| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 15:33
Jesli chodzi o doping to wiadomo ze gdy sa an meczu kibice przyjezdni to wszyscy jakos bardziej sie staraja dopingowac,wiele zalezy takze od klasy przeciwnika np na Kszo doping był tragiczny w na wczorajszym meczu prawie wszystko zaczęło działac tak ja powinno.pzdr dla spiewajacych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 20:51
> aga ty tam masz najwiecej do gadania wiesz do czego sie tylko nadajesz a
> wiec do pały
ej no sory- to tlyko moje zdanie , jak uwazasz,ze nie mam nic do gadania,to nie czytaj - nikt Ci nie karze !!!!!!!!
|
Do boju MKS
|
|
|
|
Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 09/05/2004 23:51
Mi się wydaje czy odkad Pogoń to dawna Pioctrovia wszystko jest źle albo dopiero sie kształtuje
doping no dobry tylko dlaczego DJ puszcza piosenki przecie można mu załatwić "dziś zgodym rytmem..." śpiewniki i pogadac z nim zeby to przedmeczem puścił i bedzie lepiej
PS wreście kupiłem Vlepki sobie Jeeee szkoda ze tylko 10 zeta miałem bo jutro do zakopanego jade aha i dobrze ze trafilem na transport bym na chate nie wrócił [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-05-09 23:52]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 10/05/2004 16:20
> aga ty tam masz najwiecej do gadania wiesz do czego sie tylko nadajesz a
> wiec do pały
WFH, co za szarmancja i uwodzicielski styl dziewczyny lubią takich 
ale jakieś minimum kultury wobec kobiet na forum byłoby mile widziane [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-05-10 16:20]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Wreszcie głośny doping!!!! - 10/05/2004 17:10
> > aga ty tam masz najwiecej do gadania wiesz do czego sie tylko nadajesz a
> wiec do pały
>WFH, co za szarmancja i uwodzicielski styl dziewczyny lubią takich 
>ale jakieś minimum kultury wobec kobiet na forum byłoby mile widziane
Romatyczni kibice to MY .... (cenzura )!!!
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|