| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:50
No co wy chcecie oprawa masakra szczególnie spadochroniarz który dopieprzył w bande i ten który prawie wpadł na gracza bełchatowa
Bardzo fajne świętowanie szkoda tylko że Qvo Vadis niewiedział o grać (bo ogólnie grają naprawdę fajnie ) a piosenek o Pogońi wiele niemają. Na De mono niezostałęm bo nielubie.
Śmieszne było jak próbowali śpiewać w tramwaju jest tłok w pociągu jest tłok. Tyle że zatrzymali się odziwo na 2 bramki [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-06-06 21:52]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:58
> Ja przekazuje pozdro dla ochroniarza ktory latal z gasnica. Dobre napinki sadzil
> many poprostu był zamocny..... =)
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:00
> Bosman. Ja tez powiem ze oprawa nie byla taka jaka miala byc, ale zrozum ze to z
> przyczyn nie zaleznych od MW . Wiec nie wypowiadaj się na ich temat skoro nie
> znasz tematu do końca .
Ja rozumiem ze to mlode wilczki,ale bez przesady na taki mecz jak juz zalatwia sie wszytko wczesniej zeby nie bylo zadnych wpadek,tymbardziej ze mieli na to 2 tygodnie...
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:02
a czy bedzie ta piosenka "Żegnaj 2 ligo i nie wracaj więcej... " w formacie mp3 bo chetmnnie jeszcze raz posluchal i    
mecz taki sobie alw podobalo mi sie ze ludzie zaczynaja spiewac no i te klaskanie to też wyszlo pozdro
"Cały stadion łapy wgóre" "Cały stadion szale wgóre "
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:12
Może założymy temat gdzie się będzie moożna użalać co do opraw i co do MW
Na zachodzie niema prawie nigdzie opraw a w anglii to już wogle jest szczyt bezoprawia.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:13
> > > Czemu zablokowaliscie temat opraw? Widze ze nie tolerujecie zadnych uwag.No
> trudno.Ja powtorze jeszcze raz-KOMPLETNE DNO!!!
mimo ze nie jestem z mw to
> wma powiem oprawy nie bylo bo nie dojechaly z warszawy folie w
> barwach...wiec
> bez kitu sila wyzsza...inna sprawa ze wyszlo tu mimo wszystko to ze mlode wilki
> sa naprawde mlode... takie rzeczy powinno sie zalatwiac conajmniej tydzien
> przed
> meczem... ale i tak chlopai sie napracowali przez caly sezon wiec jakiestam
> brawa powinni dostac inna sprawa ze np w warszawie nie moglo by to miec
> miejsca...
Jak nie jestes w MW, to nie zabieraj glosu w sprawach tego typu,
> bo od tego sa odpowiednie osoby w MW. Pozdro
jak urazilem to sorry ale chyba nic nie przekrecilem ? :>
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:16
> Bosman. Ja tez powiem ze oprawa nie byla taka jaka miala byc, ale zrozum ze to z
> przyczyn nie zaleznych od MW . Wiec nie wypowiadaj się na ich temat skoro nie
> znasz tematu do końca .
Ale kase to wzieliście. No bo ciekawe wyszło z "przyczyn niezależnych od MW" ale ludzie dawali kase. Mam nadzieję że nadrobicie.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:28
Zamocno było , oprawa troche nie wyszła ale doping był zajebisty. Wreszcie nastąpiła chwila kiedy mogłem sobie kupić piwo na stadionie Rozumiem że ludzie brali se kawałek siatki na pamiątke ale po co rozwalać całą bramkę ? :/
I tak była niezła bomba , potem tez jak wszyscy wbiegli na murawe i Baniak popisywał się swoim talentem wokalnym 
Za rok w tym samym czasie świętujemy mistrzostwo Polski 
pozdro for @LL
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:30
Pierwsza połowa b.dobra, druga słabsza. Meczyk ogólnie OK. Baranowski przesadzał z tą muzyką zdecydowanie, kariery nie zrobi. Jruczyk dostał na początku gwizdy, ale Baran zainterweniował i zaraz były brawa :/. Ale ogólnie jestem zadowolony po meczu, szkoda tylko że te koszulki i browary rzucali tak blisko, bo dopchać się nie mogłem dalej.
Pozdro dla Hankiego (3 zł )
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:35
> "przyczyn niezależnych od MW" ale ludzie dawali kase. Mam nadzieję że nadrobicie.
Czemu maja nienadrobic
Meczyk ogólnie fajny fajny doping w pierwszych minuta bardzo mnie zaskoczył ale potem jak zwykle siadło...oprawa to jak na zaistniało sytylacje wyszło dobrze 
Szacunek dla MW za Stalowenerwy....
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 22:36
Aha i jeszcze pare wniosków:
1) Kaczorson jest nadal boski 
2) Quo Vadis to kompletny nie wypał
3) Ochroniarze z Alkona są do dupy (jak tylko kibice weszli na murawę to przy tunelu nieźle jednego zlali - to już raczej przesada była)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 23:00
mecz taki sobie oprawa bylo ok. SZACUNEK DLA MW!!
ochroniarz z gasnica glupi no i ludzie na 12 zachowali sie jak bydlo-ci z dolu- zdeptalicie jakiegos manego i 6 letnie dziecko!! opanujcie sie
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 23:32
A ty Gandalf jakis Prokurator czy dzielnicowy?heh byli ci co chcieli a jak nie chcieli to nie bhyli proste.Co chcesz w ten sposob udowodnic jaki ty jestes wielki?Zadymiarz,ultras i wyjazdowicz,ten co uratowal zycie kibicowskie w tym miescie?Pozdro
|
,,Vi är överallt,,- POGON
|
|
|
|
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 23:34
> A ty Gandalf jakis Prokurator czy dzielnicowy?heh byli ci co chcieli a jak nie
> chcieli to nie bhyli proste.Co chcesz w ten sposob udowodnic jaki ty jestes
> wielki?Zadymiarz,ultras i wyjazdowicz,ten co uratowal zycie kibicowskie w tym
> miescie?Pozdro
pozdro 
[Ostatnio edytowane przez `gandalf: 2004-06-06 23:36]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3