Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oprawa na Legie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szymek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8578 dni

Odp: OPRAWA NA LEGIE - 11/07/2004 21:56
A nie lepiej: MŁODE PTAKI ?? :>

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: OPRAWA NA LEGIE - 11/07/2004 22:01
> Robienia konfeti odechciewa sei keidy takcy durnie na meczu zzamaist czekac na
> sygnal z gory uystalony, rzucaja radosnie papierki do gory i ciesza mordy...

No bez kitu to jest wnerwiające , bo co chwilę coś lata a na "finał" prawie nic nie ma i wychodzi na to ,że np. jak w serpętynach rekord pobity a jak się patrzy to tego naraz nie było zbyt wiele (nie mówie tu o pamietnym meczu z (L)egią

:
skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Oprawa na Legie - 11/07/2004 23:57
Dla mnie bomba.

Obrazek jpg wstawiony na forum
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Oprawa na Legie - 12/07/2004 10:07
Ja już szykuje konfetti i sempertymy;)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Oprawa na Legie - 12/07/2004 10:25
Kolejny perspektywiczny watek:P.....NIECH ZYJE INTERNET:D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Oprawa na Legie - 12/07/2004 20:37
Wystarczy cos napisac i zaraz naskok jest.

Gdybym byl wlascicielem firmy liczacej sie na rynku szczecinskim, to drzwiami i oknami walil bym z propozycja wykonania konfetti z logo firmy.
10 lat chodze na Pogon i jeszcze takiej firmy nie widzialem (nie liczac Bosmana)

Nie napisalem,ze Ptak decyduje o oprawie. Zastanawiam sie tylko czy nie chcial by z tego chapnac troche kasy. Znajac pomysly prezesa, na pewno by to rozwazyl. Pewnie za pierwszym razem nawet by nie wiedzial o tym, ze jakas firma zrobila konfetti. Dopiero po meczu widzialby konfetti z logo firmy i rozkminial co tu zrobic zeby na tym zarobic.

Myle sie? Prosze o kulturalna polemike, a nie polslowka.

1948
DARII
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Oprawa na Legie - 24/07/2004 04:20
PODCZAS MECZU Z LEGIĄ NAJDZMY NA LECHA
BŁAGAM
JA STUDIUJE W POZNANIU I NA NAS CIĄGLE NAJZDZAJĄ
PRZECIEZ MY Z LEGIĄ MUSIMY RZADZIC W POLSCE

POGOŃ LEGIA 2 BRATANKI I DO PIŁKI I DO SZKLANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brodaONE
Kibic
Na forum od 8535 dni

**

Odp: Oprawa na Legie - 24/07/2004 08:22
buahahahahaha :)

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Oprawa na Legie - 24/07/2004 10:27
!! LOL !!

n/c

KaSZuB
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: Oprawa na Legie - 25/07/2004 15:13
Ja tez popieram rzucanie konfetti na sygnał.ładnie i fajnie chyba by to wyglądało.

"Gdyby kózka nie skakała, to by smutne zycie miala"
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Oprawa na Legie - 25/07/2004 16:53
> Ja tez popieram rzucanie konfetti na sygnał.ładnie i fajnie chyba by to
> wyglądało.

no fajnie ale są takie przypadki, które niestety gdy zobaczą woreczek na siedzonku odrazu go rozwalają i rzucają sobie kiedy tylko chcą tak było niestety na meczu z GkS na sektorach poza młynem..mniejny nadzieję, że się to wszystko ogarnie.. i ciąć kurwa ciać te konfetii zamiast siedzieć i nabijać posty na necie.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Oprawa na Legie - 25/07/2004 17:44
> > Ja tez popieram rzucanie konfetti na sygnał.ładnie i fajnie chyba by to
> wyglądało.

no fajnie ale są takie przypadki, które niestety gdy zobaczą
> woreczek na siedzonku odrazu go rozwalają i rzucają sobie kiedy tylko chcą tak
> było niestety na meczu z GkS na sektorach poza młynem..mniejny nadzieję, że się
> to wszystko ogarnie.. i ciąć kurwa ciać te konfetii zamiast siedzieć i nabijać
> posty na necie.

