| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 17:04
popierd..... niech sie zajmną duruzyną niech sie odpie..... od internetu, im to juz sie chyba nudzi
|
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 17:07
Skandal. I ja również uważam, że nieważne czy strona jest konkurencyjna czy nie - redakcja Pogońonline.pl POWINNA zabrać głos w tej sprawie (czy znacie pojęcie "solidarność zawodowa"?). A czy to uczyni, to już inna sprawa - choć przyzwoitość nakazuje zrobić co trzeba.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 17:10
> > Myślę, że twórcy tej stronki powinni zająć jakieś stanowisko w tej
> sprawie...
>A ja mysle ze nie.
a co boicie sie ptaszka?
a moze tez was kupil?
chociaz to chyba chodzi o to ze za darmoche na Pogoń chodzicie i sadzacie dupska na trybunce vip
na chuj to tracic
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 18:05
Jest taka zasada aby (za przeproszeniem) nie wpierdalac sie w nie swoje sprawy. A jesli znajdziecie na naszej stronie jakies artykuly wskazujące na jak to "ze kupil nas Ptak" jak to nazwal ganja man " to dajcie znac 
A tak wogule ganja man troche kultury.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 19:51
ganja man , poczytaj - dowiedz sie o sprawie a pozniej zajmij glos.
jak sie okazuje na v. tez sa .... a zreszta dowiedz sie sam
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 20:08
> ta?
a na online tez sa ...... a zreszta sam wiesz
kogo sprzedali?
na online przynajmniej mozna wypowiedziec sie normalnie, a na "v" to ciagle kasowali moje wypowiedzi.
Pozdro
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 20:20
To prawda, że na v.pl też jest pewna cenzura i nie przyjmują krytyki....
Myślę jednak, że to jest co innego
Co do stwierdzenia, że to nie wasza sprawa to się nie zgodzę, bo to jest sprawa wszystkich którzy zajmują się pisaniem o Pogoni, wy możecie być następni chyba, że zaczniecie pisać o ptakach tylko dobrze......
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 21:23
Ganja man - calą nasza redakcje mozesz spotkac na meczach Pogoni i to nie tylko tych u siebie, ale rowniez na niektorych wyjazdach, wiec jak bardzo Ci zalezy i chcesz rozwiac swoje watpliwosci dotyczace nas - zawsze mozemy sie umowic i porozmawiac na zywo.
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 21:34
ganja man kolego, mecz z lechem spedzilem w sektorze obok vipow zeby dobrze widziec lecha, pozniej na sektorze 12, a pozniej na sektorze 1-2.... wiec Twoja opinia jest smieszna....
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 21/08/2004 21:39
> chociaz to chyba chodzi o to ze za darmoche na Pogoń chodzicie i sadzacie dupska na trybunce vip
przez ostatnie mecze ani razu nie siedzialem na trybunie tylko zapieprzalem z aparatem. sorry.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 00:00
ja gdy bym byl na waszym miejscu solidaryzowal bym sie z v.pl ale to oczywiscie tylko i wylacznie moje zdanie .ps ptaki nie moga sobie pozwalac na zbyt wiele jak wszyscy na nich wjada to moze sie kurwy uspokoja pozdro.
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 00:42
coz mozemy zrobic, popieramy w tej kwestii konkurencyjna strone, i zarazem jestesmy przeciwni cenzurom jakie narzuca zarzad klubu a takze oficjalna strona jednakze nie mozemy nic w tej materii zrobic
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 01:00
usunelem 2 posty 'ganja man' bo jakis poziom jednak musi byc...
