| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 20:01
Osobiście to mnie nie obchodzą piknikowcy ,zajmuje sie sobą....Irytują mnie tylko troche te dosyć częste ostaniego czasy bójki na naszym stadionie miedzy kibicami Pogoni...czy naprawde nie mozemy wszyscy tworzyc wielki kolektyw skupic sie na dopingu itd ? Najbardziej sie wkurwiłem kiedy przed meczem z zagłębiem razem z kumplami bilismy sie z jakimis dresami co szly na mecz i na nas napdały bez powodu :/ bysmy moze dali im rade ale wyszedl za sklepow jakis paker i odpuscilismy se ,zabrali tylko kumplowi szalik Pogoni :/ pojebane.....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 21:23
> Osobiście to mnie nie obchodzą piknikowcy ,zajmuje sie sobą....Irytują mnie
> tylko troche te dosyć częste ostaniego czasy bójki na naszym stadionie miedzy
> kibicami Pogoni...czy naprawde nie mozemy wszyscy tworzyc wielki kolektyw skupic
> sie na dopingu itd ? Najbardziej sie wkurwiłem kiedy przed meczem z zagłębiem
> razem z kumplami bilismy sie z jakimis dresami co szly na mecz i na nas napdały
> bez powodu :/ bysmy moze dali im rade ale wyszedl za sklepow jakis paker i
> odpuscilismy se ,zabrali tylko kumplowi szalik Pogoni :/ pojebane.....
Borys, ci co was napadli też mieli szaliki Pogoni ?
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 22:03
Borys,
> ci co was napadli też mieli szaliki Pogoni ?
Było ich 6 ,jeden od nich mial szalik i ten paker.Wogle ich nie prowokowalismy to oni pierwsi sie na nas rzucili bez powodu bo podszedl many i wyrwal kumplowi szalik więc zaczelismy sie z nimi szarpać dopóki nie przyszedl ten steryd jak go zobacyzlismy to od razu zrezygnowalismy....potem jeden od nich chial nam oddac szalik ale reszta zlała na niego i pojechali autobusem.....heh z tego co widzialem to ta ekipa kozaków nie będzie meczu z Zaglebiem wspominac najlepiej.....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 16/04/2004 22:24
Kiedyś w młynie jak miałem lat gdzieś 15 to jeden z tych debili co tak wiedzą wszystko najlepiej (wtedy starszy ode mnie) rzucił się po pijaku na mnie i na barwy. Broniłem i dostałem od innych kompanów. Tak bywało w młynie za moich czasów - człowiek zamiast bawić się, śpiewać to się martwił czy jakiś żur go nie czepnie. I dlatego szanowni "działacze rodem z 12" jeśli będziecie utrzymywać atmosferę bijatyk itp. to będzie przybywać Pikników. PS. Do młyna łaziłem i tak ale tylko z Miłości do Pogoni a nie ze względu na ludzi w młynie będących. Powinno być tak że i Miłość jednoczy Kiboli wokół Klubu i Ludzie się jednoczą dla siebie nawzajem w zabawie, śpiewie itd. dla Klubu na chwałę historii, którą z Klubem mogą tworzyć. Upss.. ale mnie patetycznie zabrzmiało :-)
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 00:39
>nie zesraj sie m.in
> przezemnie,nie wiem po co piszesz takie glupoty jak nawet >bys niec niezrobil
> jakby ktos ja zrywal wiec zamknij buzie...
jak widze nalezysz jednak do tepakow poniewaz nic nie zrozumiales z tego o co chodzi w tym temacie , nie chodzi o walke lecz o doping i normalizacje stosunkow miedzy grupami kibicow , o to zeby ludzie kibicowali swojej druzynie a nie lzeli inna , po co ?
jestes zwyklym dzieciakiem ktory pare lat temu chodzil na Pogoń tylko po to zeby sobie pokrzyczec np cwel cwel crakovia albo cos takiego , i jaki sie czules przy tym wazny
normalnie teraz tak juz urosles ze nienawisc i agresja przeslania ci na stadionie to co najwazniejsze .. sam mecz !!!
