarz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
F G
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8174 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 22:38
Czytajac wypowiedzi niektorych dochodze do wniosku ze chyba strasznie rozpaczacie za poprzednim bramkarzem...Zwolnili go i tyle. Taki los pilkarza. Poza tym to gral w 2 lidze, gdzie Pogon wygrywala mecz za meczem. Teraz tak dla przypomnienia gramy w 1 lidze, gdzie nie jest juz tak latwo. Pilarz daje sobie rade, wyciaga wiele setek i tak ma byc.

pm53
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 02/11/2004 12:25

Przemk0 napisał:  

fan57 napisał:  
Czekam na wypowiedzi przeciwników Pilarza na tym i na innych forach z przed kilku miesięcy którzy skazywali Krzyśka na klęskę i denne postępy w sztuce golkipers.
Otórz (wypowiadałem się niejednokrotnie na forach) uważam że robi ZAJEBISTE postępy, w stosunku do tego (widząc kilka miesięcy temu Pilarza)ze Pilarz może stać się bramkarzem na miare krajową, o ile Ptactwo go nie zmarnuje
I tutaj mam skromną proźbe do wszystkich forumowiczów którzy wczesnniej złorzeczyli Pilarzowi a dzisiaj mu biją brawa i skandują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosze oto moja wypowiedz.. :

Brawa dla Pilarza za ten mecz.. fakt to byl chyba najlepszy jego mecz w sezonie. Ale wlasnie na cholerny sezon patrzy sie przez pryzmat wszystkich meczy.. a ja nie jestem w goracej wodzie kapany i po jednym czy dwoch udanych meczach pomnika mu stawiac nie bede jak niektorzy. Powiedzmy sobie ze nawet Waldburg kiedys wygral dla Pogoni mecz (z KSZO) i skandowano jego nazwisko ! :) wiec wiesz dobry mecz moze sie zdarzyc kazdemu..

Ja nazwisko Pilarza skandowalem tylko raz na Mazowszu Grojec.. ale to wiadomo.. to byl poprostu dobry motyw.. zeby bramkarz strzelał karnego.

No i prawda. Każdemu może wyjść dobry mecz. Chcę wam przypomnieć, że w meczu z Mazowszem idealnie wprost grał nawet Terlecki ;) .
Prawda jest taka. Zobaczymy po zakończeniu sezonu. Ale na pewno Krzysiek nie ma takiej pozycji w zespole jak Boguś Wyparło.

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 02/11/2004 12:50

pm53 napisał:  

Przemk0 napisał:  

fan57 napisał:  
Czekam na wypowiedzi przeciwników Pilarza na tym i na innych forach z przed kilku miesięcy którzy skazywali Krzyśka na klęskę i denne postępy w sztuce golkipers.
Otórz (wypowiadałem się niejednokrotnie na forach) uważam że robi ZAJEBISTE postępy, w stosunku do tego (widząc kilka miesięcy temu Pilarza)ze Pilarz może stać się bramkarzem na miare krajową, o ile Ptactwo go nie zmarnuje
I tutaj mam skromną proźbe do wszystkich forumowiczów którzy wczesnniej złorzeczyli Pilarzowi a dzisiaj mu biją brawa i skandują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosze oto moja wypowiedz.. :

Brawa dla Pilarza za ten mecz.. fakt to byl chyba najlepszy jego mecz w sezonie. Ale wlasnie na cholerny sezon patrzy sie przez pryzmat wszystkich meczy.. a ja nie jestem w goracej wodzie kapany i po jednym czy dwoch udanych meczach pomnika mu stawiac nie bede jak niektorzy. Powiedzmy sobie ze nawet Waldburg kiedys wygral dla Pogoni mecz (z KSZO) i skandowano jego nazwisko ! :) wiec wiesz dobry mecz moze sie zdarzyc kazdemu..

Ja nazwisko Pilarza skandowalem tylko raz na Mazowszu Grojec.. ale to wiadomo.. to byl poprostu dobry motyw.. zeby bramkarz strzelał karnego.

No i prawda. Każdemu może wyjść dobry mecz. Chcę wam przypomnieć, że w meczu z Mazowszem idealnie wprost grał nawet Terlecki ;) .
Prawda jest taka. Zobaczymy po zakończeniu sezonu. Ale na pewno Krzysiek nie ma takiej pozycji w zespole jak Boguś Wyparło.

