Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 04/11/2004 18:21
audycja słysze leci, mam głos co jakiś czas prowadzącego, ale trwa to pare sekund i włącza się buforowanie, które trwa do paru minut :/
dziś cały dzień w ogóle nic nie było słychać
Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 05/11/2004 09:06
Bylem wczoraj w radio i rozmawialem zarowno z redaktorami jak i z samym szefem. Problemy techniczne spowodowane sa slabej jakosci laczem radiowym. Problem zostanie zlikwidowany prznosinami radia do inego akademika gdzie bedzie duzo lepsze lacze. Nastapi to w ciagu 2 tygodni.
Ostatnio edytowany przez: muniek, 5 listopada 2004, 11:20 [1 raz(y)]
Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 05/11/2004 16:20
chccialem przeprosic za te niepowodzenie. mamy poprostu klopoty z serwerem. tak jak pisal kolega wczesniej, tzreba szybko przeniesc sie do innego akademika. szkoda, skoda, szkoda..., ze pierwsza audycja nie wyszla tak jak powinna, bo naprawde duzo pracowalismy. ale nie tracimy ochoty, i na bank sie uslyszymy. licze ze nastapi to wczesniej niz za 2 tyg. PS. muniek napisz mi swoj nr gg jak bedziesz mogl ,lub nr tel. przeslij poprostu na gg. sory, ze wczoraj zapomnialem cie o niego poprosic. moj nr gg:5938052
Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 17/11/2004 16:56
Wszystkich zainteresowanych kibiców Pogoni informuje, ze wszelkie kłopoty techniczne powodowane buforowaniem i niemoznoscią normalnego odbierania audycji juz sa za nami i serdecznie zapraszam w kazdy czwartek od godz 18. juz jutro audycja o meczu z cracovia adres pddfm.univ.szczecin.pl Zapraszmy.
Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 18/11/2004 19:36
sluchalem tej audycji i musze powiedziec ze byla dobra jest na pewno jeszcze wiele rzeczy do zrobienia ale jak na pierwszy raz bylo dobrze pozdro dla tych prowadzacych
Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 25/11/2004 19:04
no i po kolejnej audycji
gdyby nie lekka awaria mojego łącza byłoby ok, ale słyszalność miałem dobrą przez prawie całą audycję
eheheh tak czy inaczej miałem ubaw z chłopaków
Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 25/11/2004 21:48
Ja nie wiem...ostatnio w poniedzialek (od 18 do 20) sluchalem tego radia i jakos wszystko bylo ok i nie nazekalem na problemy techniczne Dzieki Bogu!
Odp: Audycja o Pogoni w PDDFM - 27/11/2004 00:43
WAZNE!!!!!!!!!! Juz w najblizszy czwartek gosciem " Studia Pogon" bedzie trener Pogoni B.Panik. na adres [email protected] mozecie przysylac swoje pytaniwa do szkoleniowca portowej druzyny! do uslyszenia. pozdro!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872507 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.