| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 29/08/2004 21:19
>
> >
> > po co rozpętywać kolejny spór i wojować, zamiast wszystko uciszać
> >
> > pzdr
> >
>
> My napewno bysmy chcieli zeby sprawa ucichla , ale Lisowski dalej rozwachuje >cała sprawe, a Ptak tylko czeka na jakies spiecie .Zamieszanie z Pogoń.v .pl >powinno juz ucichnac , a on chyba tego nie chce .
rece opadaja
moze jeszcze bic poklony ptakowi?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 30/08/2004 12:53
> Ja juz nie wiem czy to prawda czy tylko jakis wymysł....Chuj z wami dziennikarze, tylko lubice o skandalach pisac, nie liczycie sie z opinia kilkunastu tysiecy ludzi....:/
No właśnie, jak na moje to te pismaki mogłyby sie na jakiś czas uspokojić !!
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 30/08/2004 14:32
> EJ CZEGOS TU NIE ROZUMIEM JAK MOGLO DOJSC DO SPOTKANIA ANTONIEGO PTAKA Z MARIANEM JURCZYKIEM JAK PAN PTAK PODOBNO PRZEBYWA W ŁODZI !!!
antek jest umyslowo zwiazany z niewczesnym mirkiem bo sie urodzili zlaczeni okiem i terez antkowi to jedno ciagle umyka na rozne strony bo szuka brata mirka , wiec skoro nadaja na tych samych falach to rozmawiac z mirkiem znaczy rozmawiac z antkiem 
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto podburza atmosfere wokół Pogoni???? - 30/08/2004 15:58
Moim zdaniem takie wypowiedzi ze strony Antka są tylko po to żeby szybciej dostać te gruntu wokół stadionu i nic więcej.
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|