Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
laki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7834 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 10:19
pilarz jest ciota bo kazda pilke wybija przed siebiem zamiast do boku, a bugaja nie szkoda

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 10:26
> pilarz jest ciota bo kazda pilke wybija przed siebiem zamiast do boku, a bugaja
> nie szkoda

a to ciekawe... :D

laki
Kibic
Na forum od 7834 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 13:34
wiem :D

Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 17:17
> pilarz jest ciota bo kazda pilke wybija przed siebiem zamiast do boku, a bugaja
> nie szkoda

sma jestes ciota dzieki niemu nie przegralismy tak jak za czasow kondona 9:0 byl najlepszym zawodnikiem na meczu wiec wara od niego

laki
Kibic
Na forum od 7834 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 17:52
widac kolega jest znawca i widzial w radiu mecz w zabrzu :D i tez nie oddala zadnego celnego strzalu na bramke ? pilarz jest ciota co potwierdza w kazdym meczu, z gks, z hertha, z Legia, i z gornikiem, w kazdym zrobil jakis blad to znaczy ze jest ciota, a ty lepiej nie sluchaj za duzo radia :D

Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:13
a moze mi powiesze ze lpszy od polarza jest peskovic ktory byl sprzedawczykiem i nie trenowal od roku, powiem ci szeczerze ze juz wole pilarza ktory powoli zczyna sie ogrywac niz jakiegos sprzedawczyka ktory nam mecze bedzie sprzedawal.

cofe_shop
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:31
> a moze mi powiesze ze lpszy od polarza jest peskovic ktory byl sprzedawczykiem i
> nie trenowal od roku, powiem ci szeczerze ze juz wole pilarza ktory powoli
> zczyna sie ogrywac niz jakiegos sprzedawczyka ktory nam mecze bedzie sprzedawal.

jezeli sie nie myle to peskovic trenowal i gral w Swicie
[Ostatnio edytowane przez cofe_shop: 2004-08-09 18:36]

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:35
Ale i tak uwarzam ze pilarz jest lepszy od peskovica

cofe_shop
Kibic
Na forum od 8158 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:37
mysle ze trzeba dac mu szanse zeby sie ogral .Boruc tez na poczatku gdy zostal 1 bramkarzem mial pare kiepskich meczy a dzis broni dobrze.(czego i Pilarzowi zycze)

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:40
> mysle ze trzeba dac mu szanse zeby sie ogral .Boruc tez na poczatku gdy zostal 1
> bramkarzem mial pare kiepskich meczy a dzis broni dobrze.(czego i Pilarzowi
> zycze)

osobiscie sie z toa zgodze

laki
Kibic
Na forum od 7834 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 19:08
czy ja mowie ze peskovic jest lepszy od pilarza ? nie ale mowie ze pilarz jest slaby, i szanse mozna mu dawac w rezerach a nie w I lidze gdzie gra toczy sie na wysokim poziome do ktorego pilarz sie nie moze dostosowac (przynajmniej na razie) niech nabierze doswiadczenia i wtedy niech gra, PILARZ jest slaby, chyba zgodzisz sie ze mna ze w kazdym meczu jakim wystapil popelnil blad :D to wystarczajaco za duzo i zbyt duzo zaufania daja mu trenerzy, teraz przyszedl nowy bramkarz i zobaczymy jak on sie spisze debiut juz z lechem :D

EsPEraNtO
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 19:48
Widac gosciu ze jezdzisz na mecze,gdyby nie pilarz to bylaby powtorka z tamtego roku kiedy to przegralismy 0:9...

WYROK ULICY KAPUŚCIE MÓWI GIŃ!
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 20:37
> widac kolega jest znawca i widzial w radiu mecz w zabrzu :D

a koleżka to kurwa pewnie wyjazdowiec? WARA od Pilarza

Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 20:41
A może gdyby nie pilarz to by nie było 4:0??? Gdyby nie pilarz to by nie było 4:0 tylko powtórka 9:0. To już bez żadnej różnicy.

Babilon Team
laki
Kibic
Na forum od 7834 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 10/08/2004 14:14
bart ty to wyjazdowiec, JEBAC PILARZA

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 10/08/2004 19:45
> bart ty to wyjazdowiec, JEBAC PILARZA

ty flaki , sam sie jeb debilu i nie pisz tu takich głupot .... bo krew mnie zalewa od tych twoich..ocen [Ostatnio edytowane przez Graciano: 2004-08-10 19:46]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 10/08/2004 20:01
laki, buhahaha... już wiemy, że Pilarz jest słaby wiec po co nam to przypominasz ? Wiem chciałbyś Majdana na bramce, ale chłopak jest młody i ogra się, będzie dobrze. Czy ty chcesz żeby Pogoń mistrza zdobyła ? :) Wiem wiem kilka razy wybił piłke przedsiebie i według ciebie każdą wybija gdyby tak było nie znalazł by sie na bramce zejdz z niego bo już na Hercie i Legii pokazał ze coś potrafi co było w Zabrzu nie wiem :P byłem blisko ale jednak daleko ;)

Z daleka nie będzie widać.
laki
Kibic
Na forum od 7834 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 11/08/2004 08:22
mam nadzieje ze Twoje slowa sie spelnia zeimniak :D, a ty garnek sie uspokuj chlopaku :D [Ostatnio edytowane przez laki: 2004-08-11 08:24]

fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 16/08/2004 18:43
> widac kolega jest znawca i widzial w radiu mecz w zabrzu :D i tez nie oddala
> zadnego celnego strzalu na bramke ? pilarz jest ciota co potwierdza w kazdym
> meczu, z gks, z hertha, z Legia, i z gornikiem, w kazdym zrobil jakis blad to
> znaczy ze jest ciota, a ty lepiej nie sluchaj za duzo radia :D

flaki, dla mnie to ty jesteś zajebista ciota, jeżeli nie potrafisz być wyrozumiały dla debiutantów stawiających pierwsze kroki na szerokich wodach.
Uważam że Pilarz bardzo dobrze poradził sobie w pierwszych meczach a z czasem idzie mu to coraz lepiej!!!
Jeżeli masz zamiar w dalszym ciągu najeżdżać na niego, to mam do Ciebie wielką prośbę nie odzywaj się i nie wkurwiaj ludzi!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-16 18:46]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 16/08/2004 18:50
Czy admin tego nie widzi?? :) To juz nawet pod chat nie podchodzi :P

Dajcie spokoj Pilarzowi. Ogarnia sie chlop i lepiej juz jest.
Po pierwsze: jako jeden z nielicznych podszedl pod sektor w Zabrzu, po drugie: byl wyrozniajacym sie zawodnikiem.

1948
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888164 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005