Ja juz mam przygotowane troche konfetti. Boje sie tylko ze mam za duze kawalki bo sa blisko 4 cmx4 cm:/ Jakie sa idealne rozmiary?? Cielem z Magazynu Sportowego z PS i dlatego takie duze:P

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Oprawa na Legie - 25/07/2004 18:35
> Robienia konfeti odechciewa sei keidy takcy durnie na meczu zzamaist czekac na
> sygnal z gory uystalony, rzucaja radosnie papierki do gory i ciesza mordy...

O tak, w pełni się z tobą zgadzam. Ja zrobiłem troszeczkę konfetti na mecz z Bełchatowem i jak widziałem jak ludzie tym rzucaą wtedy kiedy nie trzeba to mnie kurwica strzelała, ale skąd mieli wiedzieć ci co np. nie mają netu lub nie wchodzą na forum kiedy rzucać itp.

Babilon Team
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Oprawa na Legie - 25/07/2004 19:13
> ale skąd mieli wiedzieć ci co np. nie mają
> netu lub nie wchodzą na forum kiedy rzucać itp.

A to nie jest wiadome ze przy wyjsciu piłkarzy na bosiko?!

Aha... Mnie jeszcze wkur.. jak rozdawane sa flagi (takie jak na Polsce czy Bełchatowie) i bezmozgi zamiast podawac je dalej to biorą bo uważaja ze oni beda machali najlepiej. A pozniej jak oglada sie zdjecia z meczu to wychodzi ze miedzy granatowymi a bordowymi flagami jest z pol sektoru loozu! Dlatego proponowal bym (chociaz gowno moge) zeby nastepnym razem te flagi byly rozdawane od srodka, a nie od boków sektora 11 i 12 jak na wczesniejszych meczach! [Ostatnio edytowane przez kl@Nu: 2004-07-25 19:21]

komar
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Oprawa na Legie - 25/07/2004 20:13
Flag powinno być na cały sektor, szkoda ze tak niejest :| no ale to trzeba miec kase. Moze MW zorganizuja akcje :)

Szymek
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Oprawa na Legie - 25/07/2004 21:07
> Flag powinno być na cały sektor, szkoda ze tak niejest :| no ale to trzeba miec
> kase. Moze MW zorganizuja akcje :)

Moze dasz kase? :>

--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Oprawa na Legie - 26/07/2004 15:51
Juz cala reklamowka konfetti, idzie juz nastepna ;] Trzeba cala noc przesiedziec i ciac ;] ... Ci co pocieli wkladaja do woreczkow (instrukcja na forum sasiedniej strony;]) i zanosimy miedzy 17-18 na stadion do MW ;] a w niedziele caly Szczecin bedzie w "śniegu" !! ;]

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Oprawa na Legie - 26/07/2004 16:08
> Boje sie tylko ze mam za duze kawalki bo sa blisko 4 cmx4 cm:/ Jakie sa idealne rozmiary??

a kto bedzie ci biegał z linijką i sprawdzał czy kaławki są ładne i wymiary sa takie same:P ja ciąłem konfeti przez cały ubiegły sezon i rozrzucałem po sektorze i polecam to tez innym (jeśli nie mogą zanieść tego MW)

pavel18
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Oprawa na Legie - 26/07/2004 16:18
a skąd ja mam wziąśc serpentyne na ten mecz co ???????????

może na 12 sektorze będą rozdawać bo tam własnie będe

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Oprawa na Legie - 26/07/2004 16:47
> a skąd ja mam wziąśc serpentyne na ten mecz co ???????????

dla chcącego nic trudnego:P ja np. na bukowym dostaje od pewnego sklepikarza (co też ma apteka itp.) złuzyte serpentyny które mają 5 lat lub wiecej, (bo tyle trzeba trzymac paragony, takie tam przepisy)

wiec jak nie masz nikogo znajomogo, albo kogoś z rodziny, co pracuje w jakim kolwiek sklepie co ma ponad 5 lat, lub na np. stacji benzynowej (gdzie nie widać straty 10 serpentyn)
to poporstu wybierz sie do sklepu gdzie najczęsciej kupujesz i spytaj czy nie mają niczego na zbyciu
jak nie maja to przynajmniej próbowałes, no nie :P

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892360 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005