Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cracovia - Pogoń 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tabby
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8107 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 19:48
Bramka Kaźmierczaka mnie zdziwiła, ale odpowiedź Węgrzyna jeszcze bardziej!
Ważne, że nie przegraliśmy na gorącym terenie.

Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 19:51
Pozostaje niedosyt bo przeciez tak blisko bylismy odniesienia sukcesu na boisku w krakowie !! ale cóż !! trzeba walczyc w kolejnych meczach o zwycięstwa

PS
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 19:58
tak blisko wygranej... :sd3:

Arek87
Kibic
Na forum od 8339 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:09
Niestety nie udalo sie. Nie podobalo mi sie, ze Baniak druga polowe kazal im sie tak bronic. Tak przeciez nie moze grac lider! Stracilismy bramki po indywidualnych tragicznych bledach, najpierw glupi faul Masternaka, a przy drugiej bramce Wyparly ktory sobie podskakiwal na lini bramkowej.

Pozdrawiam wszystkim ktorzy stali caly mecz przed Soccer Pubem na Malopolskiej :) (bylo ze 100 osob).

Obrazek jpg wstawiony na forum
GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:12
Obiektywnie patrzac remis jest odzwierciedleniem tego co sie dzialo na boisku.. Bramka Kazmierczaka to prezent jaki sie chyba dawno nie zdarzyl obronie krakowskiej (choc widzialem ich tylko w meczach z nami) Ogolnie mecz jak dla mnie bardzo dobry-do konca trzymal w napieciu caly czas byla wymiana ciosow (no moze w pewnym momencie Pogon za bardzo sie cofnela) Karny moim zdaniem watpliwy (widac bylo ze Master mial zacisnieta dlon wiec nie trzymal Przytuly) Ogolnie to Cracovia stracila 2 punkty a Pogon 1 zyskala:D Wazne teraz by wygrac z Podbeskidziem i na Belchatowie tryskaja korki od szampnow jabol

Kibice moim zdaniem pozytywnie-pokazali ze oprawy w 2lidze tez sa ciekawe no i to ze ogolnie nas nie bluzgali a skupiali sie raczej na dopingu dla swoich pilkarzy mimo ze pare razy zaspiewali "Pogon sledzie.."

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:14
Meczyk całkiem dobry, sporo walki w środku pola no i co ważniejsze w końcu nasi obrońcy dobrze zaprezentowali się w meczu na wyjeździe (a małymi wyjątkami oczywiście, ale to raczej wkalkulowane). Bardzo dobra akcja, po której Olo strzelił bramkę no i hehe brawo dla Niego za szczerość! ;) Karny dla Craxy moim zdaniem taki trochę naciągany, aczkowliek sędzia (który był fatalny) miał podstawy do podyktowania 11-ki...Jak Kaźmierczak strzelił bramkę to już czułem zwycięstwo, jednak niepotzrbnie zbyt głęboko cofnęliśmy się do obrony no i zemściło się to na nas :(. W sumie remis był nawet do przewidzenia, ale lekki niedosyt pozostaje.

Komentator był za mocny - atmosfera niczym na San Siro :biglaugh:, hit sezonu, nie ma co! Myślałem, że spadnę z krzesła ze śmiechu :biglaugh:! Pozdro dla ludzi z Rocker'a!

Llibertat per a Catalunya!
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:18
dobry mecz w wykonaniu Pogoni,Julcimar grał na 5

Łobez zawsze z Pogonią
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:24
Jak ja kocham takie mecze. Typowy mecz walki ale czego mozna bylo sie spodziewac, stawka byla ogromna. Wraz z kumplami oszalelismy, ze szczescia gdy Kazimierczak zdobyl gola. Szkoda, ze nieudalo sie dotrzymac tego do konca. Widac doswiadczenie Wegrzyna. Czemu Tralka nie probowal w ostatniej minucie z pierwszej pilki....
Mimo to uwazam, ze remis jest naszym duzym suksemsem. Byl to najwiekszy krok Pogoni do awansu do pierwszej ligi.
Co do gry Pogoni to w piwerwszej polowie Pogon grala po profesorsku, szkoda, ze w 2 tak nie zagrali. Za bardzo troszke sie cofneli, ale byl to takze wynik atakow Cracovii.
Co do gry zawodnikow to najlepszy w Pogońi oczywiscie Moskalewicz. Bramka i asysta sama mowi za siebie, walczyl dzielnie z Wegrzynem w pojedynkach glowkowych. Kazimierczak do momentu prawie nie widoczny w srodku pola ale w sumie udany mecz w jego wykonaniu. Bata dziisaj wiecej w oboronie ale w ofensywie ponizej swoich umiejetnosci (Szkoda tej kartki). Labedzki switna asysta przy golu. Andruszczak dobrze walczyl w ofensyfie jak i obronie, glowa roscieta za siebie. Parzy gral prrzecietnie. Ale sil mu duzo zostalo bo niezleym sprintem wparowal na boisko po golu Kazimierczaka. Matlak tez gral dobrze. Miejmy nadzieje, ze kontuzja nie bedzie powazna. Julcimar zaczesto sie gubil. Masternak gdyby ten niepotrzebny faul to nawet dobry mecz. Wyparlo blad przy golu i przy jeszcze jednej sytuacji, ale w sumie przecietnie. Miachalski walczyl dobrze ale przegraldecydujacy o meczu pojedynek glowkowy ale mecz moze zaliczyc do udanych. Magdon za krotko gral. Gajewski nic prawie nie pokazal no Tralka mogl wygrac ten mecz, gdyby uderzyl z pierwszej pilki...
Baniak w sumie dobrze taktycznie...W pierwszej polowie skrzydlowi Cracovii nie mieli nixc do powiedzenia. W drugiej juz gorzej.

