Masz rację ale te dwa mecze w tym sezonie mi utkwiły w pamięci bo były bardziej urozmaicone. A no i na Wiśle była też jedna z ciekawszych Ale i tak najlepszym elementem oprawy jest piosenka puszczana(chybaa) przez Barana po strzelonych bramkach "I will survive " heheh bez niej zaden doping nie ma sensu i oprawy nic nie dadzą
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 26/10/2004 23:53
czy to tylko u nas race same wypadają na "strefę pola gry" czy moze pzpn tylko nas tak darzy uczuciem? jakoś z innych stadionów nie dochodzą mnie newsy związane z pirotechnicznymi zastrzeżeniami
a co do kasy zebranej do puchy to ktoś naprawdę musi mieć wybujałą wyobraźnię żeby takiego betona na oficjalce pierdolnąć (no chyba że będą hakerskie próby włamania na konto MW )
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 27/10/2004 15:06
powiem tak: wiekszosc rac leci z 11-12 sektora.sa tam kibice ktorzy ogarniaja młyn wiec powinni zadzialac.oczywiscie kazdego sie nie zkontroluje ale jak juz rzuci race to powinno kilku do niego podejsc i mu "wytlumaczyc" zeby tak na przyszlosc nie robil.....a inni niech sie ucza na cudzym bledzie
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
To ja bym zaproponował aby ująć takiego kozaka i przekazać go w ręce Klubu, który płaci za wybryk. Nich świadczą ci co to widzieli i ujęli kozaka jak mu przyjdzie z kieszeni własnej lub rodziców zapłacić 1000 PLN to może się opamięta.
powiem tak: wiekszosc rac leci z 11-12 sektora.sa tam kibice ktorzy ogarniaja młyn wiec powinni zadzialac.oczywiscie kazdego sie nie zkontroluje ale jak juz rzuci race to powinno kilku do niego podejsc i mu "wytlumaczyc" zeby tak na przyszlosc nie robil.....a inni niech sie ucza na cudzym bledzie
To ja bym zaproponował aby ująć takiego kozaka i przekazać go w ręce Klubu, który płaci za wybryk. Nich świadczą ci co to widzieli i ujęli kozaka jak mu przyjdzie z kieszeni własnej lub rodziców zapłacić 1000 PLN to może się opamięta.
Do tej pory nie zawsze zgadzalem sie z Twoimi wypowiedzxiami,ale zazwyczaj byly konstruktywne,ale w tym momencie mnie rozjebales....Kurwa mac...jebac konfidentow - tyle w temacie :/
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 27/10/2004 18:36
Te kary to przecież parodia - na gieksie akurat nie bylem, ale z tego co wiem, to z elementow pirotechnicznych byly tylko stroboskopy, to co niby wlecialo na tą murawę?? Poza tym nic sie nie stalo...Poj....ane....Ale jest druga strona medalu - byly mecze nawet w poslkiej lidze gdy rownoczesnie odpalalo sie kilkaset rac (ŁKS, Legia, Lech itd) i zadna nie leciala na murawe. a przeciez nigdzie nie ma kilkuset ultrasow, wiec wynika z tego ze niektore race odpalaja zwykli kibice, moze nawet 40-50-letnie pikniki. U nas tych rac jest znacznie mniej, a mimo to lądują na murawie (MW wszystkich kontrolować nie mogą, ale pamietam mecz z Zaglebiem w tamtym roku gdzie na murawe polecialo kilkanascie albo kilkadziesiąt rac!! - czy to element buntow przeciw zakazom PZPN (fajnie wygląda gdy caly stadion jest w dymie ) czy po prostu glupota?? Zakaz glupi, ale jest, a przecież te 1500 zlotych to znaczna kwota - tyle nie moze uzbierac 10 tys ludzi w Szczecinie....