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 00:44
> to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy przychodza na
> mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala
to Ciebie
> raczej biją jeżeli piszesz takie rzeczy :/DEBILIZM- chyba nie znasz znaczenia
> tego słowa- wykrzyczeć- dopingujemy tak jak pikniki tylko czasem używamy
> ostrzejszych słów-stuknij się palcem w czółko Pozdr.
widze ze ktos jest tu ze slownikiem na ty nazywaj to jak chcesz ja poprostu subiektwnie to oceniam ,
jesli chodzi o bitki to jezeli to lubisz to lej sie po pysku , trac zeby , chwal sie bliznami ja ci nie bede w tym przeszkadzal a ty mi nie przeszkadzaj ogladac i dopingowac Pogońi ... pozdr.
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 00:46
> > > > > Tak aro zrobcie jeszcze Flage: "Pikniki Fan-Club Pogon"....
> oj szybciutko
> zostanie zerwana...
> Tak WHF, hmm... czy to groźba ?
> jaka tam grozba to
> tylko fakty
[Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-04-16 18:16]
Jak
> możesz nazywać coś faktem jak się nie wydarzyło :-) A tak na marginesie - jestem
> ciekaw czy tak naprawdę obdarłbyś flagę swojego klubu z płotu - tylko jelenia
> byłoby na to stać albo tych co zrywają barwy narodowe. Poza tym z tego co
> piszesz w swoich postach można wywnioskować brak inteligencji, odwagi,
> posiadanie kompleksów, a przede wszystkim ślepe chamstwo... I to jest właśnie
> FAKT.
z ta opnia dotyczaca osobnika pod w h f (cokolwiek to znaczy) zgadzam sie w 100% procentach
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 08:52
> > to nie jest norma to jest raczej debilizm mlodych wyrostkow ktorzy przychodza
> na
> mecz i moga sie wykrzyczec bo w domu im mam nie pozwala
to Ciebie
> raczej biją jeżeli piszesz takie rzeczy :/DEBILIZM- chyba nie znasz znaczenia
> tego słowa- wykrzyczeć- dopingujemy tak jak pikniki tylko czasem używamy
> ostrzejszych słów-stuknij się palcem w czółko Pozdr.
widze ze ktos jest tu
> ze slownikiem na ty nazywaj to jak chcesz ja poprostu subiektwnie to oceniam
> ,
jesli chodzi o bitki to jezeli to lubisz to lej sie po pysku , trac zeby ,
> chwal sie bliznami ja ci nie bede w tym przeszkadzal a ty mi nie przeszkadzaj
> ogladac i dopingowac Pogońi ... pozdr.
więc to jest twój subiektywizm tak? nie znasz mnie, a może moje posty też śledziłeś i wywnioskowałeś z nich to że chwalę się blizanami? nie pochwalam bijatyk wśród swoich dla Twojej wiadomości i jak byś mnie zobaczył to bys się zdziwił....
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 11:48
stadion bez bluzgow i bijatyk ??
predzej demokracja w Chinach i Koreii Pn.
ARO jako ze masz juz spory staz powinienes wiedziec jak bylo kiedys na stadionach, bluzgi i bitki byly, sa i beda, a jako obserwator powinienes zauwazyc ze to sie przez tyle lat nie zmienilo i szybko nie zmieni.
jakos nie przypominam sobie meczu(nie mowie tylko o Pogoni), w ktorym nie byloby bluzgow na inne ekipy...
a Ty laik jak nie chcesz spiewac Cwel Cwel Cracovia to nie spiewaj, nikt Ci nie kaze, moze mi jeszcze powiesz, ze nie mamy powodow zeby tak spiewac...?
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 12:00
> stadion bez bluzgow i bijatyk ?? (...)
>jakos nie przypominam sobie meczu(nie mowie tylko o Pogoni), w ktorym nie byloby bluzgow
> na inne ekipy...
Chyba malo meczy ogladasz... Na innych stadionach powoli juz z tego wyrastaja. Bylo juz wiele tematow zwiazanych z szeroko rozumianym dopingiem i ten takze do nich nalezy. A przkladow dobrego kibicowania daleko szukac nie trzeba... Wystarczy popatrzec na naszych przyjaciol z Wa-wy! Zajebiste oprawy to jedno ale najwazniejsze jest to ze bluzgi zostaly ograniczone chyba 95%. Niedawne derby Wa-wy odbyly sie w zajebistej atmosferze. Ja sobie nie przypominam zeby byly jakies bluzgi na polonie. Zreszta mecze Legii na C+ leca dosyc czesto i mozna zauwazyc ze tam poziom dopingowania przerasta niektorych o 10 lat.