Racja poczekajmy i przekonacie się że Krzysiek będzie na leprzej pozycji niż Boguś!!!!
Ale wiadom przeciwnicy(?) zawsze wymyślą jakieś argumenty żeby komuś dokopać!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Mike Tyson
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 02/11/2004 14:54
PILARZ TO MŁODY BRAMKARZ !! MYSLE ZE JAK DALEJ BEDZIE TAK BRONIL TO BEDZIE W CZOLOWCE BRMAKARZY!! JUZ JEST LEPSZY NIZ TEN LIBERDA CZY KUSZCZAK !!

JEDNO SERCE, JEDEN KLUB
POGON SZCZECIN
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 02/11/2004 15:33
no i w jedenastce kolejki jest pan Banaszyński (Polonia)
nie ma to jak przypadkowo obronic źle strzelony rzut karny

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 04/11/2004 14:56

Roniek83 napisał:  
JUZ JEST LEPSZY NIZ TEN LIBERDA CZY KUSZCZAK !!

Taaa...

Obrazek gif wstawiony na forum
fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 04/11/2004 17:59

Jay-J napisał:  

Roniek83 napisał:  
JUZ JEST LEPSZY NIZ TEN LIBERDA CZY KUSZCZAK !!

Taaa...

Czemu taki zrezygnowany ton?

Krzysiek to naprawdę wielki talent, myślę że więkrzy jak przyszłościowy Fabiniak!!!! Który w IIIlidze puszcza tyle bramek!
A pamiętajmy że wspomniany Fabiniak niby taki wielki talent został przeniesiony z Arkoni w dobrej wierze a uważam że w tej chwili wypacza się jego domniemany talent!!!
A dla Arkoni mógł dużo więcej zrobić niż w tej chwili dla PogoniII
Dobrze rozumię podejście działaczy Pogoni, żeby wychować z narybku dobrego bramkarza ale nie tędy droga
Przecież Fabiniak w tej chwili w rezerwach się marnuje brak odpowiedniej klasy rozgrywkowej powoduje że ten zawodnik prawdopodobnie się zmarnuje w Pogoni
Pozdro

Ostatnio edytowany przez: fan57, 7 listopada 2004, 10:15 [2 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7922 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 06/11/2004 15:53
Moim zdaniem Pilarz jest mlodym bramkarzem i jeszcze beda z niego ludzie, ale teraz juz udowadnia ze jest odwaznym bramkarzem i broni super nawet prawie tak jak Bodzio W. :)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Scarface
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 06/11/2004 16:06
Apropo Bodzia W. oglądał ktoś może wczoraj derby łodzi mecz był bardzo ciekawy i zacięty ale dla nas przede wszystkim interesujący dlatego, że bronił w nim nasz przeszły i przyszły bramkarz i prawdę mówiąc obydwoje zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie Bodzio jak zwykle niesamowicie żywiołowy i skuteczny na przedpolu do tego kilka znakomitych parad ale ogólną notę obniża karny, który sam sobie stworzył ale miłym zaskoczeniem był występ Peskovica który jest już w zasadzie naszym bramkarzem(tak bynajmniej twierdziła oficjalka) i czeka bodajże do końca roku aby dołączyć do drużyny i wtedy nieważne kto będzie bronił ale ważniejsze jest to że będzie w końcu rywalizacja na pozycji bramkarza.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 06/11/2004 16:15
Ton nie zrezygnowany, tylko nie ma słów by wyrazić przepaść między Liberdą, Kuszczakiam a Pilarzem. Może bedzie z niego niezły bramkarz, ale 2 pierwsi są bramkarzami klasy reprezentacyjnej.

ekil
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 09/11/2004 22:48
Swoją drogą mial dzis urodzinki :)

DamiaN
Kibic
Na forum od 7740 dni

Pilarz zaraz po Borucu - 10/11/2004 22:33
J. Tomaszewski ztwierdził ze Pilarz jest zaraz po Borucu wyrazajcie opinie na ten temat

Pogoń Szczecin-Byliśmy tu i zawsze będziemy-Stąd jesteśmy i tu umrzemy
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 11/11/2004 08:50
Zdanie Tomaszewskiego jest dla mnie tyle warte co zdanie profesora Miodka na temat piłki...

