| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik-Pogoń - 05/08/2004 21:33
Ja stawiam ostrożne 2:2 choć bardzo ucieszyłbym się ze zwycięstwa w Zabrzu. Ta ostrożność to stąd, że jednak dotąd nie udało się Pogoni wygrać na boisku Górnika a jednak nie mamy jeszcze takiego składu aby zmieniać historię No chyba, że ...
1. Pilarz przestanie popełniać pojedyncze błędy,
2. W obronie Probierz będzie chciał udowodnić, że jednak zbyt szybko pozbyto się go z Zabrza,
3. W pomocy Batata usiądzie na ławce rezerwowych albo najlepiej na trybunach (do czasu, aż poczuje głód piłki),
4. Olo nie będzie osamotniony w ataku i dostanie właściwe wsparcie od Kaźmierczaka i coraz lepiej grającego Grzelaka ...
no to może jednak coś będzie z tego wyjazdu 
Powodzenia chłopaki !!! [Ostatnio edytowane przez Pohesa: 2004-08-05 21:35]
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik-Pogoń - 06/08/2004 06:24
Kibiców chętnych do obejrzenia meczu z Górnikiem informujemy, że wyjazd odbędzie się w najbliższą sobotę ze stacji Szczecin Główny o godz. 6.30.
Koszt biletu turystycznego ważnego w obie strony wynosi 50 zł. Przypominamy, iż w budynku klubowym przy ulicy Karłowicza 28 prowadzone są zapisy chętnych na ten wyjazd (mecz w sobotę o godzinie 18:00).
Sporządzona w klubie lista zostanie wysłana do Zabrza. Na jej podstawie będzie można w kasach Górnika kupić bilet na mecz.
Źródło: Pogoń Fans
|
|
|
|
|
Odp: Górnik-Pogoń - 06/08/2004 07:35
Pogoń co najmniej zremisuje. Serce podpowiada mi wynik 2:1, ale w większości konkursów kieruję się rozumem - i tam postawiłem 1:1. Jedno jest pewne - Probierz będzie walczył za dwóch, po tym jak wyrzucono go z Zabrza jak pierwszego lepszego leszcza.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Górnik-Pogoń - 06/08/2004 09:45
Bedzie 30 i koniec
|
Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik-Pogoń - 06/08/2004 22:22
> Zapewne podczas meczu znowu forum i chat będą zasypane
> "najwierniejszymi".
JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZA POGOŃ GRA. Pozdro
Nie uogolniaj
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik-Pogoń - 06/08/2004 23:56
> Zapewne podczas meczu znowu forum i chat będą zasypane
> "najwierniejszymi".
Prorok jakis czy co? 
Sa wakacje,jest looooz i sie nie jedzie 
W takim razie co to bedzie jak sie rok szkolny zacznie.....?
Eh... w sumie co to zmienia - jezdzimy dla siebie a nie dla napinki w necie 
Do zoba w Zabrzu 
A wynik - hmm... 40-60 os. w porywach do 100 (było by dobrze) [Ostatnio edytowane przez ch.: 2004-08-06 23:58]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik-Pogoń - 07/08/2004 09:22
Gornik-Pogon 2-1..ale obym sie mylil
no i moze Tralka pokaze wkoncu na co go stac (heh i wcale nie chodzi mi tu o efektowne potykanie sie o pilke )
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|