Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8129 dni

Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 21:08
Ogolnie pytanie sie o takie rzezcy w necie to max nieporozumienie....a niektore wypowiedzi mnie normalnie rozwalaja...no,ale coz to tylko internet....prawadziwe zycie jest gzdie indziej :D
ps.i na prawde robienie zgod w necie to raczej chyba nie Chlopaki...tak tylko przypominam sytaucje z nasza "zgoda" z Podbeskidziem hihihih....a co do kontaktow z kibicami Zaglebia to wedlug mnie na prawde nie powinni zabierac glosu dzieciaczki z netu,ktroe nigdy nawet nie mieli okazji zobaczyc ich na zywo.....tak wiec INTERNET i wszytko w temacie :P

Sami przeciw wszystkim!!!
Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 21:08
Ej wy znacie wszystkie przyjaznie ? bo mi sie cos zdawalo (moze mam nie swieze wiadomosci) ze jest tak:
1.Legia
2.Zaglebie Sosnowiec
3.Juventus Turyn
4.Jakal hollenderska z div.1 chyba
Zaglebie Sosnowiec RESPECT za : nazwe Pogon w dzielnicy i za ilosc kibicow !!
PogonFan ty wogle znasz sie ? wiesz jakich wisla skisla ma kibicow i jakich przyjaciol ?? buhahahaha Kibicow to ma do dupy !! ja bym chcial do przyjazni hmm..... Gdyby nie patrzec na nieprzyjaznie itd. to lecha ale w sumie nie bo tam jest duzo kibicow ale sa tylko na dobre z klubem a gdy jest zle to odchodza (przyklad: PP z arka.... 750kibicow!!) ale arke bynm chcial bo arka ma wpozadq kibicow (ale jest nasza kosa...) NaRq

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 21:11
Prosba
Zamknijcie ten temat

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 21:16
Dobra....po wypowiedzi niejakiego Klocka,pierwszy raz skorzystam z opcji jakie dostelm na tym forum i blokuje temat.....po prostu...tak jest cenzura....Pozdro dla kumatych,plus za akcje i takie tam inne kurwac glupote,ehh

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876491 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005