| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 16:57
a tak brzmi oficjalny komunikat pzpn w tej sprawie!!
część dotycząca Naszej Pogoni
Zakazem udziału zorganizowanych grup kibiców w dwóch meczach wyjazdowych oraz karą finansową w wysokości dwóch tysięcy złotych ukarano Pogoń Szczecin za zakłócenia porządku przez pseudokibiców tego klubu na meczach z Jagiellonią Białystok oraz Arką Gdynia.
Za brak należytego zabezpieczenia porządku na stadionie podczas meczu z Pogonią Szczecin pięcioma tysiącami złotych ukarano Arkę Gdynia.
pzpn
czyli za Jagiellonie też pzpn cos dołożył, ciekawostką jest to, że zarówno policja jak i działacze Pogoni stwierdzili, że za zajścia na trybunach podczas meczu z Jaga odpowiada alkon a pzpn robi i tak swoje!
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 17:12
W zupełności nie zgadzam sie z karą finansową,to właśnie tylko Arka powinna dostać że nie potrafiła zapewnić bezpieczeństwa na meczu....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 17:33
> Zarząd WKP Lech Poznań poinformował, że na mocy decyzji Prezydenta Miasta
> Poznania na pierwszy meczu finału Pucharu Polski nie zostaną wpuszczeni kibice
> Legii Warszawa.
Decyzja ta została podjęta w świetle ostatnich wydarzeń na
> stadionach piłkarskich oraz w trosce o bezpieczeństwo widzów na stadionie
> Lecha.
Rewanżowe spotkanie odbędzie się 1 czerwca w Warszawie. Obydwa mecze
> zostaną rozegrane o godz. 19.30, zaś bezpośrednią transmisję przeprowadzi stacja
> TVP3.
za
> interia.pl
a
> co na to szanowny PZPN ??
Legia powinna to samo zrobić w Warszawie
Po to PZPN zrobił w finale mecz i rewanż, żeby na każdym meczu Lech - Legia nie było kibiców przyjezdnych. Tak więc w Poznaniu jak i w W-wie mecz bedzie bez kibiców przyjezdnych.
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 18:54
> kurwa pierdole te forum, ostatni raz sie tu wypowiadam, kasujecie wypowiedzi,
> kazdy ma prawo do swojej opini
wien a napisz dokładnie czego dotyczy ten temat ?
wymien wszystkie szczegóły, nazwy zespołów, które znajdują się w głównej wiadomości - trudno mi jakoś znaleźć wątek, który poruszyłeś a wręcz odwrotnie starasz się coś udowodnić - tylko po co 
racja każdy ma prawo do swojej wypowidzi ale swoją opinie na temat Legii zostaw dla siebie
P.S.
a pozostałą cześć forumowiczów przeprasza za skasowanie ich wpisów w tym temacie, ale zaraz ktoś znowu będzie to wyciągał na wierzch a tak jest po sprawie
a ja sam nie mogę być przez 24 h na forum, ale staram się jak moge 
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 19:15
no to chuj, a juz mialem wszystko zaplanowane, nawet to jak sie dostane do Krakowa , PZPN glupie kurwy, jedyny plus to to, ze nie bede musial ogladac tego ich paskudnego stadionu
p.s. nie moze jechac zotganizowana grupa, wie ktos jak mozna obejsc ten zakaz ??
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 19:31
> harlem trzeba jechac po prostu niezorganizowana grupa nikt nie moze zabronic
> Ci wyjazdu normalnym pociagiem do krakowa
>pzdr for all
NIe zaglebiajac sie w temat(nie chce mi sie)...A jednak moga CI zabronic...bo tu jest Polska.Po prostu nie wpuszczaja Cie do pociagu i tyle.Przyklad ostatni wyjazd Gornika-jechali w 250 osob i zostali zawroceni(i to 2 razy-Sochaczew i Warszawa)
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 20:01
a teraz tak czytam tak sobie różne źródła i zastanawiam się jak pzpn ukarze wisełke za wybryki swoich kibiców w Katowicach 
a rozruba była raczej przednia (TVN wczorajszy program Uwaga), strzały z broni gładkolufej demolka sektora podbalenie jakiegoś magazynu itp. itp.