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
a ja bym zaproponowal zebys nie dawal takich pomyslow bo chyba nikt nie lubi konfidentowa jak jestes taki porzadny kibic to sam zaplac kare od PZPN
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 27/10/2004 22:14
matys kisiel i tym podobni co nie mieli racy nawet w rece... sam fakt ze udzielacie sie w tym temacie jest dla mnie komiczny... co do kary... nie kibice ja placa... i dla mnie ta informacja styka... co do Aro... uwazam ze sie mylisz
Do tej pory nie zawsze zgadzalem sie z Twoimi wypowiedzxiami,ale zazwyczaj byly konstruktywne,ale w tym momencie mnie rozjebales....Kurwa mac...jebac konfidentow - tyle w temacie :/
Odpowiem na twój post, choć Scarface - trochę szacunku dla innych poglądów. Prostując - oczywiście, że jestem przeciwko bezpodstawnym karom PZPN lub urojonym zdarzeniom ale... jeśli zdarzy się że raca lub inny środek pirotechniczny trafia na murawę to wyznaję zasadę jak powyżej. Na trybunach proszę bardzo na boisko nie... O to chodziło. Patyk a tobie zależy by propagować wrzutki na boisko - oczywiście że nie - liczy się chyba spektakl na trybunach i dobra zabawa niż wpadki, które Klubowi bokiem wychdzą ? Może inaczej to ujmę z szacunku do Ciebie: jestem tego samego zdania co G.Kozak i R.Duchowski w dziesiejszym wydaniu Kuriera w raybryce Pogoń Fans. Pozdrawiam.
ps. Spokojnie to raz, po drugie napisałem o Klubie, jeśli uważasz współpracę z Klubem dla utzrymania porządku za konfidencję to się zastanawiam nad wszystkim :-( .
Ostatnio edytowany przez: ARO, 28 października 2004, 10:14 [2 raz(y)]
Qrwa byłem zalogowany i koleś mi wpisał debilny post proszę o jego usunięcia a koleś zaraz dostanie w japę.
Na twój post jednak odpowiem extra i poprostu to przemilcze. Może się doczekasz spełnienia ambicji i zostaniesz Moderem tutaj ale jak na razie wrzuć sobie na luz.
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 11:47
Do ARO
Jak już coś masz do powiedzenia to po prostu to powiedz a nie wpisujesz post żeby napisać że będziesz milczał a jak już zostanę moderatorem to pierwszą rzeczą jaką zrobie będzie skasowanie twojego konta na tym forum bo ostatnio zaczynasz się przemądrzać jakbyś nosił w dupie kij od szczotki i wkurzać ludzi a tak na poważnie to są tu ludzie którzy odwalają kawał dobrej roboty i nieuważam aby ktokolwiek nowy był im potrzebny poza tym ja i tak w najbliższych tygodniach wyjeżdżam z kraju i jeszcze jedno tak się tylko do mnie przyjebałeś czy o coś ci chodzi bo strasznie nie lubię ściemy i jak coś cię boli to mów od razu bo ja sobie nieprzypominam żebym kiedykolwiek odezwał się bezpośrednio do ciebie na forum.
PS
Wrzucić to ja sobie mogę piątkę i z rozpędu na ciebie wpaść więc uważaj komu i jakie porady dajesz bo ja nie jestem twoim kolesiem żebyś się bez powodu do mnie przypierdalał
PS2
Mam tylko jedną ambicję jebać polską policję
Ostatnio edytowany przez: Scarface, 28 października 2004, 12:28 [1 raz(y)]
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Patyk a tobie zależy by propagować wrzutki na boisko - oczywiście że nie - liczy się chyba spektakl na trybunach i dobra zabawa niż wpadki, które Klubowi bokiem wychdzą ? Może inaczej to ujmę z szacunku do Ciebie: jestem tego samego zdania co G.Kozak i R.Duchowski w dziesiejszym wydaniu Kuriera w raybryce Pogoń Fans. Pozdrawiam.
ps. Spokojnie to raz, po drugie napisałem o Klubie, jeśli uważasz współpracę z Klubem dla utzrymania porządku za konfidencję to się zastanawiam nad wszystkim :-( .