Oprocz tego mozna zuwazyc tendencje do zawiazywania "ukladow" meczowych vide lech - widzew. Nie bluzgamy na siebie tylko RAZEM tworzymy widowisko! A pojedynki zamiast slowne lepiej toczyc na oprazy ultras...
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 12:07
Oprocz tego mozna zuwazyc tendencje do zawiazywania
> "ukladow" meczowych vide lech - widzew. Nie bluzgamy na siebie tylko RAZEM
> tworzymy widowisko! A pojedynki zamiast slowne lepiej toczyc na oprazy ultras...
i jakbys nie wiedzial na meczu widzew i lech nie bluzgaly na siebie, ale wlasnie RAZEM obie ekipy bluzgaly na Legie, malo udany przyklad
i nie sugeruj sie relacjami w C+
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 12:38
> > nie sugeruj sie relacjami w C+
Tzn telewizja klamie Jak ogladam caly
> mecz i nie slysze bluzgania to chyba go nie ma pawda?
nie o to chodzi, widzisz jak jest doping dla swojej druzyny to z regoly spiewa wiecej osob i wtedy doping jest lepiej slyszalny, jesli chodzi o bluzgi to nie zawsze sa one tak glosne i nie zawsze je slychac,
a swoja droga telewizja klamie i manipuluje, dlatego nie ogladam TV
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 15:02
> >nie zesraj sie m.in
> przezemnie,nie wiem po co piszesz takie glupoty jak nawet >bys niec niezrobil
> jakby ktos ja zrywal wiec zamknij buzie...
jak widze nalezysz jednak do
> tepakow poniewaz nic nie zrozumiales z tego o co chodzi w tym temacie , nie
> chodzi o walke lecz o doping i normalizacje stosunkow miedzy grupami kibicow , o
> to zeby ludzie kibicowali swojej druzynie a nie lzeli inna , po co ?
jestes
> zwyklym dzieciakiem ktory pare lat temu chodzil na Pogoń tylko po to zeby sobie
> pokrzyczec np cwel cwel crakovia albo cos takiego , i jaki sie czules przy tym
> wazny
normalnie teraz tak juz urosles ze nienawisc i agresja przeslania ci
> na stadionie to co najwazniejsze .. sam mecz !!!
100% RACJA !!!
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 15:13
> stadion bez bluzgow i bijatyk ??
predzej demokracja w Chinach i Koreii
> Pn.
ARO jako ze masz juz spory staz powinienes wiedziec jak bylo kiedys na
> stadionach, bluzgi i bitki byly, sa i beda, a jako obserwator powinienes
> zauwazyc ze to sie przez tyle lat nie zmienilo i szybko nie zmieni.
jakos nie
> przypominam sobie meczu(nie mowie tylko o Pogoni), w ktorym nie byloby bluzgow
> na inne ekipy...
a Ty laik jak nie chcesz spiewac Cwel Cwel Cracovia to nie
> spiewaj, nikt Ci nie kaze, moze mi jeszcze powiesz, ze nie mamy powodow zeby tak
> spiewac...?
Harlem, widziałem to wszystko przez tyle lat, że aż obrzydzenie mnie bierze jak 13/14/15 latki zamiast uczyć się zdrowych zasad rządzących całym swiatem piłkarskim, nic tylko są karmione tym co jest najgorsze i co jest krótkowzroczne, ponieważ cały świat odszedł od standardów panujących u nas w Polsce na trybunach. Jednakże jęsli Legia jest wam nie obojętna, to zauważcie że stolica zmądrzała i to się chwali.
|
|
|
|
|
Odp: PIKNIK FAN CLUB Zagłębie Sosnowiec - PIKNIK FAN CLUB Pogoń Szczecin - 17/04/2004 15:17
> Aro ze zrobieniem flagi to byl moj zart...bo juz sily na te tematy nie mam i
> oczywiste, ze flaga by dlugo nie powisiala...
chcesz powiedzieć, że wąska grupa ludzi (nastolatków) zagarnęła sobie prawo do płotów na stadionie Pogoni Myślisz, że będąc w grupie razem z WFH i innymi jesteście w stanie terroryzować pozostałych (liczniejszą grupę), człowieku to masz małe pojęcie o życiu... Ożenisz się, zafundujesz dzieciaka sobie, będziesz miał teściową i wtedy zobaczymy jaki będziesz miał pogląd... na razie to każdy z was jest mocny ale za kawalera :-)
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|