| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 00:58
> do autora tematu: jestes wiernym kibicem legii i moze tobie sie to wyda dziwne
> bo wy nienawidzicie wisly ale ja (mowie to w swoim imieniu) nie odczuwam do
> wisly jakiejs nadmiernej bezaprobaty wiec nie dziwie sie tobie ze nie rozumiesz
> tego bo nas nie zdradzil inaczej byloby gdyby poszedl do jakiegos smiesznego
> lecha czy cracovii ale wisla jest ok.
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja również nie odczuwam do Wisły, jak to mądrze napisałeś "jakiejś nadmiernej bezaprobaty", a nawet bym powiedział, że cenię ten klub. Grają najlepszą piłkę w Polsce godnie reprezentując nasz kraj w Europejskich Pucharach. Sam osobiście byłem na kilku meczach Białej Gwiazdy i bardzo pozytywnie odbieram klimat na "tym" krakowskim stadionie. Znam też kilku kibiców TSW. Potwierdzę, więc to co napisali moi przedmówcy, że nic w tym dziwnego, że Radek chwali się, że gra w najlepszym polskim klubie. Co innego Cracovia - kibice, przepraszam debile, którzy zabili niejednego człowieka i to tylko za to, że kibicował innej drużynie. Mówcie co chcecie: SZACUNEK DLA KIBICÓW WISŁY. [Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-08-15 01:02]
|
POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 01:57
To w koncu temat jest o Radku czy o Wiśle??
A czy skisła jest najlepszym zespołem w kraju okaze sie na koncu rozgrywek i za pewne sie tak stanie Legii troche brakuje.. choc wszystko sie okaze mamy puchary zobaczymy kto godniej bedzie reprezentował Polske
PS A viva Terek!!
PS 2 Doda- elektroda połyka??
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 02:50
Wszyscy wiedza jaka dziare ma Majdan na klacie i nikt mu tego nie zabierze! Pozatym jesli chodzi o Wisle to i tak trzeba przyznac ze dosc pozno wyjechal ze Szczecina (majac 29 lat), w tym wieku kariery sie juz nie zrobi. Hmm... w Pogoni kasy napewno nie zrobil. A wiec to pozostawiam do indywidulanej interpretacji! Chyba nikt nie oczekiwal ze Majdan przez cala swoja kariere nie zmieni klubu?! Nawet Guardiola to zrobil...
Co by kto nie powiedzial ja Majdana zawsze bede dazyl ogromnym szacunkiem!!!
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 09:51
Mnie poruszyl fakt o jego zwiazku z DODA, ale jak sie kochaja to nie przeszkadzam A czy zdradził POGOŃ ? Napewno nie ! Przecież jak każdy(chyba) chciałbym grać w Wisle a on akurat dostał taka propozycje, nie dziwie sie mu bo to samo bym zrobil ! Ale najważniejsze że ma tatuaż Pogoni na sercu to sie liczy ;] Radek wróć do nas !!! ;
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 10:12
Grają najlepszą piłkę w
> Polsce godnie reprezentując nasz kraj w Europejskich Pucharach.
zwłaszcza rok temu w potyczkach z Valerengą
Mówcie co chcecie: SZACUNEK DLA KIBICÓW WISŁY.
Swego czasu mój znajomy znał konkretnego kibica wisły a ten sie zachwalał "Jak to z Cracovią biją sie na noże..."
Do Bartolla --> Polemizowałbym że marzeniem każdego polskiego piłkaża jest gra w Wiśle.Radek poszedł do "białej gwiazdy" bo gdy wracał z izraela żaden poważny klub nie chciał go zatrudnic.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 11:27
Glupi temat,glupie wypowiedzi....Jak zwykle szacunki rozdaja ci, ktorzy nie maja nic do powiedzenia na stadionie itd.Jaki jest stosunek mlyna do Radka przekonacie sie na najblizszym meczu z Wisla...Jednej rzeczy nie moge pojac,jak mozna tam mowic cos o Wisle jako klubie,ze sa ok argumentujac tym,ze graja dobrze w pilke...Moze jestem juz troszke niereformowalny,ale Wisla to KIBICE.Dobra nie chce mi sie wiecej nic pisac.POZDRO
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 12:15
> Glupi temat,glupie wypowiedzi....Jak zwykle szacunki rozdaja ci, ktorzy nie maja
> nic do powiedzenia na stadionie itd.
