| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 06:51
A tu macie wypowiedz jednego z kibicow Pogoni na temat turnieju w Warszawie(Pozdro P.)
Turniej został zorganizowany od A do Z po prostu perfekcyjnie. Wszystkie sprawy dograno w najmniejszych szczegółach co sprawiło,że wszyscy uczestnicy i zaproszeni goście bawili sie zajebiscie przez wszystkie dni imprezy.
Były mecze w najnowoczesniejszej w Polsce hali ze sztuczna trawa,były stoły uginajace sie od grillowanych potraw, były w końcu hektolitry Królewskiego. Wszystko to dzieki sponsorom ktorych pozyskali dla tej imprezy fani Legii.
Dodatkowo wszyscy gracze mieli zapewniony nocleg w hotelu,wyzywienie i przejazdy a na koniec zostali obdarowani licznymi upominkami. (Zwyciezcy - Zenit St.Petersburg zainkasowali 1000 euro)
Po tej imprezie trzeba powiedziec ze w stosunku do ziomali z Legii jesteśmy daleko w tyle.
Liczba grup odpowiedzialnych za swoje ”działki” a przede wszystkim liczba zaangazowanych ludzi w Warszawie, w porownaniu z tym co ma miejsce u nas sprawia ze dzieli nas przepasc.Jesli w koncu nie pojawia sie nowe osoby gotowe poswiecic troche swojego prywatnego czasu na recz klubu i kibiców Pogoni to dzisiejszego poziomu Legii nie osiagniemy nawet za 10 lat.
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 07:51
Jasne!Najlepiej złożyć broń i nic nie robić!Spoko siedzcie w domku przy kompie i stukajcie w klawiature.Ja uważam że trzeba mieć postawić wysoko poprzeczke bo nawet w Krakowie mieli turniej(zima) i nikt nie narzekał.Turniej mieł by się odbyć na zielonej trawce więc nie wiem o jakiej hali mówisz!No i te balety!To że ty słuchasz disko polo nie oznacza że oni też.Ja raczej kibiców Legii zaprosił bym na ognisko!!!No ale skoro uważasz że jesteś wielkim organizatorem to lipa bo od trzech lat obserwuje sie spadek Ultrasów Pogonii w wszelkich statystykach i nie tłumacz tego brakiem pieniędzy!!!Za bilet na Pogoń płacisz 10zl!!!Odpuść i zacznij myśleć optymistycznie!
|
LEGIA - POGOŃ!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 08:06
heh...a wiec...disco polo nie slucham,a jakby nawet to co??
Za wielkiego organizatora sie nie uwazam...nie wiem po czym wnioskujesz.
Z tym,ze place 10zl za bilet rowniez sie mylisz
Wczesniej "jechales" mnie od hulsuf a teraz mnie wiazesz i narzekasz na ruch ultras(tak,przyznaje sie to WSZYSTKO moja wina)...ale tlumaczyc sie nie zamierzam
A tak w ogole to strasznie ostry z Ciebie koles  
Pozdro...i powodzenia
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 11:19
i znowu internetowcy stwarzają jakieś problemy...zacznijcie sie udzielać w rzeczywistości a nie tylko w sieci...poklikać w klawiaturę każdy może ale to niestety nie wystarczy...chcecie zorganizaować turniej,proszę bardzo zobaczymy jak wam to wyjdzie gdy na oprawę przez cała zimę zebrano w Szczecinie z 500 zł to życzę powodzenia uzbierać z 50000 zł na taki turniej...
|
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 11:35
Nasi kibice nie dorosli do czolowych miejsc ultras i hools w tych ligach a co dopiero organizacja turnieju choc to dobry pomysl jak by byla 1zl z kazdego biletu nie trzeba by bylo wszyskiego na oprawe wydawac ,mozna by dofinansowywac specjale albo po trochu odkladac na taki turniej chyba ze kibice Legii takze by pofatygowali sie na turniej do malmoe bo teraz ma byc kolejna edycja .