jakoś pzpn miał czas rozpatrzeć zachowanie kibiców Pogoni z Jagą(sobota) a juz nie zdażył rozpatrzeć tego( mecz odbyl sie w niedziele), ale poczekamy zobaczymy ?
jeśli Nas ukarano dwoma zakazami na wyjazd to zobaczymy co zrobią wisełce??
jednym słowem wisła ma wyjazdy do Górnika Łęczna i uwaga uwaga ostatni mecz w tej rundzie z Lechem w Poznaniu - czy Lech odmówi najazdu na Poznań kibiców wisły(odmowa Legii na puchar) i czy pzpn nałoży takowy zakaz w końcu wisełka może świętować Mistrzostwo Polski- twardy orzech do zgryźenia dla szanowniej centrali
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 21:13
> a teraz tak czytam tak sobie różne źródła i zastanawiam się jak pzpn ukarze
> wisełke za wybryki swoich kibiców w Katowicach 
a rozruba była raczej
> przednia (TVN wczorajszy program Uwaga), strzały z broni gładkolufej demolka
> sektora podbalenie jakiegoś magazynu itp. itp.
jakoś pzpn miał czas rozpatrzeć
> zachowanie kibiców Pogoni z Jagą(sobota) a juz nie zdażył rozpatrzeć tego( mecz
> odbyl sie w niedziele), ale poczekamy zobaczymy ?
jeśli Nas ukarano dwoma
> zakazami na wyjazd to zobaczymy co zrobią wisełce??
jednym słowem wisła ma
> wyjazdy do Górnika Łęczna i uwaga uwaga ostatni mecz w tej rundzie z Lechem w
> Poznaniu - czy Lech odmówi najazdu na Poznań kibiców wisły(odmowa Legii na
> puchar) i czy pzpn nałoży takowy zakaz w końcu wisełka może świętować
> Mistrzostwo Polski- twardy orzech do zgryźenia dla szanowniej centrali
Co tu sie duzo zastanawiac napewno Wisle omina kary.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 21:44
> PZPN = SKANDAL
wiesz ARO to chyba zle slowo
powinno byc PZPN=porazka wstyd i kompromitacja
Cialo to nie radzi sobie z niczym w polskiej pilce:
ani z niesfornymi prezesami,(Grajewski)
ani klubami,(Szczakowianka)
ani kibicami,(rozruby)
ani sedziami (kompromitacja)
To ja sie pytam po co to wogole istnieje

"money,money,money" jak spiewala Lisa Minelli passuje tu jak ulał
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 13/05/2004 22:08
Mamy najlepszych kibicow w calej Polsce i to wstyd dla PZPN-u,ze naklada tak bezsensowna kare.Ja niestety do krakowa pojechac nie moge,ale wierze,ze ktos z Was tam bedzie .
|
Szczecin-moje miasto
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 14/05/2004 07:31
> co na to szanowny PZPN ?
Legia powinna to samo zrobić w Warszawie
Według mnie LEgia powinna wpuscic tych wiesniakow na mecz rewanzowy i pokazac im na jakim poziomie organizacyjnym sa pyry.pzdr
|
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 14/05/2004 09:12
No i stało się...skandal!!!Cholerny PZPN.Ale się wzieli za nas!Jeszcze troche takich akcji i zamkną stadion
Oby na jutrzejszym meczu było spokojnie bo jak nie to nie wiem jakie kary jeszcze zastosuja.Mamy nauczke.
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
Odp: No to doigralismy sie... - 14/05/2004 10:06
> P.S.: A tak poza tematem ale o PZPN. W meczu Jaga - Aluminium grał ukarany czerwoną kartą w
> Szczcinie Robert Speichler (został zmieniony w 70 minucie). Jakos nie słyszałem żeby centrala zdjeła z
> nigo tą kare...?:/
Ten Speichler dostal czerwo za dwie zolte, czyli licza sie tak jak dwie zolte i jezeli zadna z tych dwoch nie byla 4,7 itd zolta kartka zmuszajaca zawodnika do pauzy to nie ma podstaw zeby sie bulwersowac 
A co do finalu pucharu polski to tez jestem za tym zeby Legia wpuscila burakow. Niech wiedza ze to nie jest sposob! Wystarczy chciec a ochrone odpowiednia sie zapewni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2