| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 16:27
> Wały Chrobrego lub Jasne Błonai sa najlpeszym pomysłem choc Plac Lotnikow i
> Aleja Fontan tez nie jest zła.......a wiec gdzie??pzdr
zgadzam sie w 100% wały lub jasne błonia no i aleja fontan
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 16:54
hmm a ja mysle ze najlepiej by bylo na waly chrobrego uderzyc...tak jak na manifestacji przez miasto prosto na waly a jak zorganiozawc to nie problem...pokrzyczy sie "idziemy na waly" i wsio
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 18:13
Ja nie jestem ze szczecina i z tych wymienianych przez was miejsc znam tylko Galaxy <==ktos moze wytłumaczy??
Jak zorganizowac? Moze przy kazdym wejsciu kartka; "Po meczu świetujemy tu i tu".
Dobry by był motyw z pochodem. Trzeba pokazać miestu że jesteśmy w pierwszej lidze
Nie bede wybierac miejsca bo nie zabardzo jeszcze sie tu orientuje. Mam nadzieje ze sprawa szybko sie wyjasni
|
powrot prawowitego wlasciciela konta
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 18:15
> Ja nie jestem ze szczecina i z tych wymienianych przez was miejsc znam tylko
> Galaxy <==ktos moze wytłumaczy??
Jak zorganizowac? Moze przy kazdym wejsciu
> kartka; "Po meczu świetujemy tu i tu".
Dobry by był motyw z pochodem. Trzeba
> pokazać miestu że jesteśmy w pierwszej lidze
Nie bede wybierac miejsca bo
> nie zabardzo jeszcze sie tu orientuje. Mam nadzieje ze sprawa szybko sie
> wyjasni
popieram pomysl z kartka !!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 18:45
> Ja nie jestem ze szczecina i z tych wymienianych przez was miejsc znam tylko
> Galaxy <==ktos moze wytłumaczy??
Jasne Błonia to park bardzo duuuzy i bardzo fajny Wały Chrobrego to cos fajnego nad Odra a plac Lotnikow to plac prawie w centrum miasta heeh wejdz sobie na www.szczecin.pl tam w galerii masz fotki hihihi pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez drops_ona: 2004-06-03 18:46]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 19:12
mysle ze najlepiej bedzie na jasne blonia z tego wzgledu ze jest to niedaleko od stadionu, natomiast na waly chrobrego trzeba kawalek zapierdalac. Trzeba to jakos zorganizowac to musi byc wielka impreza!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 19:54
Ja tak czy siak udaję się na Jasne Błonia posłuchać sobie trochę muzyczki a w szczególności DJ Calvin'a z Electric Rudeboyz! Sądzę, że Błonia to trochę lepsze rozwiązanie niż Wały - więcej przestrzeni... Pozdro!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gdzie będziemy świętować? - 03/06/2004 20:24
Właśnie żeby nie było lypy że jedni pójdą na wały jedni na błonie a jeszcze inni do galaxy  
Ja osobiście obtuje za jasnymi błoniami no i Wały ewentualnie ktoś napisał że fajnie by było gdyby piłkarze fetowali z nami w amfiteatrze to było by całkiem sympatyczne a pomysł z placem lotników maoim zdaniem odpada...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4