|
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 12:06
Rush ale zeby bylo zlotowka do biletu musi sie wile osob zgodzic zwiazynymi z Pogonia !!! Trzeba moze zrobic jakoms petycje taka jak byla z ta siedziba Pogoni na grumwldzkim!!
|
Pogoń Szczecin & Legia Warszawa
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 12:07
> Jasne!Najlepiej złożyć broń i nic nie robić!Spoko siedzcie w domku przy kompie i
> stukajcie w klawiature.Ja uważam że trzeba mieć postawić wysoko poprzeczke bo
> nawet w Krakowie mieli turniej(zima) i nikt nie narzekał.Turniej mieł by się
> odbyć na zielonej trawce więc nie wiem o jakiej hali mówisz!No i te balety!To że
> ty słuchasz disko polo nie oznacza że oni też.Ja raczej kibiców Legii zaprosił
> bym na ognisko!!!No ale skoro uważasz że jesteś wielkim organizatorem to lipa bo
> od trzech lat obserwuje sie spadek Ultrasów Pogonii w wszelkich statystykach i
> nie tłumacz tego brakiem pieniędzy!!!Za bilet na Pogoń płacisz 10zl!!!Odpuść i
> zacznij myśleć optymistycznie!
Jasne? Po tym co Legia pokazała ostatnio w Warszawie mielibyśmy ich zaprosić na turniej z ogniskiem, dla zwyciezcy dac puchar za 20 zl, powiedziec ze za hotel placa sami, a wogule to niech jeszcze daja kase na wpisowe. Ehhh jezeli juz macie marzenia, to niech to beda konkretne marzenia, bo na taki turniej to wstyd by bylo kogokolwiek zapraszac poza kibicami Pogoni.
Póki co to zbierajcie kase na oprawy i jakies dofinansowania do wyjazdow, a nie "zabieracie sie za organizacje" turnieju na takim szczeblu.
Pozdro dla realistów 
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 12:45
50 gorszy na 20 tys kibicow alno i wiecje to bardzo duzo i tyle brac co 2 tygodnei an kazdym meczu!!!
co tto jest 50 groszy dla jedenj osoby ale jak sie zberze 10 tys zloty to duzo !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 13:43
> PIENIĄDZE!!!
BUDŻET!!!
To ma być pierwsza edycja!!!
A wy nie chcecie
> nic robić i to jest najgorsze!Budujecie mur którego nie ma!
Skończy już!! Pisać każdy może. Piszesz i pisze tylko i do innych się rzucasz. Gdzieś kiedyś coś przeczytałem o takich osobach z internetu ale nie bedę tu cytował. POPROSTU ZAMILCZ! Co ma być to będzie,a internet nie jest najlepszym miejscem do takiej debaty. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2004-04-28 13:43]
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 14:09
josh zamiest pieprzyć głupoty na necie lepiej pochwal się ile już załatwiłeś spraw odnośnie turnieju.
K M 100% racji
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 14:39
> Jasne!Najlepiej złożyć broń i nic nie robić!Spoko siedzcie w domku przy kompie i
> stukajcie w klawiature.Ja uważam że trzeba mieć postawić wysoko poprzeczke bo
> nawet w Krakowie mieli turniej(zima) i nikt nie narzekał.Turniej mieł by się
> odbyć na zielonej trawce więc nie wiem o jakiej hali mówisz!No i te balety!To że
> ty słuchasz disko polo nie oznacza że oni też.Ja raczej kibiców Legii zaprosił
> bym na ognisko!!!No ale skoro uważasz że jesteś wielkim organizatorem to lipa bo
> od trzech lat obserwuje sie spadek Ultrasów Pogonii w wszelkich statystykach i
> nie tłumacz tego brakiem pieniędzy!!!Za bilet na Pogoń płacisz 10zl!!!Odpuść i
> zacznij myśleć optymistycznie!
