Odp: Krzysztof Pilarz - 31/10/2004 22:38
Czytajac wypowiedzi niektorych dochodze do wniosku ze chyba strasznie rozpaczacie za poprzednim bramkarzem...Zwolnili go i tyle. Taki los pilkarza. Poza tym to gral w 2 lidze, gdzie Pogon wygrywala mecz za meczem. Teraz tak dla przypomnienia gramy w 1 lidze, gdzie nie jest juz tak latwo. Pilarz daje sobie rade, wyciaga wiele setek i tak ma byc.
No i prawda. Każdemu może wyjść dobry mecz. Chcę wam przypomnieć, że w meczu z Mazowszem idealnie wprost grał nawet Terlecki .
Prawda jest taka. Zobaczymy po zakończeniu sezonu. Ale na pewno Krzysiek nie ma takiej pozycji w zespole jak Boguś Wyparło.
Czekam na wypowiedzi przeciwników Pilarza na tym i na innych forach z przed kilku miesięcy którzy skazywali Krzyśka na klęskę i denne postępy w sztuce golkipers.
Otórz (wypowiadałem się niejednokrotnie na forach) uważam że robi ZAJEBISTE postępy, w stosunku do tego (widząc kilka miesięcy temu Pilarza)ze Pilarz może stać się bramkarzem na miare krajową, o ile Ptactwo go nie zmarnuje
I tutaj mam skromną proźbe do wszystkich forumowiczów którzy wczesnniej złorzeczyli Pilarzowi a dzisiaj mu biją brawa i skandują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosze oto moja wypowiedz.. :
Brawa dla Pilarza za ten mecz.. fakt to byl chyba najlepszy jego mecz w sezonie. Ale wlasnie na cholerny sezon patrzy sie przez pryzmat wszystkich meczy.. a ja nie jestem w goracej wodzie kapany i po jednym czy dwoch udanych meczach pomnika mu stawiac nie bede jak niektorzy. Powiedzmy sobie ze nawet Waldburg kiedys wygral dla Pogoni mecz (z KSZO) i skandowano jego nazwisko ! wiec wiesz dobry mecz moze sie zdarzyc kazdemu..
Ja nazwisko Pilarza skandowalem tylko raz na Mazowszu Grojec.. ale to wiadomo.. to byl poprostu dobry motyw.. zeby bramkarz strzelał karnego.
No i prawda. Każdemu może wyjść dobry mecz. Chcę wam przypomnieć, że w meczu z Mazowszem idealnie wprost grał nawet Terlecki .
Prawda jest taka. Zobaczymy po zakończeniu sezonu. Ale na pewno Krzysiek nie ma takiej pozycji w zespole jak Boguś Wyparło.
Racja poczekajmy i przekonacie się że Krzysiek będzie na leprzej pozycji niż Boguś!!!!
Ale wiadom przeciwnicy(?) zawsze wymyślą jakieś argumenty żeby komuś dokopać!!!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 02/11/2004 14:54
PILARZ TO MŁODY BRAMKARZ !! MYSLE ZE JAK DALEJ BEDZIE TAK BRONIL TO BEDZIE W CZOLOWCE BRMAKARZY!! JUZ JEST LEPSZY NIZ TEN LIBERDA CZY KUSZCZAK !!
Krzysiek to naprawdę wielki talent, myślę że więkrzy jak przyszłościowy Fabiniak!!!! Który w IIIlidze puszcza tyle bramek!
A pamiętajmy że wspomniany Fabiniak niby taki wielki talent został przeniesiony z Arkoni w dobrej wierze a uważam że w tej chwili wypacza się jego domniemany talent!!!
A dla Arkoni mógł dużo więcej zrobić niż w tej chwili dla PogoniII
Dobrze rozumię podejście działaczy Pogoni, żeby wychować z narybku dobrego bramkarza ale nie tędy droga
Przecież Fabiniak w tej chwili w rezerwach się marnuje brak odpowiedniej klasy rozgrywkowej powoduje że ten zawodnik prawdopodobnie się zmarnuje w Pogoni
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: fan57, 7 listopada 2004, 10:15 [2 raz(y)]
Odp: Krzysztof Pilarz - 06/11/2004 15:53
Moim zdaniem Pilarz jest mlodym bramkarzem i jeszcze beda z niego ludzie, ale teraz juz udowadnia ze jest odwaznym bramkarzem i broni super nawet prawie tak jak Bodzio W.
