| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 10/09/2004 23:44
> Ty Maslak ja mam takie pytanie na powaznie teraz. Po co komus mialoby zalezec na jak najwiekszej ilosci postow? Nie slyszalem by byly za to jakies nagrody...
Pieprzyć posty jak wpisuję jakiś temat to tylko i wyłącznie po to żeby się czegoś dowiedzieć jeżeli się o coś pytam albo żeby poznać opinię innych
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 11/09/2004 10:01
> > Ty Maslak ja mam takie pytanie na powaznie teraz. Po co komus mialoby zalezec na jak najwiekszej ilosci postow? Nie slyszalem by byly za to jakies nagrody...
>
> Pieprzyć posty jak wpisuję jakiś temat to tylko i wyłącznie po to żeby się czegoś dowiedzieć jeżeli się o coś pytam albo żeby poznać opinię innych
F G masz racje jednak inni chca zablysnac tymi cyframi
Scarface ale po co ma byc kilka takich samych tematow!! kurwde zalozyles cos o fifie a mogles na ogolno tematowym ogorkowym pisac lub w jakie gry lubicie grac ..nie widzisz ze te istniejace tematy maja powiazanie z tymi co ty zakladasz??
eszz dobra....milcze juz..szkoda slow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 12:28
Wg. strony Wisły wyjdziemy bardzo defensywnie na mecz, będzie pare niespodzianek w składzie. Formacja 5-4-1 z bramkarzem Wisły P. w ataku, jednak nie oznacza że będziemy murować bramkę, bo w bramce stanie Milar który był do tej pory napastnikiem. Oto skład:
Milar
Grzelak, Moskalewicz, Giuliano, Łabędzki, Kaźmierczak
Parzy, Julcimar, Mauro, Michalski
Gubiec
Wiem że pewnie kierunki pomylili, ale i tak ten skład z Gubcem mało prawdopobny
|
|
|
|
|
Odp: Wyjściowy skład na Wisłę ??? - 12/09/2004 12:35
Po wizycie w CH Galaxy na imprezie charytatywnej, zorganizowanej przez Stowarzyszenie 'Tęcza', piłkarze Pogoni wrócili do klubu i trenowali przed czekającym ich za niespełna 24 godziny meczem z Wisłą.
W zajęciach uczestniczyli również Rafał Grzelak i Sergio Batata, przygotowywani do występu przeciwko mistrzom Polski. źródło: oficjalna strona
A na stronie wisełki podają że bati nie zagra i kto to jest qrwa gubiec
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|