Co do komentarzu Drumlaka to widac, ze komentowal pod strone obecnego swojego pracodawcy. A ten drugi komentator niech przyjedzie do Szczecina to sie przekona, gdzie jest lepsza atmosfera...
Kibice Cracovii napewno opisza sie ze z ich strony bylo swietnie kartoniada im nie wyszla, a szczegolnie dopingiem udowodnili ze sloma im z butow wystaje. W momencie gdy Cracovia traci gola to zamiast dopingowac swoja druzyne to woleli spiewac Pogon sledzie... No i oczywiscie bez bluzgow sie nie obylo... Ale to juz ich problem :>
Obok komentatorow ewidentnie siedzial ktos ze Szczecina...:)
Ciekaw jestem ile bosmanika polalo sie dziaij w pubach...Szkoda, ze niestety tych emocji nie moglem przezywac w Krakowie :(

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:56
No coz ja nie moge nic wiecej nie napisac procz gratulacji dla Pogoni ale maly niedosyt jest!! niestety nieslyszalem nawet w radiu meczu poniewaz nie bylo mnie w domku...szkoda!!

gratuluje i pozdro.
Do zobaczenia na geksie

MW'03
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:57
Zajebisty wynik :D , mecz oglądałem w Tiger pub AEJAOOO HEJ POGOŃ GOOL !!!!!!!!
Naciągany karny dla Cracovii , jak już ktoś wcześniej napisał oprawe mieli do dupy a jeśli chodzi o doping to słoma im z butów wystaje :D
Zajebiście było browary + emocje + dobry wynik :D:D:D

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 20:59
Wynik dobry,ale pozostaje niedosyt.Szkoda ze Tralka w ostatniej akcji nie strzelal z pierwszej pilki.Brawa dla sedziego za karnego.A co do komentatora i Drumlaka to zostawie to bez komentarza.

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 21:01
WIE KTOŚ CZY JEST JUTRO REALCAJ NA TVP 3 ?? JAK TAK O KTÓREJ ??? PONOĆ Z NIEDZIELI NA PONIDZIAŁEK MA BYĆ RELACJA NA ZWYKŁYM POLSACIE O 1:00 !!! ALE WOLĘ TĄ NA TVP3 BO NIE CHCE MI SIĘ W NOCY WSTAWAĆ.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
tatran
Kibic
Na forum od 8929 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 21:16
Mecz dobry.nawet bardzo jak na fatalny stan murawy (ja pierdziu co za kartoflisko..).najgorszy na boisku sędzia- karny z kapelusza,za to Batata ze dwa razy zapracował na czerwoną (jak można mając żółtą zatrzymywać piłkę w niegroźnej sytuacji ręką).Obstawiałem remis ale bezbramkowy.Ogólnie ok.pogoń prawie w pierwszej lidze,tylko kataklizm może nam przeszkodzić w awansie.
Acha,realizacja (kamery,powtórki,komentarz) też drugoligowa.Uczyć sie od canalu+

darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 21:41
ja pierdole pierwsza bramka dla Pogoni poszedlem po piwo a raczej 3 piwa i jak nioslem to polowe mi wylali z radosci ale to nic a druga bramka dla Pogoni odlac sie poszedlem czyli panowie jakis order mi sie chyba nalezy choc jak by mnie bardziej pompa cisla to bysmy wygrali pewnie :)

SZTANY GLANY
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 21:45
oglądałem mecz w pubie no mecz zajebisty a na drugiej bramce tak sie cieszyłem ze telefon zgubiłem no ale 10 min pozniej naszczescie go znalazłem:)było dobrze ale mogło byc jeszcze lepiej BRAVO PORTOWCY