A kto według Ciebie "ma coś do powiedzenia na stadionie" ?    W ogóle jakie zabawne określenie. No - na pewno nie zaliczają się do nich Ci dresiarze z młynka. Wielcy mi kurwa kibice, a jak spadaliśmy z ligi dwa lata temu to ja pytam gdzie byli?? Pod zegarem PUSTKA!!! Kto był wtedy na pamiętnych porażkach (chociażby z Odrą 1:7) potwierdzi. Pzdr.
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 12:25
>A kto według Ciebie "ma coś do
> powiedzenia na stadionie" ?    W ogóle jakie zabawne określenie. No -
> na pewno nie zaliczają się do nich Ci dresiarze z młynka. Wielcy mi kurwa
> kibice, a jak spadaliśmy z ligi dwa lata temu to ja pytam gdzie byli?? Pod
> zegarem PUSTKA!!! Kto był wtedy na pamiętnych porażkach (chociażby z Odrą 1:7)
> potwierdzi. Pzdr.
Czy ty myślisz ? młyn jest jak są chetni by w nim siedzieć... wtedy mało kto chciał nie oplacało sie organizować....
pzdr. [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-08-15 12:31]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 12:34
> >A kto według Ciebie "ma coś do
> zegarem PUSTKA!!! Kto był wtedy na pamiętnych porażkach (chociażby z Odrą 1:7)
> potwierdzi. Pzdr.
Czy ty myślisz ? młyn jest jak są chetni by w nim
> siedzieć... wtedy mało kto chciał nie oplacało sie organizować....
Gówno prawda. Jak 10% z tych co chodzi do młynka siedziało w tej garstce 600 osób na meczu z Ruchem to sukces. Nie śledziłem i nie liczyłem tego, ale takie są fakty. Tych co wówczas byli na stadionie to się już nawet pamiętało z twarzy. Aż tylu "fanów" wtedy było... [Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-08-15 12:43]
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 12:34
>A kto według Ciebie "ma coś do
> potwierdzi. Pzdr.
hehe...po pierwsze nie uogolniaj...i nie obrazaj,a jak masz ochote ublizac(np. mi) to mozemy to sobie wyjasnic na zywo ....Skoro nie wiesz kto ma cos do powiedzenia na stadionie, to na pewno nie nalezysz do tych osob .Tak dla niepoinformowanych: NET NIE JESTEM MIEJSCEM PODEJMOWANIA JAKICHKOLWIEK WIAZACYCH DECYZJI W SPRAWACH KIBICOWSKICH   Pozdro
ps.a co do mlyna pod zegarem...to zauwaz,ze zostal on tam stosunkowo niedawno przeniesiony i mozna powiedziec,ze reaktywowany.Wczesniej przez dluzszy okres w tym temacie byla lipa
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 12:42
> >A kto według Ciebie "ma coś do
> potwierdzi. Pzdr.
hehe...po pierwsze nie uogolniaj...i nie obrazaj,a jak masz
> ochote ublizac(np. mi) to mozemy to sobie wyjasnic na zywo ....Skoro nie wiesz
> kto ma cos do powiedzenia na stadionie, to na pewno nie nalezysz do tych osob
> .Tak dla niepoinformowanych: NET NIE JESTEM MIEJSCEM PODEJMOWANIA
> JAKICHKOLWIEK WIAZACYCH DECYZJI W SPRAWACH KIBICOWSKICH:d:d:dPozdro
ps.a co do
> mlyna pod zegarem...to zauwaz,ze zostal on tam stosunkowo niedawno przeniesiony
> i mozna powiedziec,ze reaktywowany.Wczesniej przez dluzszy okres w tym temacie
> byla lipa
Heh - przecież nikogo nie obrażam - wyrażam jedynie w kulturalny sposób swoją opinię (jak to często bywa na forum). Zgodzę się z Tobą, że "nie należę do osób, które mają coś do powiedzenia na stadionie", bo po prostu nie ma takowych . Naprawdę bardzo to mnie ciekawi kto wg Ciebie należy do takich ludzi. Możesz odpowiedzieć uogólniając albo wymienić ich xywy :> . Co do młyna oczywiście masz rację. Pzdr.