pisze od razu zeby nie bylo ze `cenzura` w temacie 'cenzura' ;]
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 07:44
dobra maciek usowaj sobie nie mam nic przeciwko
chodzi tylko o to ze srodowiska w takich sprawach powinny sie solidaryzowac ale wy macie to w dupie a wypiwiedz aliego Jest taka zasada aby (za przeproszeniem) nie wpierdalac sie w nie swoje sprawy poprostu mnie bawi
ptak proboje pozbawiac kibicow dostepu do wiarygodnych informacj a ten pisze ze to nie jego sprawa
vpl jest najbardziej wiarygodna i rzetelna strona o Pogońi i ptak sie poprostu peka ze mu bedzie mieszac w omamianu kibicow ale ali masz racje po chuj sie wpierdalac
lepiej trzymac cicho dupsko bo jeszcze nam sie oberwie
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 11:17
> coz mozemy zrobic, popieramy w tej kwestii konkurencyjna strone, i zarazem
> jestesmy przeciwni cenzurom jakie narzuca zarzad klubu a takze oficjalna strona
> jednakze nie mozemy nic w tej materii zrobic
Chociażby zająć oficjalne stanowisko, np. dając wiadomość na głównej o tym, że sprzeciwiacie się takiemu działaniu, jest to ryzyko bo jak już napisałem możecie być następni ale mimo to wydaje mi się, że coś takiego powinno się pojawić.....ale decyzja należy do was !
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 11:26
> > coz mozemy zrobic, popieramy w tej kwestii konkurencyjna strone, i zarazem
> jestesmy przeciwni cenzurom jakie narzuca zarzad klubu a takze oficjalna strona
> jednakze nie mozemy nic w tej materii zrobic
Chociażby zająć oficjalne
> stanowisko, np. dając wiadomość na głównej o tym, że sprzeciwiacie się takiemu
> działaniu, jest to ryzyko bo jak już napisałem możecie być następni ale mimo to
> wydaje mi się, że coś takiego powinno się pojawić.....ale decyzja należy do was
> !
dokladnie i tu sie zgadzam w 100%
|
SZTANY GLANY
|
|
|
|
Odp: Cenzura wraca - 22/08/2004 11:31
Ganja man - przestan plakac tylko zapoznaj sie z tematem. Sprawa jest duzo bardziej skomplikowana niz Ci sie wydaje, ale Ty wolisz generalizowac, zamiast sie w nia troche zaglebic. Duza wina w tej calej aferze jest samej v-pl-ki bo to oni opublikowali ten artykul w ktorym np. na podstawie informacji z internetu i e-maila od jakiegos goscia - porownali brazylijska lige stanowa do naszej okregowki. Nie mozna robic takich chorych porownan bo system rozgrywek w Brazylii jest bardzo skomplikowany i dla nas zupelnie niezrozumialy. Zreszta sam widziales jaki poziom Milar zaprezentowal, wiec porownanie jego bylej ligi do naszej okregowki bylo z ich strony glupotą. Poprostu zapedzili sie troche Jakby tego bylo malo - w nawiasach dopisywali ze strona oficjalna informuje zle... Nie na tym to wszystko polega. Pisze sie swoje sprawdzone informacje, a nie komentuje sie na swoich lamach co piszą inni. Gdyby kazda gazeta czy strona internetowa miala na swoich stronach polemizowac z informacjami z innych mediow to to wszystko nie mialoby sensu. V-pl. mogla napisac ze wg. ich informacji Milar grał tu i tam, ale oni do tego dolozyli sterte porownan, nieprzemyslanych tekstow i glupich wnioskow.
Wyobraz sobie siebie na miejscu mlodego Ptaka...jezdzisz czesto do Brazylii, znasz tamtejsza lige i klimaty - przywozisz do Polski b.dobrego pilkarza a na stronie piszą o nim zupelnie nie znajac Brazylijskich klimatow ligowych, ze liga z ktorej przybyl jest odpowiednikiem naszej okregowki No pewnie sam bys sie wkurwil widzac takie cos. Poprostu osoba piszaca ten artykul napisala troche "za duzo od siebie" nie znajac za bardzo tematu, bo gdyby zostaly podane tylko informacje o karierze Milara, to na pewno zadnej afery by z tego nie bylo.
Sam widzisz ze winne są obie strony - oficjalna za to ze przekrecila nazwy klubow i v.pl-ka za ten artykul w ktorym nie znajac za bardzo tematu posuneli sie do niewlasciwych wnioskow i glupich porownan. Dlatego jesli wina lezy po obu stronach to niech ta sprawe wyjasniaja sobie sami. Nasz serwis nie ma z tym nic wspolnego i tak pozostanie.
Mimo wszystko pozdrawiam i az sie dziwie ze mam cierpliwosc do Ciebie pisac mimo ze nas obrazasz.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8