Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szołn
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7900 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 17:48
Temat do Hyde Parku. A poza tym to nie macie lepszych tematów do dyskusji?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 17:49
Aha, umknął mi jeden post - fan57, o gustach się nie dyskutuje, ale jak Wiśniewski jest niezłym wokalistą, to ja jestem wyśmienitym piłkarzem.

Zdelegalizować traktor.
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 17:54

> było nie było niezłego
> wokalisty!!????!!!!

:wysmiewanie_sie:

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 18:13
> Temat do Hyde Parku. A poza tym to nie macie lepszych tematów do dyskusji?

ja tego tematu nie zakładałem!!!!!

pomijając zdolności wokalne, nieznaczy że należy człowieka mieszać z błotem i mu ubliżać, jest jaki jest i niech tak będzie!!!

Zauważyłem jedną tendencje na forach - jak jeden zacznie w jakimś kontekście się wypowiadać to wszyscy za nim jak te posłuszne baranki idą, czy mają taką czy inną opinię w danym temacie!!!!
A najprościej jest właśnie naskoczyć na jednostkę i nie zostawić na niej jednej suchej nitki - skąd tyle nienawiści?????
Vaginales a kogo Ty najchętniej słuchasz jeżeli można zapytać???

Pozdro! [Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-17 18:17]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 19:04
> [ciach]

Hahaha ja mu ublizam? Hahaha przepraszam ale on sam z siebie zrobil malpe biarac udzial w programie " Jestem jaki jestem". Nie jestem godzien byc kibicem Pogoni bo jestem zawistny i wrogo nastawiony. Tak jak wiekszosc polakow. Zapomniales jeszcze dodac ze jestem antysemita, pijakiem i zlodziejem. A jezeli niepodoba ci sie to forum to po co na nie wchodzisz? Ktos cie zmusza. I to co mnie w twojej wypowiedzi usmialo najbardziej to ze M jest niezlym wokalista. Brawo na muzyce to ty sie znasz

Obrazek jpg wstawiony na forum
Lug
Kibic
Na forum od 7830 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 19:20
fanie666 co ma kur** regulamin tu do rzeczy ? To jest forum dyskusyjne każdy wyraża SWOJE zdanie i jak się komuś kur** nie podoba Wiśniewski to jego prywatna sprawa i ch** ci do tego.

> Ponadto nie rozumię skąd tyle wrogości i zawiści wsród Was mianujących się kibicami Pogoni, to wy nie > jesteście warci bycia kibicami Pogoni!!!!!

A ty kim kur** jesteś by decydowac czy ktoś jest warty bycia kibicem Pogoni czy nie ?

> pomijając zdolności wokalne, nieznaczy że należy człowieka mieszać z błotem i mu ubliżać, jest jaki jest > i niech tak będzie!!!

nie ublizają mu a to jak spiewa tylko jak sie zachowuje. przeczytaj sobie post Krissa (2 zdanie)

> Zauważyłem jedną tendencje na forach - jak jeden zacznie w jakimś kontekście się wypowiadać to
> wszyscy za nim jak te posłuszne baranki idą, czy mają taką czy inną opinię w danym temacie!!!!
> A najprościej jest właśnie naskoczyć na jednostkę i nie zostawić na niej jednej suchej nitki - skąd tyle
> nienawiści?????

Bulshit. Stwierdzenie "czy mają taką czy inną opinię w danym temacie!!!!" jest głupie. Traktujesz wszystkich jak pojebanych idiotów którzy się chcą tylko inym podlizać jacy to oni są COOL bo mają takie same zdanie jak my.

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 19:22
> I to co mnie w twojej wypowiedzi usmialo najbardziej to ze
> jest niezlym wokalista. Brawo na muzyce to ty sie znasz

pomijając zdolności wokalne, nieznaczy że należy człowieka mieszać z błotem i mu ubliżać, jest jaki jest i niech tak będzie!!!

Czytaj uważniej wypowiedzi, ponadto kończę tą dyskusję ponieważ ja lubię podyskutować ale tylko z ludzmi kompetenynymi i kulturalnymi......!!!!!

Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 19:37
Czytaj uważniej wypowiedzi, ponadto kończę tą dyskusję
> ponieważ ja lubię podyskutować ale tylko z ludzmi kompetenynymi i
> kulturalnymi......!!!!!

I kto to pisze. Przeczytaj dokladnie moje posty. Jezeli dla ciebie wystepy w programach takich jak "jestem jaki jestem" zmienianie sympati klubowych z roku na rok najpierw Polonia potem Lech, a przeciez z jakiego miasta pochodzi to chyba sam doskonale wiesz. Zacytuj z mojej wypowiedzi choc jedno stwierdzienie obrazajace M za jego zdolnosci wokalne.
A koncowka twojego zdanie jest prze zabawna. Ja nie jestem kulturalny? Byc moze nie mnie to osadzac ale uwazam ze slowo malpa i tak jest bardzo lagodym okresleniem.

ponadto kończę tą dyskusję
> ponieważ ja lubię podyskutować ale tylko z ludzmi kompetenynymi i
> kulturalnymi......!!!!!