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 12:55
Co do Radka: u mnie mam duży szacunek, zasłużył na niego wieloletnią grą w Pogoni. Nie dziwię się ani trochę, że wybrał grę w Wiśle, jest to aktualnie bezsprzecznie najlepsza polska drużyna i fajnie jest popatrzeć jak gra w Polsce w Wisle, a nie w jakimś smutnym izraelskim, bądź tureckim klubie.
Co do tego, że jest dumny z tego że gra w Wiśle, to chyba normalne, nie każdemu graczowi Wisła proponuje kontrakt.
Radek jesteśmy z Tobą. Szacunek przez duże S. Zawsze bedziesz mile witany w Szczecinie.
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 13:02
Ja tam darze Radka ogromnym szacunkiem.Wkoncu do 29 roku zycia gral tylko w Pogoni(nie liczac krotkiego epizodu w Antwerpi, gdzie o ile sie nie myle nie zagral zadnego oficjalnego spotkania).Po odejscciu z Pogoni wielokrotnie wyrazal sie w samych superlatywach o Pogoni.Moim zdaniem troche dziwny temat, no bo jak dla mnie to oczywiste ze o zadnej zdradzie nie powinno byc mowy!
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 13:14
"dresiarze z mlynka.Wielcy mi kurwa kibice"...no i w tym momencie mnie uraziles,bo jestem czlowiekiem z mlynka ,a za kibica sie uwazam...i to wielkiego .NIe nalezysz do osob co maja cos do powiedzenia, bo jestem anonimowym internetowcem.Jakbys sie troszeczke pobujal po Polsce za druzyna to bys wiedzial co,kto i jak.I takie osoby na stadionie sa(grupa trzymajaca wladze ),nie masz pojecia o hierarchii to sie nie wypowiadaj.NIe ma sensu dluzej zaglebiac sie w ten temat...Jak masz ochote cos jeszcze dodac to lepiej podbij na gg.Na prawde chetnie sie spotkam,zeby wyjasnic Ci co nie co (tzn Twoje brzydkie zachowanie )
|
|
|
|
|
Odp: Majdan-Zdrada czy po prostu zawód? - 15/08/2004 14:11
> "dresiarze z mlynka.Wielcy mi kurwa kibice"...no i w tym momencie mnie
> uraziles,bo jestem czlowiekiem z mlynka ,a za kibica sie uwazam...i to
> wielkiego .NIe nalezysz do osob co maja cos do powiedzenia, bo jestem
> anonimowym internetowcem.Jakbys sie troszeczke pobujal po Polsce za druzyna to
> bys wiedzial co,kto i jak.I takie osoby na stadionie sa(grupa trzymajaca
> wladze ),nie masz pojecia o hierarchii to sie nie wypowiadaj.NIe ma sensu
> dluzej zaglebiac sie w ten temat...Jak masz ochote cos jeszcze dodac to lepiej
> podbij na gg.Na prawde chetnie sie spotkam,zeby wyjasnic Ci co nie co (tzn
> Twoje brzydkie zachowanie )
Heh - no nie obraziłem wszystkich z młynka, ale jeśli tak to odebrałeś to sorry, intencje nie były złe . Skąd wiesz czy się "nie bujam po Polsce"? Po prostu nie uważam, aby ludzie organizujący wyjazdy, oprawę meczów, będący bardziej rozpoznawani przez innych i w pewien sposób mający jakiś tam szacunek [a zwłaszcza Hools-i] byli od razu BOGAMI, a pozostała reszta "nie miała nic do powiedzenia na stadionie". Dla mnie kryteria hierarchii są widocznie inne niż u Ciebie. Masz racje, nie ma sensu zagłębiać tego bardziej. Pzdr. P.S. Propozycje spotkania traktuję w kategoriach kiepskiego dowcipu.
[Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-08-15 14:12] [Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-08-15 14:13]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|