No to sie jescze ze dwa razy zastanow - wspolpraca wspolpraca,ale wydaanie kogokolwiek w rece ochorny czy policji (bo niby jak takiego osobnika zatrzymac, zeby chociazby spisac jego dane) to jest FRAJERSTWO...NIestety Pogon Fansa nie czytalem, wiec ustosunkowac sie nie moge...Co do srodkow pirotechnicznych lecacych na murawe to jasne,ze jestem na nie.Rozwijac tego mi sie nie chce
Odp: Kolejna kara dla Klubu - 28/10/2004 13:34
Po części każdy z was ma rację. W końcu nie po to zbieracie kasę do puchy, żeby potem jakiś przypał wypierdalał ją na murawę i niweczył pracę ludzi z MW a przede wszystkim psuł widowisko. W naszym wspólnym interesie jest znalezienie jakiegoś pośredniego rozwiązania pomiedzy ignoracją tego zjawiska jakim jest moda na stadionowy debilizm a wprowadzaniem jakichś gestapowskich metod (akurat nienawiść do konfidentów potrafie zrozumieć). Im wcześniej ruszycie głową tym mniejsza szansa, że zniweczycie własny wysiłek. Dziś może nie jest zajebiście, ale te ponad tysiąc zeta co mecz to niezły wynik, tym bardziej ze co spotkanie zbierana suma rośnie. Natomiast każdy kolejny idiotyczny numer ( i w następstwie kara dla klubu) będzie potęgował niechęć wśród i tak niezbyt hojnych pikoli.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Do ARO
Jak już coś masz do powiedzenia to po prostu to powiedz a nie wpisujesz post żeby napisać że będziesz milczał a jak już zostanę moderatorem to pierwszą rzeczą jaką zrobie będzie skasowanie twojego konta na tym forum bo ostatnio zaczynasz się przemądrzać jakbyś nosił w dupie kij od szczotki i wkurzać ludzi a tak na poważnie to są tu ludzie którzy odwalają kawał dobrej roboty i nieuważam aby ktokolwiek nowy był im potrzebny poza tym ja i tak w najbliższych tygodniach wyjeżdżam z kraju i jeszcze jedno tak się tylko do mnie przyjebałeś czy o coś ci chodzi bo strasznie nie lubię ściemy i jak coś cię boli to mów od razu bo ja sobie nieprzypominam żebym kiedykolwiek odezwał się bezpośrednio do ciebie na forum.
PS
Wrzucić to ja sobie mogę piątkę i z rozpędu na ciebie wpaść więc uważaj komu i jakie porady dajesz bo ja nie jestem twoim kolesiem żebyś się bez powodu do mnie przypierdalał
PS2
Mam tylko jedną ambicję jebać polską policję
Wiesz co ? Bez urazy bo nie zależy mi na obrażaniu Ciebie - nawet nie chcę tego komentować - ujął bym to jednym słowem ale po co ... Spuśćmy na to kurtynę milczenia bo od samego początku mnie niezrozumiałeś i inni także a jeśli jest inaczej i jest to coś innego niż nieporozumienie to patrz j.w.
PS Napisałem o co chodzi tylko tyle że poscie, który był odpowiedzią na post Patyk'a. Pozdrawiam. Do Admina: jeśli Scarface ma gwiazdkę i uprawia styl wypowiedzi jaki uprawia to widać w tym topic'u to proszę o zdjęcie mojej gwiazdki. Z góry dziękuję.
Ostatnio edytowany przez: ARO, 28 października 2004, 15:15 [3 raz(y)]
Patyk a tobie zależy by propagować wrzutki na boisko - oczywiście że nie - liczy się chyba spektakl na trybunach i dobra zabawa niż wpadki, które Klubowi bokiem wychdzą ? Może inaczej to ujmę z szacunku do Ciebie: jestem tego samego zdania co G.Kozak i R.Duchowski w dziesiejszym wydaniu Kuriera w raybryce Pogoń Fans. Pozdrawiam.
No to sie jescze ze dwa razy zastanow - wspolpraca wspolpraca,ale wydaanie kogokolwiek w rece ochorny czy policji (bo niby jak takiego osobnika zatrzymac, zeby chociazby spisac jego dane) to jest FRAJERSTWO...NIestety Pogon Fansa nie czytalem, wiec ustosunkowac sie nie moge...Co do srodkow pirotechnicznych lecacych na murawe to jasne,ze jestem na nie.Rozwijac tego mi sie nie chce
Patyk , kto powidział o Policji czy Ochronie ? Kto ? Trzymajmy się faktów i postów tutaj przedstawionych. Poza tym mam prośbę abyś dotarł do tego artykułu ponieważ odzwierciedla mój pogląd na tą sprawę w 100%. Na marginesie wspomnę, że nam obywatelom tego kraju przysługuje prawo samoorganizacji wcelu utrzymania porządku a nawet więcej powiem tak powiinno być (!). Cały czas mówię w postach aby takie sprawy załatwiać na poziomie Fani - Klub. Szkoda że tak drastycznie szybki sposób przypieliści mi łatkę konfidenta... Na jakiej podstawie Panowie ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793405 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.