Rozjebałeś mnie tym hehe ognisko nie wyobrażam sobie tego... moi przedmówcy mają racje- skończ temat najlepiej
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 17:42
No i sie narobilo, wystarczy jak ktos wyjdzie z pomyslem, to sie na starcie stwierdza, ze nic z tego!!! BRAVO... po pierwsze: z tego, co wiem, to organizatorem turnieju w Wawie bylo stowarzyszenie sympatykow LEGII, a nie grupa Ultras!!!Pogon tez posiada stowarzyszenie, ktore ma swoje wladze... i mozna rowniez ich tym zainteresowac... Poniewaz zbieranie funduszy na tego rodzaju turniej jest zupelnie czym innym, niz na oprawy meczowe, wiec argument, ze w zimie zebrano tylko 500 zlotych jest malo przekonujacy... ja sobie nie wyobrazam, aby ktos zlapal sie za puszke i do niej zbieral pieniadze na taki turniej. Troche wiecej wysilku, negocjaje...itp, ale w gabinetach, a nie na trybunach z puszka!!!!! Po drugie: jednym ze sponsorow byla dzielnica Bemowo w Warszawie. I tak sobie mysle, ze gdyby w Sz-nie chciano cos takiego zorganizowac, to moznaby zaintersowac tym pomyslem np. Gmine Police, tam jest obiekt, ktory posluzylby do tego rodzaju imprezy. Moze to byc forma barteru (troche nauki nie zaszkodzi....). I po trzecie, to czy nie mozna spytac sie o organizacje takiego turnieju kibicow Legii?? koniec jezyka za przewodnika!!!!! to tyle... (na razie), czas isc na meczyk
POZDROWIONKA
|
INDIOS BRAVOS
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 29/04/2004 13:29
> No i sie narobilo, wystarczy jak ktos wyjdzie z pomyslem, to sie na starcie
> stwierdza, ze nic z tego!!! BRAVO... po pierwsze: z tego, co wiem, to
> organizatorem turnieju w Wawie bylo stowarzyszenie sympatykow LEGII, a nie grupa
> Ultras!!!Pogon tez posiada stowarzyszenie, ktore ma swoje wladze... i mozna
> rowniez ich tym zainteresowac... Poniewaz zbieranie funduszy na tego rodzaju
> turniej jest zupelnie czym innym, niz na oprawy meczowe, wiec argument, ze w
> zimie zebrano tylko 500 zlotych jest malo przekonujacy... ja sobie nie
> wyobrazam, aby ktos zlapal sie za puszke i do niej zbieral pieniadze na taki
> turniej. Troche wiecej wysilku, negocjaje...itp, ale w gabinetach, a nie na
> trybunach z puszka!!!!! Po drugie: jednym ze sponsorow byla dzielnica Bemowo w
> Warszawie. I tak sobie mysle, ze gdyby w Sz-nie chciano cos takiego
> zorganizowac, to moznaby zaintersowac tym pomyslem np. Gmine Police, tam jest
> obiekt, ktory posluzylby do tego rodzaju imprezy. Moze to byc forma barteru
> (troche nauki nie zaszkodzi....). I po trzecie, to czy nie mozna spytac sie o
> organizacje takiego turnieju kibicow Legii?? koniec jezyka za przewodnika!!!!!
> to tyle... (na razie), czas isc na meczyk
POZDROWIONKA
|
LEGIA - POGOŃ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Może tak turniej kibiców! - 29/04/2004 20:03
Josh co ty gadasz !!!! Jak to kazdy na stadionie anonim Turniej kibicow to dobry pomysl ale co jak co jak przyjdzie t opomocy nikt nie pomoze i tlyko kazdy czeka az bedzie wszystko gotowe i wtedy ewentualnie moze cos dac kasy !!!!!
Pozdrawiam !!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|