Chipa wyrabiasz w siedzibie klubu w pokoju nr. 3 od poniedziałku do piątku od godziny 10 do 16. Aby wyrobić najpierw musisz wpłacić 25zł na konto isoftu + dolicz prowizje w banku czy na poczcie,z dowodem wpłaty idziesz do klubu razem z wypełnionym formularzem oraz zdjęciem twoim.
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: gdzie chipa ? - 10/02/2005 19:28
Jak informuje nas PZPN Pogoń zajmuje 8 miejsce wśród klubów I ligowych pod względem ilości złożonych formularzy na karty chipowe.
„ Pogoniarze ” złożyli jedynie 201 wniosków (stan na dzień 09.02.2005), ponad dwukrotnie więcej, bo aż 499 wniosków wypełnili kibice Cracovii, którym jednak daleko jeszcze do otwierających pierwsza trójkę „Wiślaków”, kibice Wisły Kraków mają na swoim koncie około 980 podań o wydanie „chipów” depcząc tym samym po piętach Lechowi (1041), jednak ani Lech ani Wisła Kraków nie jest już w stanie zagrozić Legii która z wynikiem 1830 złożonych wniosków jest liderem rankingu.
Przypominam, że aktualnie czas oczekiwania na wydanie karty może przekraczać nawet trzy tygodnie, więc jeśli planujecie wyjazdy z Pogonią warto rozważyć złożenie odpowiedniego wniosku.
Wiosną można szykować sie na inwazje na Szczecin całego Grodziska
Z czego sie cieszysz?Ciekawe gdzie Ty byles? Mozesz sobie pojechac w 300 osob do grodziska czy wronek ( i tak w to wątpie). Są jacy są ale staraja sie jezdzić wszedzie. W tym sezonie w lidze opuscili chyba dwa wyjazdy.
Odp: gdzie chipa ? - 11/02/2005 22:10
ja sie dzis zaczipowalem, ciekawe czy do lecha wyrobią, bo byl jeden kolo co w listopadzie skladal a jeszcze mu nie wyrobili
Z czego sie cieszysz?Ciekawe gdzie Ty byles? Mozesz sobie pojechac w 300 osob do grodziska czy wronek ( i tak w to wątpie). Są jacy są ale staraja sie jezdzić wszedzie. W tym sezonie w lidze opuscili chyba dwa wyjazdy.
Mam pytanie czy chodzisz do jakiejkolwiek szkoły??bo czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży,z tego co napisałem wychodzi ze do Szczecina zjedzie sie cały Grodzisk(mają poki co więcej czipów nie Pogoń) a nie ile osób czy 20 czy 500 osób ze Szczecina pojawi sie w Pyrlandii
Mam pytanie czy chodzisz do jakiejkolwiek szkoły??bo czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży,z tego co napisałem wychodzi ze do Szczecina zjedzie sie cały Grodzisk(mają poki co więcej czipów nie Pogoń) a nie ile osób czy 20 czy 500 osób ze Szczecina pojawi sie w Pyrlandii
Póki kogoś ocenisz to lepiej spójrz na siebie. Wyjazd do pyrlandie był tylko podany dla przykładu, bo Ty raczej dalej nie pojedziesz, a Dyskobolia (z której się tak naśmiewasz) jeździ już praktycznie po całej Polsce.
O moje wykształcenie to Ty się bój, a skup się na swojej nauce, bo nie umiesz kojarzyć pewnych faktów...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861439 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.