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Odp: Krzysztof Pilarz - 06/11/2004 16:06
Apropo Bodzia W. oglądał ktoś może wczoraj derby łodzi mecz był bardzo ciekawy i zacięty ale dla nas przede wszystkim interesujący dlatego, że bronił w nim nasz przeszły i przyszły bramkarz i prawdę mówiąc obydwoje zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie Bodzio jak zwykle niesamowicie żywiołowy i skuteczny na przedpolu do tego kilka znakomitych parad ale ogólną notę obniża karny, który sam sobie stworzył ale miłym zaskoczeniem był występ Peskovica który jest już w zasadzie naszym bramkarzem(tak bynajmniej twierdziła oficjalka) i czeka bodajże do końca roku aby dołączyć do drużyny i wtedy nieważne kto będzie bronił ale ważniejsze jest to że będzie w końcu rywalizacja na pozycji bramkarza.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Krzysztof Pilarz - 06/11/2004 16:15
Ton nie zrezygnowany, tylko nie ma słów by wyrazić przepaść między Liberdą, Kuszczakiam a Pilarzem. Może bedzie z niego niezły bramkarz, ale 2 pierwsi są bramkarzami klasy reprezentacyjnej.
Zdanie Tomaszewskiego jest dla mnie tyle warte co zdanie profesora Miodka na temat piłki...
A ja powiem że liczy sie dla mnie zzdanie Tomaszewskiego , jednego (czy nawet najlepszego) z najlepszych bramkarzy w historii polskiej piłki kopanej ...
Uważam że Pilarz to dobry , niewątpliwie utalentowany bramkarz lepszy od Wyparły .
Jeśli chodzi o Kuszczaka to nie wiem czy to jest jakiś klasowy bramkarz skoro nie mógł sie przebic na ławke przeciętnej Herthy a teraz w jakims zespole w Anglii (nie pamiętam nazwy)
Myśle że w tej chwili najlepszymi polskimi bramkarzami są Dudek i Boruc .
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Krzysztof Pilarz - 12/11/2004 21:59
Miom zdaniem krzysiu Pilarz jest dobrym bramkarzem ale tzeba sie uczyc dalej pilarz ucz sie a będziesz wyjebany w kosmos !!
Odp: Krzysztof Pilarz - 01/12/2004 10:27
"...Jak czytamy w Expresie Ilustrowanym Zbigniew Boniek dzwonił do Antoniego Ptaka, właściciela Pogoni Szczecin, w sprawie przejścia do Łodzi Krzysztofa Pilarza.
Miałby być ona następcą Borisa Peskovica, który podpisał kontrakt z Pogonią.
- Rozmawiałem ze Zbigniewem Bońkiem na temat przejścia do Łodzi Pilarza. Nie mam nic przeciwko temu - mówi Antoni Ptak...."
No już chcą sie Krzysia pozbyć za jakiegoś Peskovica... jestem na NIE
Krzyyyyyysiuuu Pilaaaaaaarz
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
"...Jak czytamy w Expresie Ilustrowanym Zbigniew Boniek dzwonił do Antoniego Ptaka, właściciela Pogoni Szczecin, w sprawie przejścia do Łodzi Krzysztofa Pilarza.
- Rozmawiałem ze Zbigniewem Bońkiem na temat przejścia do Łodzi Pilarza. Nie mam nic przeciwko temu - mówi Antoni Ptak...."
Podpisuje sie pod tym nogami i rekoma w 100%. K.Pilarz musi zostac i nie ma innej mozliwosci .w koncu 4 miejsce wsrod bramkarzy ligowych tej jesieni cos znaczy bez niego bylibysmy na ostatnim lub przedostatnim miejscu . wiec niech Dawidek sie powaznie zastanowi czy warto poraz kolejny podpadac kibicom i oddawac Pilarza isprowadzac Peskowica za ktorym ciagnie sie smrod po aferze barazowej z czasow wystpeow w Swicie i ktorego forma jest jedna wielka niewiadoma (chociaz trzeba przyzna ze w Widzewie bronil dobrze )
co oni ocipieli do konca?? po chuj nam teraz Peskovic jak Pilarz jest. ja pierdole Ptaki maja talent do robienia udanych transferow same zajebiste narazie byly Probierz, Giuliano - wylecieli, Terlecki - wyleci, Silvere sciagneli tylko po uslyszeniu opinii Milara... zamiast mlodych, perspektywicznych graczy sciagac to u nas dom spokojnej starosci robia. teraz jeszcze tego czecha chca sciagnac. a co do Peskovica to nic do niego nie mam ale po kiego grzyba nam nowy bramkarz jak stary jest dobry, jest mlodszy i znamy jego forme a Peskovic to nie wiadomo co to bedzie. eh pojebalo ich...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.