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 21:47
Chujowa taktyka Baniaka kochanka Ptaka.
Grajki cofnely sie do tylu jak by chcieli zamurowac ta bramke. Zalosc
Sracovia tez niczym nie blysnela, procz Pogon Sledzie, ktore im wychodzilo nad wyraz dobrze, szkoda tylko ze wielka triada nie moze sie zgrac i wreszcie zdecydowac sie czy jestesmy sledziami czy nie, fest.
Podsumowujac:
Jebac Grajkow
Cracovia kibicowsko - kiepsko ich widze
ZAJEBISTY NAMIOT ! ZAJEEEEBISTY NAMIOT ! ZAJEBISTY MACIE NAMIOT ! [Ostatnio edytowane przez `gandalf: 2004-05-22 21:49]

Obrazek jpg wstawiony na forum
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 21:57
> Wynik dobry,ale pozostaje niedosyt.Szkoda ze Tralka w ostatniej akcji nie
> strzelal z pierwszej pilki.Brawa dla sedziego za karnego.A co do komentatora i
> Drumlaka to zostawie to bez komentarza.
Zgodze sie co do Drumlaka ten facet nie powinien sie juz tutaj pokazywac.Szkoda ostatniej bramki która padła po dosc przypadkowej akcji ale i tak jest dobrze.I LIGA CZEKA!!!!.pzdr

Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 22:04
troche ode mnie... mecz? hmmm.... dawno, bo chyba od roku nie interesowało mnie to co na boisku, bo poprostu żadko miałem czas popatrzeć co się tam dzieje... dziś się trafiła i po raz pierwszy od czasów Antka Ptaka zdarzyły mi się emocje podczas meczu i radość z bramek. Jeżeli chodzi o grajków - Trałka jest popierdoleńcem... dobrze że się nie zesrał na murawe jak dostał piłke w ostatniej akcji...

Kibicowsko - śmiech, śmiech i jeszcze raz śmiech - tyle w kwestii oprawy meczu jak i dopingu. Duże pieniądze wydane na pirotechnike której efekt przy świetle dziennym jest ZEROWY - można było to znacznie lepiej wykorzystać przy choreografiach - te zresztą również nie były oszałamiające... były co najwyżej średnie - ułożenie napisu PASY - no cóż... nie wysilili się... napis z flag KSC zbyt krótki żeby wogóle to oceniać.... nie postarali się i tyle... dodatkowo cały trud popsuły jebane krakowskie pikniki ktore podnosiły kartony razem z flagami i wyszedł napis "PA KSC" - tak jakby się żegnali ze swoim klubem :) dodatkowo to że pojedyńcze chorągiewki powiewały cały mecz stworzylo syf na trybunach zamiast oprawy...

Doping - dobry jeśli chodzi o głośność... ale tylko do momentu objęcia prowadzenia przez Pogoń. Co do jakości... to myslałem że już bardziej skupić się na antydopingu się nie da... poza bluzgami na Wisłe i Poogń dobrze sływszalne tylko "cracovia cracovia..."

To tyle... ogólnie dla craxy piłkarsko MINUS - myslałem że tą drużynę stać na więcej... szczególnie w walce z Pogonią, która na wyjazdach jest poprostu słaba...
kibicowsko również wielki MINUS...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Davidovas
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 22:55
Ja powiem krótko zajebisty ten remis,po tych przegranych w chorzowie i w gdyni!!!!!!MKS MKS MKS.....

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 - 22/05/2004 23:10
trzeba przyznac ze mecz zakonczyl sie wynikiem moim zdaniem sprawiedliwym choc napewno jest maly zal bo bylo tak blisko! ale cle mysle ze zostal osiagniety a mianowicie urwanie punktu w Krakowie! z tego wynika ze do 1 ligi wystarczy nam tylko nie przegrac zadnego z trzech meczy lub chociaz wygrac z Belchatowem! cieszy wreszcie konsekwencjai i zadziornosc w grze na meczu wyjazdowym u POGONIARZY! hehe a na forum Cracovii juz wielkie narzekanie na sedziego jak to bardzo ich skrzywdzil :P wogole smieszylo mnie zachwycanie sie komenatatora Polastu nad iloscia ludzi i atmosfery na Cracovi chyba nie byl jeszcze w Szczecinie na meczu! ogolnie dopin moze mieli i niezly ale jak Cracovia strzelila bramke na 2-2 to oni spiewali na nas "pogon sledzie......" zamiast dopingowac swoich .Oprawe mieli dobra ale kartoniada im troche nie wyszla. wkurwial mnie jeszcze tylko Drumlak swoimi wypowiedziami ktorymi sie podlizywal swojemu nowemu pracodawcy!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768903519 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005