Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ZADYMA na Papricanie !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mick
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8119 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:01
prowokacja straszne... nie wiem i w domu biją ze w pracy musza sie powyżywać....
jedyne co na 12 mi sie podobalo to oprawa! bravo MW....

Obrazek jpg wstawiony na forum

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:02
> PSY CORAZ BARDZIEJ PROWOKUJĄ ! mój kolo widział jak jeden chuliganki wywalił z
> pięści w szybke od kasku ochroniarza ta się rozpadła ! ochroniarz rzucił tarcze
> i reszte rzeczy i uciekł a za nim reszta i wtedy wkroczył kaski ! na następnym
> meczu cały stadion śpiewa policja tu policja tam policja laski robi nam !

Mam nadzieje że nie będzie nikt tak śpiewał bo przez to się tylko ogórkowo robi na stadionie. A zadymy niech se robią po meczu. Ludzie chcą w spokoju obejrzeć mecz !!

P.S: Co do meczu to grali do dupy ale jak zwykle wygrali. Bo to 2 liga. Ale na 1 trzeba coś zmeinić w grze. Wielki brawa dla Masternaka. Baniak trafił z transferem.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:02
nie chce tu osądzać czyja była wina, ale faktem jest że psiarnia prowokuje, a jak jej sie dostanie to potem jest niewinna, CHWDP DLA ŚCIERWA!!!!!!!!!!

Na zawsze Pogoń
Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:08
Ta interwencja alkonu była debilna. Weszli i wyszli, bo sie przestraszyli. Co im to przeszkadza, że gościu sobie piwo pije! Ale jak ludzie z różnych sektorów spieszyli na bójkę to już przesada.

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:13
Z Alkonem to się każdy chce lać ale jak idą kaski to robić nima komu - jak by to Ferdek Kiepski powiedział.

P.S:Wina leży po 3 stronach: i Alkonu i zadymiarzy i białych kasków.

NIE DLA ZADYM !!!

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:19
> Z Alkonem to się każdy chce lać ale jak idą kaski to robić nima komu - jak by to
> Ferdek Kiepski powiedział.

P.S:Wina leży po 3 stronach: i Alkonu i zadymiarzy
> i białych kasków.

NIE DLA ZADYM !!!
Zamknij ryj.

xxx
Kibic
Na forum od 8902 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:20
Chcialbym zwrocic uwage, ze jest zakaz wnoszenia alkholu i ochrona wykonuje swoja robote. Przypomniec nalezy tez, ze jakis dekiel rzucal butelka w karetke, prawdopodobnie flaszka wyladowala tez kolo graczy Radomoska. Na mecz sie nie przychodzic chlac tylko dopingowac. Pije sie po nim.

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:21
> > Z Alkonem to się każdy chce lać ale jak idą kaski to robić nima komu - jak by
> to

P.S:Wina leży po 3 stronach: i Alkonu i
> zadymiarzy
> i białych kasków.

NIE DLA ZADYM !!!
Zamknij ryj.

A niby to nieprawda ??? Weź się odwal. I nie mam ryja.......

Petar
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:23
Kurwa nie moge zrozumiec jednego: wracalem z meczu tramwajem lini 7 i kurwa pewien many (grubas jebany) zaczol sie do wszystkich rzucac ze kurwa w szybe pierdola a jak ktos sie do niego rzucil to on odrazu manego napierdalal, jak sie manowa do niego rzucila to dostala z liscia i zostala przez niego omelana, a kurwa kibice nic zero reakcji, zamiast mu kurwa pierdolnac wten gruby ryjjjjjjj to kurwa kazdy sie tylko gapil - i co to kurwa ma byc, kibice WIELCY??????!!!!!!!!
Jeszcze jedno kurwa : ty grubasie huj ci kurwa na imie, mam nadzieje ze kurwa ostatni raz w zyciu widzialem twoj gruby ryj szmato jebana. [Ostatnio edytowane przez PIWO: 2004-05-08 23:31]

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:24
> > > Z Alkonem to się każdy chce lać ale jak idą kaski to robić nima komu - jak
> by
> to

P.S:Wina leży po 3 stronach: i Alkonu i
> zadymiarzy
> i białych kasków.

