| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 17:17
> pilarz jest ciota bo kazda pilke wybija przed siebiem zamiast do boku, a bugaja
> nie szkoda
sma jestes ciota dzieki niemu nie przegralismy tak jak za czasow kondona 9:0 byl najlepszym zawodnikiem na meczu wiec wara od niego
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 17:52
widac kolega jest znawca i widzial w radiu mecz w zabrzu i tez nie oddala zadnego celnego strzalu na bramke ? pilarz jest ciota co potwierdza w kazdym meczu, z gks, z hertha, z Legia, i z gornikiem, w kazdym zrobil jakis blad to znaczy ze jest ciota, a ty lepiej nie sluchaj za duzo radia
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:13
a moze mi powiesze ze lpszy od polarza jest peskovic ktory byl sprzedawczykiem i nie trenowal od roku, powiem ci szeczerze ze juz wole pilarza ktory powoli zczyna sie ogrywac niz jakiegos sprzedawczyka ktory nam mecze bedzie sprzedawal.
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:31
> a moze mi powiesze ze lpszy od polarza jest peskovic ktory byl sprzedawczykiem i
> nie trenowal od roku, powiem ci szeczerze ze juz wole pilarza ktory powoli
> zczyna sie ogrywac niz jakiegos sprzedawczyka ktory nam mecze bedzie sprzedawal.
jezeli sie nie myle to peskovic trenowal i gral w Swicie
[Ostatnio edytowane przez cofe_shop: 2004-08-09 18:36]
|
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 18:37
mysle ze trzeba dac mu szanse zeby sie ogral .Boruc tez na poczatku gdy zostal 1 bramkarzem mial pare kiepskich meczy a dzis broni dobrze.(czego i Pilarzowi zycze)
|
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 19:08
czy ja mowie ze peskovic jest lepszy od pilarza ? nie ale mowie ze pilarz jest slaby, i szanse mozna mu dawac w rezerach a nie w I lidze gdzie gra toczy sie na wysokim poziome do ktorego pilarz sie nie moze dostosowac (przynajmniej na razie) niech nabierze doswiadczenia i wtedy niech gra, PILARZ jest slaby, chyba zgodzisz sie ze mna ze w kazdym meczu jakim wystapil popelnil blad to wystarczajaco za duzo i zbyt duzo zaufania daja mu trenerzy, teraz przyszedl nowy bramkarz i zobaczymy jak on sie spisze debiut juz z lechem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 10/08/2004 20:01
laki, buhahaha... już wiemy, że Pilarz jest słaby wiec po co nam to przypominasz ? Wiem chciałbyś Majdana na bramce, ale chłopak jest młody i ogra się, będzie dobrze. Czy ty chcesz żeby Pogoń mistrza zdobyła ? Wiem wiem kilka razy wybił piłke przedsiebie i według ciebie każdą wybija gdyby tak było nie znalazł by sie na bramce zejdz z niego bo już na Hercie i Legii pokazał ze coś potrafi co było w Zabrzu nie wiem byłem blisko ale jednak daleko
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 16/08/2004 18:43
> widac kolega jest znawca i widzial w radiu mecz w zabrzu i tez nie oddala
> zadnego celnego strzalu na bramke ? pilarz jest ciota co potwierdza w kazdym
> meczu, z gks, z hertha, z Legia, i z gornikiem, w kazdym zrobil jakis blad to
> znaczy ze jest ciota, a ty lepiej nie sluchaj za duzo radia 
flaki, dla mnie to ty jesteś zajebista ciota, jeżeli nie potrafisz być wyrozumiały dla debiutantów stawiających pierwsze kroki na szerokich wodach.
Uważam że Pilarz bardzo dobrze poradził sobie w pierwszych meczach a z czasem idzie mu to coraz lepiej!!!
Jeżeli masz zamiar w dalszym ciągu najeżdżać na niego, to mam do Ciebie wielką prośbę nie odzywaj się i nie wkurwiaj ludzi!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-08-16 18:46]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 16/08/2004 18:50
Czy admin tego nie widzi?? To juz nawet pod chat nie podchodzi 
Dajcie spokoj Pilarzowi. Ogarnia sie chlop i lepiej juz jest.
Po pierwsze: jako jeden z nielicznych podszedl pod sektor w Zabrzu, po drugie: byl wyrozniajacym sie zawodnikiem.
|
1948
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|