| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:31
> >TRZEBA SKOŃCZYĆ Z PUSZCZANIEM TEJ JEBANEJ MUZYKI!!!.
>A co ci "ta jebana
> muzyka" gnoju przeszkadza ?!?!
>DEBILU
i
>Ty Piterek_ jesteś dobrze szczeniaku pojebany, na ciebie nie policji trzeba a wręcz wykluczyć cie >ze środowiska!!!!!!!!
Prośba do apnów adnimów hehe on chyba bezpodstawnie obraża ?? a jest taki punk w regulaminie ....nieche mi sie pisac.... pozdro MW trzymajcie sie akcja nie dla piesków = first class
Hilek i co zapłaciłem Ci do puszki !! nie powiem ile a i jeszcze jedno doping na 6 sektorze u góry (sorka) ALE CO TO KURWA MA BYĆ ?? sam z kumplem spiewałem.... [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-15 22:33]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:33
Pozdrowienia dla Fanclubu Kamien. Jednak znowu przyjazd Grzecha i znowu przynajmniej 5 bramek.
Do FAN57 odpowiem cik kulturalnie bo mam takze swoje lata coprawda mniej niz ty, ale w tym czasie gdy Barnowski robil wioche przy mikrofonie i podczas we are the champions, ktore leci po kazdym meczu a powinno poleciec tylko po awansie - chcielismy zaspiewac piosenki o POGONI a nie jakies la la, dziekujac pilkarza za dobra gre. Nawet dziekujemy nie mozna bylo zaspiewac.
Akcja nauki dopingu rzeczywiscie na 5+, pozdrowionka dla prowadzacych, Trzeba chyba jeszcze troche wprowadzic wiecej presji na 12 zeby wszyscy spiewali. (Akacja z okularnikiem!!)
Wychodzil on coraz lepiej. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Pare starych piosenek zostalo przypomnianych, ale co mnie wkurwia nadal malo osob zna ...Dzis zgodnym rytmem..., krwa jak nie znacie to przynajmniej spiewajcie z kartki.
Co do meczu to byl ciekawy zwlaszcza 2 polowa, no Michalski rzeczywiscie sie rozstrzelal Niech walnie teraz 3 bramki Cracovii i bedzie super...
Oczywiscie OLO byl dzisiaj nie zawodny, jego piekny lob. To tyre na tyle...
Ps. Protest chyba wypadl dobrze, ciezko troche go ocenic z 12...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:34
olo21 - rozumię ale nierozumię pewnej sprzeczności, jak zespół potrzebuje dopingu to z 12 leci JPJ - można zgłupieć czy jest się na meczu czy na festynie anty policyjnym właśnie!!!!
Pzdr
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:39
> Jak masz takie poglady i chcesz je glosno oglaszac to zapraszam na 12, zejdz na
> dol i tam powiedz glosno do ludzi tak jak tu mowisz...
Najlepiej niech wejdzie na bocianie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:50
> Ty Piterek_ jesteś dobrze szczeniaku pojebany, na ciebie nie policji trzeba a
> wręcz wykluczyć cie ze środowiska!!!!!!!!
ej no spokojnie. nie tylko on ale większość ludzi narzeka na muzyke. spoko niech ona leci, mi tam nie przeszkadza ale niech leci z umiarem a nie non stop napierdala..a po za tym jak zauważyłeś już kilka razy ten temat był wałkowany na forum więc piterek nie jest sam co mu przeszkadza ta muzyke. i nie wiem po co już na niego najeżdzasz. w koncu forum jest do wypisywania wlasnych opin.takie me zdanie. pozdro dla tych co byli na meczu.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:51
Witam ! Mowcie co tam slychac jak gra meczyk i wogooel ?? Co to byla za akcja z policja ? Dzisiaj niestety niemoglem byc na meczu ale na nastepnym juz bede spokojnie . DOping gratuluje choc niebylem na mecz to u mnie chacie bylo slychac. ze tak powiem PERFECT
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:53
Powinismy zrobi trasprent z napisem "przecz z muzyka w czasie meczy (i po)" i tak w czasie meczu kilka razy zaspiewać to co było pod koniec na 12stce, powinno zadziałać eh zapomnialem wspomnieć o meczu małe co nie co a wiec dopign bardzo elgancko panowi prowadzacy pokazli klase trzeba ostro z nami ale nawet dobrze szło dziś zgodym rytmem tylko ja inaczej troche zrobil bym dytrybujce tych spiewników... [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-05-15 22:56]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:54
Niebiescy zrobili ze mnie chuligana, wiec po co mam sie...