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Krzysztof Pilarz - 11/11/2004 18:29
Krzysiu, Krzysiu, Krzysiu, Krzysiu Gooool Krzysiu Gooooooool :)

1948
Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 11/11/2004 19:12

Jay-J napisał:  
Zdanie Tomaszewskiego jest dla mnie tyle warte co zdanie profesora Miodka na temat piłki...

A ja powiem że liczy sie dla mnie zzdanie Tomaszewskiego , jednego (czy nawet najlepszego) z najlepszych bramkarzy w historii polskiej piłki kopanej ...
Uważam że Pilarz to dobry , niewątpliwie utalentowany bramkarz lepszy od Wyparły .

Jeśli chodzi o Kuszczaka to nie wiem czy to jest jakiś klasowy bramkarz skoro nie mógł sie przebic na ławke przeciętnej Herthy a teraz w jakims zespole w Anglii (nie pamiętam nazwy) ;)

Myśle że w tej chwili najlepszymi polskimi bramkarzami są Dudek i Boruc .

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Kula
Kibic
Na forum od 7823 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 12/11/2004 21:59
Miom zdaniem krzysiu Pilarz jest dobrym bramkarzem ale tzeba sie uczyc dalej pilarz ucz sie a będziesz wyjebany w kosmos !!

PS
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 13/11/2004 00:05
Chciałbym, żeby zagrał równie dobry mecz, co z Amicą w Sobotę. ;)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Łabek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 10:27
"...Jak czytamy w Expresie Ilustrowanym Zbigniew Boniek dzwonił do Antoniego Ptaka, właściciela Pogoni Szczecin, w sprawie przejścia do Łodzi Krzysztofa Pilarza.
Miałby być ona następcą Borisa Peskovica, który podpisał kontrakt z Pogonią.
- Rozmawiałem ze Zbigniewem Bońkiem na temat przejścia do Łodzi Pilarza. Nie mam nic przeciwko temu - mówi Antoni Ptak...."

No już chcą sie Krzysia pozbyć za jakiegoś Peskovica... jestem na NIE
Krzyyyyyysiuuu Pilaaaaaaarz ;)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Boberek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 10:37

Łabek86 napisał:  
"...Jak czytamy w Expresie Ilustrowanym Zbigniew Boniek dzwonił do Antoniego Ptaka, właściciela Pogoni Szczecin, w sprawie przejścia do Łodzi Krzysztofa Pilarza.
- Rozmawiałem ze Zbigniewem Bońkiem na temat przejścia do Łodzi Pilarza. Nie mam nic przeciwko temu - mówi Antoni Ptak...."

Podpisuje sie pod tym nogami i rekoma w 100%. K.Pilarz musi zostac i nie ma innej mozliwosci .w koncu 4 miejsce wsrod bramkarzy ligowych tej jesieni cos znaczy bez niego bylibysmy na ostatnim lub przedostatnim miejscu . wiec niech Dawidek sie powaznie zastanowi czy warto poraz kolejny podpadac kibicom i oddawac Pilarza isprowadzac Peskowica za ktorym ciagnie sie smrod po aferze barazowej z czasow wystpeow w Swicie i ktorego forma jest jedna wielka niewiadoma (chociaz trzeba przyzna ze w Widzewie bronil dobrze )

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 10:48

Łabek86 napisał:  

co oni ocipieli do konca?? po chuj nam teraz Peskovic jak Pilarz jest. ja pierdole Ptaki maja talent do robienia udanych transferow;) same zajebiste narazie byly:D:D Probierz, Giuliano - wylecieli, Terlecki - wyleci, Silvere sciagneli tylko po uslyszeniu opinii Milara... zamiast mlodych, perspektywicznych graczy sciagac to u nas dom spokojnej starosci robia. teraz jeszcze tego czecha chca sciagnac. a co do Peskovica to nic do niego nie mam ale po kiego grzyba nam nowy bramkarz jak stary jest dobry, jest mlodszy i znamy jego forme a Peskovic to nie wiadomo co to bedzie. eh pojebalo ich...

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005