| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 23/05/2004 13:41
Troche głupio bo nie można przygotować żadnych lepszych pokazów świetlnych bo się mecz kończy już o 19:00 więc i tak będzie gówno widać. Ja jeszcze pogadam z kolegami i też się zgłosimy do pomocy (taka na 70 %).
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 23/05/2004 19:48
Siemano ja tez sie zgłaszam do pomocy, i mam pytanie chce jeszcze jak mozza dac troszke kasy na tą oprawe . jak ma byc zajebista oprawa to trzeba zaszalec Moj numer gg to 2474061jak by co to pizcie MKS MKS MKS!!! 1 lig 1 liga MKS!!
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 25/05/2004 08:46
> Ja co prawda nei mam pary rąk do pomocy w jednej trzymam browarek ael ta ejdną
> lewą pomogę ile będę mógł!
Sanbalos zaczyna mi się wydawać że Ty niedość że piknik jesteś to jeszcze alkocholik! Ale nic się nie martw wkońcu od czego ma się kolegów Załatwie ci przyjacielu drogi tanio wszywke i po problemie a narazie browar do lodówki i zapierdalaj do roboty!!!  
Zeby nie było że rozmywam wątek panowie Szakale dajcie znać co wam trzeba to w miare możliwości coś pomogę. Nr gg w profilu. Pozdro> lewą pomogę ile będę mógł!
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
Odp: Pomoc przy przygotowaniach do meczu z GKS-em - 25/05/2004 09:45
>Zeby nie było że
> rozmywam wątek panowie Szakale dajcie znać co wam trzeba to w miare możliwości
> coś pomogę. Nr gg w profilu. Pozdro> lewą pomogę ile będę mógł!
Może co niektórzy nie rozumieją że własnie tu chodzi o to że trzeba sie samemu zaangazować bo przecież helmut nie bedzie latał po waszym gg to wy macie do niego przyjść
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|