| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 14:45
> > 0:1 do przewy i porzewe baniak się wkurwi opierdoli ich i wygram 2:1
To moze
> lepiej 0:2 do przerwy tak jak w 95 roku i Baniak sie wkurwi i skonczy sie 3:2
> dla nas?
W 95 było do przerwy 0:1.
W tym roku każde zwycięstwo nawet 1:0 będzie mnie cieszyło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 15:11
2:0 po bramkach Moskalewicza, a na 2:0 podwyzszy Grzelak w 90 minucie.A zreszta najwazniejsze przeciez zeby wygrali, a ile to juz mi zwisa.Widze ze na forum jest duzo pesymistow.Jesli uwazacie ze Pogon przejebie to po co wogole wychodzic z domu.Pozdro dla dopingujacych
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 15:26
> > > 0:1 do przewy i porzewe baniak się wkurwi opierdoli ich i wygram 2:1
To
> moze
> dla nas?
W 95 było do przerwy 0:1.
W tym roku każde zwycięstwo nawet 1:0
> będzie mnie cieszyło.
Jestes pewien??to moze zobaczysz na v.pl tam jest wszystko dokładnie napisane do przerwy 0:2 a zwycieska bramke strzelił "ksiaze" Szczecina Andrzej Rycak
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 15:32
> > > > 0:1 do przewy i porzewe baniak się wkurwi opierdoli ich i wygram 2:1
To
> moze
> dla nas?
>W 95 było do przerwy 0:1.
>W tym roku każde zwycięstwo nawet 1:0
> będzie mnie cieszyło.
>Jestes pewien??to moze zobaczysz na v.pl tam jest
> wszystko dokładnie napisane do przerwy 0:2 a zwycieska bramke strzelił "ksiaze"
> Szczecina Andrzej Rycak
Jestem pewien bo byłem i pamiętam Na v.pl widocznie się pomylili, zdarza się. [Ostatnio edytowane przez PiTER48: 2004-08-20 15:33]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 16:28
W 95' do przerwy było 0:1 a drugą bramkę Lech strzelił jakoś z 5 minut po przerwie....takich meczy się nie zapomina !!! [Ostatnio edytowane przez christoph: 2004-08-20 16:29]
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 17:09
Niestety przegramy i to raczej wysoko. Wczoraj obstawiałbym 1:4 lub 1:5, ale właśnie rozpętała się burza - jeżeli pogoda będzie chujowa, to mecz się trochę wyrówna. Może 1:2 lub 1:3?
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 17:19
patrzac na poprzednie kolejki o kontuzje ktore nas teraz dopadly to powinienem obstawic nasza porazke ale miejmy nadzieje ze podczas tej przerwy drgnelo w zespole i ze dzis powalcza . a wiec obstawiam 2-1 dla naszych
P.S
wlasnie zaczelo lac wiec murawa bedzie sliska wiec mam nadzieje ze latwiej sie bedzie bronic przed Lechem i mam nadzieje ze sprobuja kilku uderzen z daleka po murawie a wtedy powinno cosik wpasc do bramki Piatka
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 17:42
Moje pierwsze marzenie: żeby to była zajebiste widowisko! Najlepiej dramatyczne w deszczu. Żeby obie drużyny stworzyły wspaniały spektakl i wtedy niezależnie od wyniku będę zadowolony. Jednak znając polską ligę miejscami będzie strasznie nudno... nawet w takim meczu.
Co do typów to... serce mówi 2:1 i to co mi się śni od ponad roku (od kiedy przyszedł do nas Matlak ) czyli gol Judasza w 93 minucie na wagę remisu lub zwycięstwa . Wcześniej strzeli Moskal i rozegra wspaniały mecz.
Rozum mówi jasno... 0:3, no może 1:3. Zaczna z animuszem nie wykorzystają paru sytuacji i potem do 30 minuty będą mieli tylko przewagę opryczną, ale to inteligentnie grający Lech będzie miał sytuacje i jedna wykorzysta k. 40 minuty. Po przerwie znów nasi się wyszumieją (będą grali bez pomysłu, będzie ich wszędzie pełno ale nie wyniknie z tego nic) i padnie gol dla Lecha... później kolejny... i my może w końcówce coś strzelimy. I to niestety jest bardziej prawdopodobne
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Pogoń-Lech ? - 20/08/2004 17:52
remis+ nudny mecz
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|