| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 22:33
> no nie wiem czy onet kłamie , ja czytałem o tym jeszcze na wp i interi.Tak więc nie wiem czy to wyssał sobie ktoś z palca.........
Daj spokój...WP właśnie napisało, że Cracovia rozgromiła Lecha.To co Oni wypisują podziel zawsze przez 2.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 21/09/2004 15:02
kolejna zadyma przed niedzielnym meczem z Górnikiem w Łęcznej. Upłynęły zaledwie trzy dni od gościnnych występów sympatyków Legii na Praterze w Wiedniu. Zła sława, jaka ciągnie się za legijnymi fanami po Europie, przynosi skutki - na ich widok policja szykuje pały i sięga po gaz. Źródło-wp.pl
Jak się czyta takie rzeczy to aż się płakać chce, czy ludzie którzy piszą takie bzdury nie mają pojęcia o kibicach i sytuacji (np. z chipami) czy też są kompletnymi kretynami albo prowokatorami szukającymi taniej sensacji. Moim zdaniem na widok takich dziennikarzy kibice powinni szykować siekiery i noże i to byłyby tylko złe skutki ich głupoty.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 21/09/2004 20:16
> kolejna zadyma przed niedzielnym meczem z Górnikiem w Łęcznej. Upłynęły zaledwie trzy dni od gościnnych występów sympatyków Legii na Praterze w Wiedniu. Zła sława, jaka ciągnie się za legijnymi fanami po Europie, przynosi skutki - na ich widok policja szykuje pały i sięga po gaz. Źródło-wp.pl
>
> Jak się czyta takie rzeczy to aż się płakać chce, czy ludzie którzy piszą takie bzdury nie mają pojęcia o kibicach i sytuacji (np. z chipami) czy też są kompletnymi kretynami albo prowokatorami szukającymi taniej sensacji. Moim zdaniem na widok takich dziennikarzy kibice powinni szykować siekiery i noże i to byłyby tylko złe skutki ich głupoty.
No dobrze masz racje...Zauwaz tylko ze nie ma sensu, ostrzyc siekier i nozy na tych dziennikarzy, bo oni nawet jak juz sa powiedzmy brzydko 'kumaci' to i tak nie moga napisac calej prawdy, bo ten jebany naczelny tego nie dopusci do druku...A dlaczego? Bo u nas nie ma wolnosci slowa, media nie sa wolne, media drukuja to co ludzie chca i co ludzi kreci, wiec jak napiszesz prawde o kibicach to bedzie bulwers i powiedzmy fani gazety "xxX" odwroca sie od niej i pojda czytac gazete "yyY" gdzie pisza ze kibice sa zli i zjebani. Dlatego nie ma sensu, napierdalac dziennikarzy tylko trzeba zaczac wpajac to naszym znajomym by oni to przekazywali dalej ze nie jest tak jak oni mysla ze jest i tak jak mowi TVN...Po to by glosic prawde mamy serwisy internetowe, ktore sa prowadzone z mysla o nas...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 21/09/2004 22:16
> taaaaaaaaaak?!?!?!!?!?!?!?!!?!? a ilu było "tych przyjaciół z wawy " na meczy z polonią  ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż mnie kurwica bierze jak w dupe im wchodzimy!!!!!!!!!!!!!! bez komentarza.
A byles tam baranie? Przynajmniej ?
Jak nie to wypierdalaj i nie pisz tu wiecej, bo chuja wiesz, rzygac mi sie chce jak widze wpisy takich typow jak Ty, WYPIERDALAJ.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 21/09/2004 22:39
> taaaaaaaaaak?!?!?!!?!?!?!?!!?!? a ilu było "tych przyjaciół z wawy " na meczy z polonią  ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż mnie kurwica bierze jak w dupe im wchodzimy!!!!!!!!!!!!!! bez komentarza.
Ziomuś Odnośnie liczby kibiców Legii to odowiem Ci, że było ich jakieś 3x więcej niż nas. A jeżeli chodzi o przyjaźń to powiem tyle, że w życiu się nie spodziewałem że będę miał 7 (SIEDEM) propozycji noclegu ze strony kolesi z (L), także możesz z łaski swojej się zamknąć! Nie byłeś, nie widziałeś wieć się nie wypowiadaj. Wielkie dzięki za wsparcie pod bramą KSP jak i na "budowie"
Ps. "Omade omade omadeo deo riki tiki..."
"Wiemy gdzie mieszkasz kolego wiemy gdzie mieszkasz... Przyjdziemy w nocy..." Jeszcze raz BIG THX!
|
Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 21/09/2004 23:03
> taaaaaaaaaak?!?!?!!?!?!?!?!!?!? a ilu było "tych przyjaciół z wawy " na meczy z >polonią  ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż mnie kurwica bierze jak w dupe im wchodzimy!!!!!!!!!!!!!! >bez komentarza.
Zegar info czerpie z prasy i netu, a tam wyraźnie pisało, że ok. 100 kibiców Pogoni nie zobaczyło meczu. A że nie było nic o kibicach (L) to przecież nie Zegara wina tylko dziennikarzy... No i ta kurwica z dupą.... Mama wie, że się tak wyrażasz?
|
Pogoń to My
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 21/09/2004 23:18
A ja sobie właśnie poczytałem z samego źródła o sytuacji kibiców Legii na ich stronie co polecam również zegarowi może się w końcu czegoś dowie zanim zacznie głupoty wypisywać.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 22/09/2004 07:40
...Jestem Legionista wjebali nas do jakiegos dołu na budowie i okrazuli bawilismy sie w berka i oma deo rikitiki...potem nas przeprowadzili pod jakis sracz i stalismy tam 30 minut potem wypuscili i lalismy polonistów w centrum....a było mało osób dlatego ze połowa jeszcze nie wróciła z wiednia a reszta praca....
|
Krawcu
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|