| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 31/07/2004 11:22
Na zapisy (czyt. wpłaty) czekamy do 14 sierpnia - jeżeli do tego terminu nie zbierzemy 50 zamówień... zamówimy poprostu mniej, tak więc koszulki napewno będą. Przewidywany termin odbioru koszulek to 24-25 sierpnia (może nieco wcześniej)
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 04/08/2004 12:45
Jestem zainteresowany pozyskaniem takiej koszulki... pieniądze mam wpłacić na konto czy będzie kolejna zbiórka ?
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 06/08/2004 18:41
- wszystkich chcących wejść w posiadanie koszulek zapraszamy w niedziele o 17 na niską trybunę
- ciągle przyjmujemy wpłaty na konto
- również w niedziele można przynosić konfetti
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 09/08/2004 23:28
spotkanie w sprawie koszulek w srode miedzy 17 a 18 na niskiej trybunie - kto chce sie zalapc ma jeszcze szanse...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 16/08/2004 09:55
Zapisy na koszulki:
- wtorek (17.0 , od godziny 18 - 19 niskiej trybunie
- czwartek (19.0 , od godziny 18 - 19 niskiej trybunie
Zostało jeszcze kilka miejsc, więc jak ktoś chce koszulke to musi się pospieszyć.
Przy okazji odbywa się zbiórka konfetti.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 16/08/2004 23:26
> owszem. Dodam że są to ostatnie terminy - nie będziemy czekać wiecznie...
>
okej . to ja poprosze L. bede jutro na stadionie
[Ostatnio edytowane przez Ma$laK: 2004-08-17 19:54]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 21/08/2004 18:18
Przewidywany termin odbioru koszulek to 24-25 sierpnia (może nieco
> wcześniej)
nie wiem czy to aktualne wiec sie pytam czy przed meczem z groclinem bedzie mozna odebrac koszulki ??
ktos to czyta?
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 25/08/2004 16:28
heh... dopiero zajrzałem
termin jest niektualny... bedzie małe opóźnienie - musieliśmy poczekać na wpłaty... zebraliśmy całe 17 zamowień (heh)... w poniedzialek poszlo zamowienie do firmy - teraz tylko czas produkcji (ok tygodnia) i koszulki beda do odbioru...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 26/08/2004 11:18
> dobrze zrozumiales...
to chujowa sprawa. ale coz tak jest zawsze.na forum pisalo tyle osob ze wezma wezma ... a jak cos do czego dochodzi to wiekszosc milczy. a szkoda :grnsick: ale coz bede unikatowy bede jednym z 17 hehe
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 29/08/2004 01:42
> > dobrze zrozumiales...
>
> to chujowa sprawa. ale coz tak jest zawsze.na forum pisalo tyle osob ze wezma wezma ... a jak cos do czego dochodzi to wiekszosc milczy. a szkoda :grnsick: ale coz bede unikatowy bede jednym z 17 hehe
>
Nie tylko ty....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: T-shirty Portowcy - 02/09/2004 11:23
dla wszystkich niespokojnych - koszulki wczoraj wyjechały z Warszawy. Odbiór niebawem...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|