| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 20:03
szkoda ze chociaz jednej bramki Pogoń sie strzelila wisla. ale trudno taki jest sport.
|
Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Wisła 0:5 - 12/09/2004 20:04
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie bo najlepsza wpolsce jest Pogon Szczecin MKS
hujowizna...
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:20
chuj z wynikam...i chuj w dupe tym ktorzy wyszli juz po 4 golu>>>chwala sie ze sa wiernymi kibicami!!szkoda ze tylko wtedy gdy chlopaki wygrywaja
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:23
> Aż żal marnowac klawiaturę na opisywanie tego meczu.Pierwszy mecz z którego wyszedłem przed ostatnim gwizdkiem(jak dostaliśmy 5 brameczke to własnie byłem na schodach)
> ŻENADA
To jest właśnie wierny kibol 
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w Poslce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!! Atmosfera była zajebista szkoda ze wynik troche ten tego ;]
Spoko za 10 dni gnoimy Mazowsze Grójec i looz
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:25
A czemu nie wspominacie o 2 albo nawet 3 setkach po tym jak frankowski nam bramke notabene ładna pierdyknał ! A rzut wolny to chyba był milar Mecz mógł sie podobac a wynik nie odzwierciedla przebiegu gry . Znowu sie sprawdziła stara piłkarska prawda o neiwykorzystanych sytuacjach.....
PS Nie zgodze sie z kims (sory nie pamietam) ze Milar zagrał fatalnie bo duzo walczył biegał robil zamieszanie tylko do kogo miał grac ...:/ A za walke zaangazowanie trzeba pochwalic Ola bo zasłuzył na ta po za tym u niego to standart. Generalnei w 1 polowie gralismy dobrze i rownorzednei ale jak sie nie umie w bramke trafic . Trzeba sie tylko cieszyc ze juz prawie wszystkich najtrudniejszych rywali mamy za soba i mozna w koncu kolekcjonowac punkty .... Czego Pogoni i nam zycze
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:26
> Co do meczu to pozostawie to bez komentarza.Mam tylko jedno pytanie co do kurwy nedzy robi terlecki w tej druzynie??!Mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej
ten niezwykle szybki rozgrywający wcale nie grał dzisiaj najgorzej 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:29
KIJ W RYJ TYM CWELOM KTórzy w 73 minucie wychodzili. Pedały myślały że rozgromimy Wisłę 10-0. Na następny mecz wogóle niepowinno się takich wpuszczać. Bo poco.
Co do dopingu to gdyby nie piekło to już kompletna stypa by była (normalnie jak na pogrzebie) poza piekłem śpiewa może z 2% pozostałej publiki. Najgorsze że przegraliśmy aż tyle po nie tak złym meczu to już gorzej graliśmy z Legią. Co do atmosfery to to był najgorszy mecz na jakim byłem dużo lepiej było za Gondora gdy było 1500 osób na meczu.
PTAK!!! MASZ SWOJEGO TERLECKIEGO MAM NADZIEJE ŻE NIEZOBACZE GO JUŻ NAWET NA ŁAWCE!!!
Z tego co ja widziałem to gdyby nie kilka błędów to najlepiej grał Rodrigo i Giuliano no i oczywiście Pilarz
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:29
Ja pierdole Pogon grala mozna powiedziec bardzo dobrze do momentu straty drugiej bramki.A pozniej to juz szkoda gadac.Bohater meczu-Maciej Terlecki-niech lepiej wybierdala ze Szczecina.Kurwa biega on jak strus pedziwiatr.W pierwszej polowie to w sumie dwa razy zakrecil wislakami wiec myslslem ze zwyzke formy ma no a pozniej to juz szkoda gadac.Brawo dla sektora 12 za doping i nielicznym osobom z sektora 10.No to jak z Polonia nie wygraja to na nastepnym meczu beda tylko karnetowicze, jesli wogole bedzie im sie chcialo z chaty wychodzic.No i brawa dla Moskalewicza, ktory jako jeden z nielicznych walczyl no i po meczu musial namawiac kolegow, ktorzy udawali sie juz do szatni zeby podziekowali kibicom za doping.A Baniak to jest chyba slepy sciagnal Parzego i Grzelaka , a na boisku pozostal Terlecki, ktory gral na pozycji prawoskrzydlowego-śmiechu warte !
Chuj z wynikami PORTOWCY jestesmy z wami
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:34
> terleckiego powinni wyje... z Pogońi jak najszybciej bo nie mamy czego szukac razem z nim w pierwszym składzie no coz wielki chu... wiecej nic nie powiem
On w ogole nie grał tylko toczył sie po boisku.co do dopingu to zgodze sie z Max_dalem a co powiesz na słynna szczecinska fale?to dopiero porazka
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 12/09/2004 20:36
Ja tam dostosowałem się do tych co prowadzili doping (stałem bardzo blisko nich) i prowadzili go zajebiście. Mieli takie samo nastawienie jak Ja czyli: I tak przejebiemy, ważne aby się dobrze bawić i Patyk wiele razy to powtarzał.
|
Babilon Team
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7