| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wlasnie wróciłem z Lubina - 12/06/2004 13:00
"Podobało mi się gdy paprykarze nagle się uspokoili i stracili zapał do walki, gdy naśi kibice podeszli pod ich sektor gotowi do akci." To pisal many z forum Zaglebia
w ogole brechtam z manego postali chcwile przed naszym sektorem pomachali nam troche (tylko czemu z nimi byl Vasyl ) i to na tyle wrocili do sibie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wlasnie wróciłem z Lubina - 12/06/2004 13:17
> opisywać nic nie bede bo kto był ten wie 
jedno pytanie - robił ktoś z
> trybun fotki / filmiki ?
helmut beda ktos od nas robil pozdro dla emilbusów dla tych 18 osobowych bo ten jeden 14 osobowy to jakie kurwa chamy nei chciali kibica zabrac a chuj i w dupe hehe Sanbal zapóść przeboje emila no własnei pszczólek robił foty i filmiki hehe
dla mnei wygrało jak ten samolot na boisku prawie sie rozejał i rżucił pilke [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-06-12 13:19]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wlasnie wróciłem z Lubina - 12/06/2004 15:31
hehe Pozdro dla Pszcolka za spora porcje zdjecia i dla ekipy z Emilbusa (1 a w szczegolnosci dla Bardzo wyrozumialego kierowcy! ogolnie rzecz biorac wyjazd zajebisty pod kazdym wzgledem tylko szkoda ze mimo tego byla spora liczba osob niespiewajacych ,nie wiem po co oni jezdza na wyjazdy..........Oprawa zajebista doping tez niezly przez 90 minut prawie non stop ! Pozdro dla wszystkich obecnych i aktywnych a nie tylko pijacych w Lubinie pokazalismy sie naprawde z bardzo dobrej strony! nalezy wspomniec ze oprawa zaglebia tez byla dobra !tylko mimo tak duzego stadionu maja mala frekwencje! jaka wiocha byla z tym Samolotem i nie dzialajaca tablica swietlna!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wlasnie wróciłem z Lubina - 12/06/2004 16:10
To byl moj pierwszy wyjazd. Bylo zajebiscie! Przekrzykiwalismy ta cala wioske (chyba ze spiewali swoja super ambitna przyspiewke: Zaglebie, Zaglebie). Ale doping mogl byc jeszcze lepszy, niestety wiekszosc byla zmeczona melanzem w drodze do Lubina. Oprawa wyszla nam zajebiscie (pozdro MW ), wszystkie aspekty, poczawszy od folii poprzez choragiewki, balony i pasy, na łapach bosmana skonczywszy. Dobrze ze pojechalem, teraz wiem ze na wyjazdach jest kilkakrotnie razy lepiej niz w domu. Czekam na 1 lige ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wlasnie wróciłem z Lubina - 12/06/2004 18:14
> > 
Defciu, ale sie zajebales w busie. Wstydz sie kurwa!!!
Co innego ja
> kulary:
Mhm.. Nawet Vasyllo nie pamiętasz, że jak spałeś to Ci uszy i ręce podpalałem I nie ma się z czego śmiać. Na drugi raz nie pijecie PIKNIKI! hehe. "Gąga" dostaniesz jak Ty to mówisz
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|