NIE DLA ZADYM !!!
Zamknij ryj.

A niby to nieprawda ???
> Weź się odwal. I nie mam ryja.......
Ochlon, wypij piwo (jesli masz wystarczajaco lat) odpocznij i zobacz co napisales.

kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:25

P.S. Pozdrowienia dla czarnoskórego kibica który brał udział w zadymie.
> RESPECT!!!
Chodzi mi własnie o tego czarnoskórego kibica bo tak sie składa ze kiedys były rozmowy w toku o skinach w programie tym brał rowniez udział kibic,który był poszukiwany przez policje i siedział w kominiarce gdy rozmowa zeszła na czarnoskórych ten kibic powiedział do skinów:"A znasz murzyna z Pogoni Szczecin,on zrobił w życiu wiecej zadym niż Ty zjadłes w zyciu makaronu", mam więc pytanie czy to chodzi o tego kibica czy Murzyn to poprostu ksywa?

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:35
Krwa, ale jestem zly> Dzisiejsze zachowanie Alonu i zwlaszcza Policji to istna prowaokacja!! Do dzisiaj mailem o Policji szczecinskiej w miare dobre zdanie. Ale dzisiaj wkurwili mnie na maksa. Zachowywali sie jakby chcieli komus spuscic wpierdol....Co do ich zachowania po meczu, przy tramwajach to juz nie chce mi sie pisac, bo szkoda slow.... Jesli tacy ludzie strzega porzadku w tym kraju to sie nie dziwie, ze stoi w nim wszystko dogory nogami...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:40
> Chcialbym zwrocic uwage, ze jest zakaz wnoszenia alkholu i ochrona wykonuje
> swoja robote. Przypomniec nalezy tez, ze jakis dekiel rzucal butelka w karetke,
> prawdopodobnie flaszka wyladowala tez kolo graczy Radomoska. Na mecz sie nie
> przychodzic chlac tylko dopingowac. Pije sie po nim.

Kurwa glowno tak trzepia ze jakos wnioslem 3 butelki!!takie kurwy a nie alkon!!!

NIE dla Bialych kaskow!!!!!!!!!!!!!

ZAWSZE I WSZEdzie policja jebana bedzie!!!!!!
pozdro 4all

MW'03
szakal_jr
Kibic
Na forum od 8954 dni

*

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:43
Heh zadyma ... zabawa chyba w berka .

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:45
HWDP!!
i
HWDA

:)

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:47
> Heh zadyma ... zabawa chyba w berka .

bez picu tez odnioslem takie wrazenie i tak z tego chukalem ze maskara!!!HWDP HWDP HWDP OLE OLE
HWDA HWDA HWDA OLA OLA OLA!!!!!!!!

MW'03
Alx
Kibic
Na forum od 8304 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 08/05/2004 23:47
Co do policji to ten artykul mowi wszystko http://info.onet.pl/915852,69,item.html

Alx
Davidovas
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 09/05/2004 00:02
Ja powiem krótko Policja prowokuje i zawsze prowokowała taka już prawda CHWDP!!!!!!!!

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 09/05/2004 00:10
Jeszcze jedno kurwa : ty grubasie huj ci kurwa na imie,
> mam nadzieje ze kurwa ostatni raz w zyciu widzialem twoj gruby ryj szmato
> jebana.

PIWO z calym szacunkiem, ale czemu mu wtedy tego nie powiedziales??
p.s. a takie krzyczenie przez szybe "biale kaski.." jest smieszne, bo potem na przystankach albo jak policja kogos wyciaga z tramwaju wszyscy siedza cichutko i kurwa, kazdy jest grzeczny.

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: ZADYMA na Papricanie !! - 09/05/2004 00:14
To co dzisiaj psiury odpierdalaly na meczu to jest parodia.Nie rozumiem ich.Wchodzenie na sektor w dodatku na mlyn to jest istna prowokacja.Nic innego nie moge powiedziec jak tylkoo CHWDP!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768912243 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005