Odp: Pogoń vs Widzew - 18/07/2004 14:09> Qrde skoro przegrywamy z Widzewem aż 3-1 to wygląda na to że naprawde jest źle > mam nadzieje że to tylko dlatego że jeszcze troche kombinują ze składem. Ale > jak tak ma być to coś czuje że będą ostre baty z legią i lehchem niemówiąc już o > Hercie i Wiśle... I będzie znów chodzić na mcze 3000 tych co mają karnety i > ewentualnie z 500 biletów
No i bardzo dobrze, wole te 3500 niz 20 tys piknikow...
Takze typuje, ze start bedziemy mieli niezbyt obiecujacy. No i wileu kibicow (czt. piknikow) zrezygnuje z przychodzenia na mecze. Gdzies po 5 - ciu meczach Ptak zacznie powaznie mylsec nad sprowadzeniem napastnika i bramkarza....
Odp: Pogoń vs Widzew - 18/07/2004 14:24
Moim zdaniem nad napastnikiem i bramkarzem mogli się teraz zastanawiać. po 5 meczach będą się chyba zastanawiać na obniżką cen pojedyńczych wejściówek
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: Pogoń vs Widzew - 18/07/2004 16:24>...Naprawdę sądzisz, że > przegramy w Zabrzu? Czy tak sobie palnąłeś? >Jak dla mnie: wygrana w Zabrzu i > remis z Lechem. 4 punkty w 5 meczach...
Cos mi sie zdaje ze mozemy poleciec w Zabrzu. Jeszcze raz - My nie potrafimy wygraz z III Unia a
Górnik Zabrze zremisowałaze Slavią Praga 1:1 (0:1) w sparingowym meczu który rozegrany został w czeskiej miejscowości Rejsice, koło Mladej Boleslav. Wiec cos mi sie zdaje ze statystk jesienia nie poprawimy. Mimo to wierze ze Pogon wygra w Zabrzu, Wygra z lechem..o Wisle i Legii nie wspone bo tu bedzie bardzo ale to bardzo ciezko...
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 18:31
odkopie zeby nie zakladac nowego tematu .. bilety po 5 zl i juz wszyscy na stadion wylecieli .. mi by sie nie chcialo isc nawet jakby doplacali .. ale ogolnie i tak czartno to widze .. niech oddadza Widzewowi te 3 pkt, zebysmy spadli z ligi i zeby to sie wreszcie skonczylo .. ten caly cyrk .. bo naszemu kochanemu antosiowi moge podziekowac za jedna rzecz .. przez niego stalem sie rasista .. dzieki mistrzu !!
Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 19:46
fajne nazwisko - Napoleoni .. moze pora przezucic sie na Francje ? bo jakos Francuscy napoleonowie sa troszke bardziej skutweczni wnioskujac po tym wyniku .. kolejna porazka z ktorej sie cieszze ..
Napoleoni to Wloch.
Skoro nie miales na mysli narodowosci(tak to zrozumialem) to dobry tok myslenia. Tylko zeby warunki fizyczne mieli lepsze od tego pana
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 28 kwietnia 2007, 20:30 [1 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 20:07
Powtórka sprzed 4 lat-wtedy tez dostalismy bramkę hehhe>Wyniku nie ma co komentowac tak jak gry jesteśmy dostarczycielami punktów,znajdziemy się w 2 lidze,ale pamietajmy,że tam tez się mozna odbudować piłkarsko-kibicowsko.Ciekawie będzie na meczu z Polonią,Jagiellonią wreszczcie z Lechią Czy Wks-em!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Nawet tak słabiutka drużyna jak Widzew tu wygrywa - to już nic więcej komentować nie trzeba.
Co do zawodników - Elton i Lilo (zwłaszcza ten pierwszy) to totalna katastrofa - Bugaja chyba aż skręcało jak stał przy tunelu i widział co Elton wyrabia. Bugaj jednak opieprzał Grosickiego, gdy schodzili do szatni - i miał rację. Grosicki sam ten mecz 3-0 powinien wygrać.
Oprócz tego jak zwykle dobrze Edi, który dużo dobrych piłek zagrywał, ale co z tego, skoro Grosicki wszystkie pieprzył.
Dziękuję za ten telebim - dzięki niemu dowiedziałem się, że Skórski grał (kiedy napisali, że opuścił boisko).
Tak poza tym to wszystko w normie - frajersko stracony gol, zmarnowanych X sytuacji, bezradność i wzmożona boiskowa agresja po straconym golu.
Aha, jeszcze o Eltonie - to jest dopiero skandal - gość po 20 minutach ledwie człapał po boisku, bo nie miał sił
Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 20:47
HEHE .. ja sie majowka ciesze w pelnym tego slowa znaczeniu .. a dzisiejszy wynik jeszcze bardziej mi poprawil humor .. niech to sie w koncu skonczy .. ta druzyna przynosi tylko wstyd sobie, Szczecinowi, nam kibicom i jeszcze Brazylii ..
Odp: Pogoń vs Widzew - 28/04/2007 20:52
Napisze krotko , bo nie ma o czym pisac...
Grosicki na plus widac ,ze sie stara. Tinga o ile dobrze zobaczylem nic nie gral nie walczyl czy on wogole tam byl?
Zegnaj 1 ligo ! antos prosze spieprzaj z tymi plazowymi pilkarzami i juz nie wracaj...
"W Szczecinie nie ma już spikerów z licencją" - i tyle w tym temacie.
znow polecial z dobrym tekstem "Myslalem ,ze co sie zmienilo..." nie bedzie komu puszczac muzy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775287 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.