Poniekąd się z tobą zgadzam, tylko wkórwia mnie że, kiedy drużyna jest w największej potrzebie to jest śpiewane JPJ a nie piosenki dopingujące w/w.
Padr
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:55
no i super, i o to chodzi, cos pieknego
1 liga, 1 liga kibiceee
pzdr for all
aha no i pzdr dla ekipy ZAGLOBA jak zwykle mozna na Was liczyc... [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-05-15 22:58]
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 22:55
co do meczu to nalezy powiedziec ze te wszystkie zapowiedzi o dobrej formie Piasta pękły juz po 8 minutach! nie przeprowadzili zadnej groznej akcji mecz jednostronny i szczegolnie druga polowa (grabna pod zegar )zagrana po profesorsku! az sie chcialo patrzec i rece same skladaly sie do oklasków
cieszy przelamanie Bataty oraz potwierdzenie bardzo dobrej formy Ola ,Michalskiego i Kazmierczaka! akcja AntyPolicyjna uczenie reszty stadionu dopingu oraz sam doping na 5+ . Szacunek dla tych ktorym wciaz sie chce i wciaz probuja wprowadzic zmiany w dopingu na lepsze!
Fan57 ty chyba nie ogladales zadnych wiadomosci wciagu tego tygodnia bo chyba nie slyszales o ostatnich "wyczynach " poslkiej policji i o zabitych niewinnych ludziach w łodzi i poznaniu? wiec prosze cie zamilcz zreszta to mi sie najbardziej podobalo kiedy prawie caly stadion spiewal JPJ !
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:00
> przestańcie do kurwy nędzy złożeczyć na policje, podpoeządkujcie sie pewnym
> prostym zasadom a nie będziecie musieli drzeć ryjów typu "J.... policje j....",
> jesteście przeciwko dymieniu a sami robicie "cichy" dym!!!!
O co wam do kurwy
> nędzy chodzi
Zamknij ryj, prosze. Prostaku.
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:03
> Niebiescy zrobili ze mnie chuligana, wiec po co mam sie...
Poniekąd się z tobą
> zgadzam, tylko wkórwia mnie że, kiedy drużyna jest w największej potrzebie to
> jest śpiewane JPJ a nie piosenki dopingujące w/w.
Dzisiaj do 60 minuty byl caly czas doping za Pogonia...A w 60 wiadomo protest..
W Gdyni przez caly mecz tez doping za Pogońia tylko z mala przerwa w 30 minucie.
No Jagielonia to juz inna sprawa ale i tak nie zle...
Ogolnie sytuacja zdecydownie sie poprawia, jest o niebo lepiej jak na poczatku rundy...
Jak ucichna wypadki policjantow i pomylki ochrony to moze doczekasz sie calego meczu w Szczecinie w ktorym bedzie tylko doping za Pogonia.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:09
fan57 ...idz odpręż sie może przed TV bo internet Ci nie służy !
Doping jak najbardziej wzorowy Gra Portowców też...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Baranowski nie rób wioski"
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:14
fan57 - nie wiem czy zauwazyles, ale dzis nie bylo ZADNYCH bluzgow na inne kluby. piszesz, ze druzyna w potrzebie, sorry w momencie protestu, akurat na boisku NIC sie nie dzialo, prowadzilismy 3-0 i akurat byly jakies przerwy i gra w srodku pola. pozatym jak wiele osob zauwazylo, najpierw caly stadion bil nam brawo, a potem spiewal z nami. wiec szanowny forumowiczu jestes w zdecydowanej mniejszosci o ile nie jestes sam. ;]
pozdro
|
Tu byłem.
|
|
|
|
Odp: 5:0 z Piastem - 15/05/2004 23:21
chyba najbardziej zgrany doping w tym sezonie
90% nei umie spiewac dluzszych piosenek. CO bylo napisane na transparentach? aha i czemu kasa nei byla zbierana na 10 sektorze??
pozdro. ide odprezyc sie ogladajac wyniki eurowizji
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5