| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 20/09/2004 21:17
no Wedlug mnie w tych kartach Magdon(jest 9) powinien sie zamienic z terleckim .... (jest 10) :/ a pozaym karty napewno fajna pamiatka ...
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 21/09/2004 15:50
Hey
Kto nie zdążył zebrać dotychczasowych kart może wysłać sms'a pod numer: 7440 o treści: gs karty+nominał kompletu+swoje nazwisko+adres...przykład z gazety:p
gs karty 9 Jan Kowalski ul.Błotna,73-456 Szczecin
a Oni wyślą wtedy dany komplet już bez żadnych opłat a opłata za sms wynosi 4,88zł
POZDRAWIAM!!!
|
Do boju MKS
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 25/09/2004 10:59
> Hey
> Kto nie zdążył zebrać dotychczasowych kart może wysłać sms'a pod numer: 7440 o treści: gs karty+nominał kompletu+swoje nazwisko+adres...przykład z gazety:p
> gs karty 9 Jan Kowalski ul.Błotna,73-456 Szczecin
> a Oni wyślą wtedy dany komplet już bez żadnych opłat a opłata za sms wynosi 4,88zł
> POZDRAWIAM!!!
Skad masz to info??
Bo ja poszukuję kart z serii 9 i 10.
Jeśli ktoś ma jakąś sensowną propozycję sprzedaży to chętnie sie dogadam.
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 25/09/2004 11:25
> Skad masz to info??
>
> Bo ja poszukuję kart z serii 9 i 10.
> Jeśli ktoś ma jakąś sensowną propozycję sprzedaży to chętnie sie dogadam.
jest ta informacja w głosie:p
POZDRAWIAM
|
Do boju MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 25/09/2004 13:38
> a Oni wyślą wtedy dany komplet już bez żadnych opłat a opłata za sms wynosi 4,88zł
> POZDRAWIAM!!!
Kurde troszke duzo bo brakuje mi 9 i 10 to wychodzi 10 zł 
Jeśli ktoś ma na zbyciu to moge odkupić od niego za przystepną cene + karta z Milarem (bo przez pomyłke 2 takie same dostałem)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 25/09/2004 15:41
> no to juz mamy wszystkie karty kolekcjonerska szafka sie powieksza i moze sie pogra w przerwie meczyq P
>
>
W moim przypadku to napewno bede gral tymi katrtami przed meczem 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 25/09/2004 23:28
> Kurde troszke duzo bo brakuje mi 9 i 10 to wychodzi 10 zł 
> Jeśli ktoś ma na zbyciu to moge odkupić od niego za przystepną cene + karta z Milarem (bo przez pomyłke 2 takie same dostałem)
>
Postaram się załątwić Ci 9 i 10-ale nie objecuję! w poniedziałek napisze,czy znalazłam coś dla Ciebie
|
Do boju MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 26/09/2004 12:48
> > Kurde troszke duzo bo brakuje mi 9 i 10 to wychodzi 10 zł 
> > Jeśli ktoś ma na zbyciu to moge odkupić od niego za przystepną cene + karta z Milarem (bo przez >pomyłke 2 takie same dostałem)
> >
> Postaram się załątwić Ci 9 i 10-ale nie objecuję! w poniedziałek napisze,czy znalazłam coś dla Ciebie
Jak mi załatwisz to ........to nie wiem co zrobie ze szczęścia.....
Jakoś Ci się odwdzięczę.(bez podtesktów proszę)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 28/09/2004 18:30
> > > Kurde troszke duzo bo brakuje mi 9 i 10 to wychodzi 10 zł 
> > > Jeśli ktoś ma na zbyciu to moge odkupić od niego za przystepną cene + karta z Milarem (bo przez >pomyłke 2 takie same dostałem)
> > >
no-załatwiłam dla Ciebie 10 ale 9 niestety mi sie nie udało!!! tylko teraz problem,jak je dostaniesz napisz numer gg to sie zgadamy
jak ktos chce to mam jeszcze damki na zbyciu
POZDROWIONKA
|
Do boju MKS
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 28/09/2004 21:00
> > > > Kurde troszke duzo bo brakuje mi 9 i 10 to wychodzi 10 zł 
> > > > Jeśli ktoś ma na zbyciu to moge odkupić od niego za przystepną cene + karta z Milarem (bo przez >pomyłke 2 takie same dostałem)
> > > >
> no-załatwiłam dla Ciebie 10 ale 9 niestety mi sie nie udało!!! tylko teraz problem,jak je dostaniesz napisz numer gg to sie zgadamy
> jak ktos chce to mam jeszcze damki na zbyciu
> POZDROWIONKA
Daj znać na 1332242
Nawet nie wiesz jak bardzo jestem szczęśliwy
|
|
|
|
|
|
|
|