Za kogo ty sie uwazasz. Co chcesz pokazac swoimi wypowiedziami. " Koncze rozmowe chamy bo ta rozmowa mi utlacza i nie wiem co ja robie na tym forum na ktory przesiaduje margines spoleczny". Wlasnie cos takiego odczulem czytajac te twoje madre, kompetentne i kulturalne wypowiedzi.

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 19:39
"co ma kur** regulamin "; "komuś kur** nie podoba "; "i ch** ci do tego."; " A ty kim kur** jesteś "; - brawo podoba mi się ta twoja łacino-polszczyzna!!!Może jeszcze trochę?????

"Traktujesz wszystkich jak pojebanych idiotów którzy się chcą tylko inym podlizać jacy to oni są COOL bo mają takie same zdanie jak my. " - ja tego nie powiedziałem, ale skoro Ty tak uważasz to xnaczy że tak jest!!!

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 19:45
Byc moze nie mnie to osadzac ale uwazam ze slowo malpa i tak jest bardzo lagodym okresleniem.

Być może masz racje ale jest mało kulyuralnym określeniem w stosunku do człowieka - to jest tylko moje zdanie!

Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 20:00
No przeciez nie kazdy jest tak dobrze wychowany jak ty. Ja nie wiem ze ty jeszcze wytrzymujesz na tym forum z takim bydlem jak my. Proponuje abys napisal w dziale Pogon On-Line skarge na nas ze jestesmy chamy i prostaki. Siejemy zawisc i wrogosc i jeszcze mamy czelnosc nazywac sie kibicami Pogoni. Po co sie udzielasz skoro nic ci nie pasuje. Najwyrazniej lubisz byc w centrum uwagi bo miales juz konczyc a piszesz post za postem.

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 20:20
Dobra, dobra, czego się obruszasz -bez urazy OKY?
chciałem niektórych tylko trochę wyczuć, już SPOKO OKI????

Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 20:41
Teraz to juz kompletnie nie wiem o co ci chodzi.
Dobra, dobra, czego się obruszasz -bez urazy OKY?
chciałem niektórych tylko trochę wyczuć, już SPOKO OKI????

Niby w jaki sposob chciales "niektórych wyczuć"? Czepianiem sie do wszystkiego? Nie tlumacz mi sie z niczego. Jezeli chesz noramalnie pogadac to zachowuj sie normalnie. A jezeli masz zamiar sie madrzyc to nie dziw sie ze bedziesz krytykowany

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 21:32
fan 57 zawsze i wszedzie(czyt. takze-inne forum) musi sie kogos czepiac taka to juz jego natura:D;).A i jeszcze jedno fan 57 mowisz ze nie mozna obrazac czlowieka nie znajac go, a czy aby przypadkiem nie zapomniales jak jechales nie jednego uzytkownika tego forum w temacie POGOŃ-PIAST???? [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-08-17 21:38]

Lug
Kibic
Na forum od 7830 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 21:41
> "Traktujesz wszystkich jak pojebanych idiotów którzy się chcą tylko inym podlizać jacy to oni są COOL > bo mają takie same zdanie jak my. " - ja tego nie powiedziałem, ale skoro Ty tak uważasz to xnaczy że > tak jest!!!

Nie ale takie mam odczucia.

Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 21:44
> ja tego tematu nie zakładałem!!!!!

A czy ja powiedziałem, że zakładałeś?

> Vaginales a kogo Ty najchętniej słuchasz jeżeli można zapytać???

Zapytałeś "kogo", więc podam wokalistów: Jonathan Davis, Corey Taylor, Max Cavalera, Tom Araya. Z polskich Marcin Świetlicki.

Zdelegalizować traktor.
.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 17/08/2004 22:50
hahahah podstawa :D

.
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 18/08/2004 00:03
ble !!!!!!!! fuj on jest okroopny i nie umie spiewac....!!;/

MW'03
Lechófka
*zablokowany
Na forum od 7893 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 18/08/2004 00:55
Gościu zaśpiewa wszystko i wszystkim tylko trzeba mu za to zapłacić - dla kasy zrobi wszystko ta malowana małpa.

Pierdole was
Pilar
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Michal Wisniewski w koszulce Pogonii????? - 18/08/2004 09:10
> Gościu zaśpiewa wszystko i wszystkim tylko trzeba mu za to zapłacić - dla kasy
> zrobi wszystko ta malowana małpa.

to sie nazywa prostytucja

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768884201 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005