| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 25/09/2004 12:59
Mi się zdaje, że oni mają jednak lepszy pomysł na zagospodarowanie tych terenów! Postawić tam ze dwa kościoły bo ten od Witkiewicza to za mało, jakieś jeszcze seminarium tam dołoży, i wybudować jakiś basenik dla VIP-ów ( czytaj arcybiskupów i romana G.) aha no i zrobić jakis tam obóz szkolno-treningowy dla młodzieżówki LPRu Młodzieży Wszechpolskiej żeby tam się kształcili w jedynie słusznych poglądach i umieli zrobić abordaż następnym razem jak przypłynie Langenord do Polski!
|
W moim sercu Pogoń i na dobre i na złe!!!
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 25/09/2004 13:18
dla mnie to wszystko jest chore w szczecinie!radni robia problemy bo Ptak nie daje łapówek! wystarczy dac tereny Pogoni i wszystko byloby ok! no ale w szczecinie tak nie moze byc zeby byla jakas inwestycja!!banda darmozjadow nie pozowli aby w szczecinie ktos dostal teren bez łapowki!a najsmiesniejsze to jest to , ze przykladowo radni chca przeprowadzic przetarg na tereny nawet na te gdzie nie ma chcetnych oprocz Pogoni! to jest chore! tak bylo ze Śnieżną Górką , jak Pogoni sie zglosilo to od razu pseudo inwestorzy sie zglosili, tak samo jest na Pogoni, tereny leza juz tyle lat i nikt sie nie zglasza, tylko sa pseudochetni wtedy kiedy Pogon chce wziąść teren! To jest po prostu wies a nie miasto, a z reszta jakie miasto i mieszkańcy , tacy radni i magistrat i ich mentalność!!dziekuje za uwagę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 27/09/2004 16:09
Podczas trwających właśnie obrad XXVI sesji Rady Miasta Szczecina, Radni przegłosowali wniosek o włączenie do dzisiejszego porządku obrad dyskusję na temat trudnej sytuacji Pogoni oraz doraźnej pomocy jej ze strony Miasta poprzez zmianę uchwały dotyczącej opłat targowych.
W tej chwili trwa przerwa w obradach, zostaną one wznowione o godzinie 19:00
Jak się jeszcze przedłużą wznowione obrady to być może przełożą głosowanie i wyjaśnienia do jutra albo zażądają dalszych ekspertyz
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 27/09/2004 16:22
> Podczas trwających właśnie obrad XXVI sesji Rady Miasta Szczecina, Radni przegłosowali wniosek o włączenie do dzisiejszego porządku obrad dyskusję na temat trudnej sytuacji Pogoni oraz doraźnej pomocy jej ze strony Miasta poprzez zmianę uchwały dotyczącej opłat targowych.
> W tej chwili trwa przerwa w obradach, zostaną one wznowione o godzinie 19:00
> Jak się jeszcze przedłużą wznowione obrady to być może przełożą głosowanie i wyjaśnienia do jutra albo zażądają dalszych ekspertyz
Mam jakieś złe przeczucia co do tego wszystkiego...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 27/09/2004 19:30
Nie wiem czy to było ale ja powiem tyle: skoro posłowie LPR twierdzą że Szczecinowi nic się nie stanie bez I ligowej piłki to niech się nie zdziwią jeżeli przy następnych wyborach wyborcy sobię pomyślą że nic się nie stanie jeżeli LPR nie będzie w radzie miasta....
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 27/09/2004 19:35
> Nie wiem czy to było ale ja powiem tyle: skoro posłowie LPR twierdzą że Szczecinowi nic się nie stanie bez I ligowej piłki to niech się nie zdziwią jeżeli przy następnych wyborach wyborcy sobię pomyślą że nic się nie stanie jeżeli LPR nie będzie w radzie miasta....
bardzo dobrze mowisz
|
ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 27/09/2004 19:41
> Nie wiem czy to było ale ja powiem tyle: skoro posłowie LPR twierdzą że Szczecinowi nic się nie stanie bez I ligowej piłki to niech się nie zdziwią jeżeli przy następnych wyborach wyborcy sobię pomyślą że nic się nie stanie jeżeli LPR nie będzie w radzie miasta....
i tu się z tobą nie zgodze...Szczecin to duże miasto i nie każdy wyborca interesuje się pilką nożną. W Szczecinie mieszka gdzieś 300-400 tyś wiary chyba z tego może 50 tys. interesują się piłką nożną, No i z tego sobie odliczyć tj z tych 50 tys. ludzi nie letnich i tych co nie pojda na wybory więc masz o wiele mniej osób. a reszta mieszkańców tak czy siak może na nich zagłosowac wiec o czym my tu mówimy??
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 27/09/2004 23:11
no to wszystko poszło ok.
255/04 - zmieniająca uchwałę w sprawie opłaty targowej
Głosujących ZA: 13 Głosujących PRZECIW: 6 WSTRZYMAŁO SIĘ: 3 Głosujących : 22
no to teraz piąć się tylko w góre tabeli    
|
I zesłał nas Pan na ziemie, abyśmy siali zamęt i zniszczenie. Wychowani na POGONI.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3