Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adriano
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8121 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 03/04/2004 22:55
> Jakby sędzia drukował celowo dla nas to Szczakowianka nie strzeliłaby żadnej
> bramki, ten karny to przecież pomyłka, a przy drugiej spokojnie mogliby machnąć
> spalonego i nikt by się poźniej nie czepiał...no i posypałoby się troszkę
> kartek, zresztą powinny byc i bez drukowania...
Sami układacie tu jakieś teorie
> spiskowe, a później sie dziwicie i oburzacie jak w innych miastach podają, że
> Pogoń znowu kupiła mecz...ten sędzia był poprostu beznadziejnie słaby

Stronniczy był wszyscy widzieli ...a karnego Musiał podyktować bo by go Zjedli !!! Stronniczy dla Pogonii gorzej jakby było odwrotnie !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 03/04/2004 22:56
Dokladnie zgadzam sie z christophem. Sedzie byl po prostu slaby, nawet bardzo. Ich karny z kosmosu, faule Czerwca chamskie - nie gwizdane (w sumie to koles chyba z 10 razy faulowal jak nie lepiej...)
A jesli chodzi o sam mecz to strasznie slabo jak dla mnie... Moim zdaniem drugi mecz w lidze grany nowym systemem i drugi raz slaba gra (mowie o meczach w Szczecinie) Kiedys ktos tu na forum powiedzial ze w tym ustawieniu ladnie wyglada jak Pogon atakuje i nagle z jednego robia sie 4 napastnicy... Tylko cos tego nie widac... Caly czas jeden zawodnik z przodu, dlugie pilki na oslep. Moim zdaniem to sie nie sprawdza.
Co do dopingu. Mi sie podobalo dzisiaj. Byly przestoje, chwilami bylo za cicho... ale chociaz bylo konkretnie w miere i nie bylo tak ze kazdy sobie spiewa. Reszta stadionu sie do mlyna potrafila podlaczyc i jakos to wychodzilo chwilami :D

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 03/04/2004 23:06
>Kiedys ktos tu na
> forum powiedzial ze w tym ustawieniu ladnie wyglada jak Pogon atakuje i nagle z
> jednego robia sie 4 napastnicy... Tylko cos tego nie widac... Caly czas jeden
> zawodnik z przodu, dlugie pilki na oslep. Moim zdaniem to sie nie sprawdza.
Jesli chodzi o te slowa to byla moja wypowiedz po meczu z Aluminium. Dzisaj, dzisiaj rzeczywiście wyglądało to kiepsko a to prosta przyczyna - wystarczy ze nie ma Bugaja i Gajewskiego i juz lipa. Gdy nie ma Bugaja Moskalewicz przechodzi do srodka i zostaje sam. Nie ma wsparcia na skrzydlach, takiego wlasnie jak daje on i Gajewski. Kolejna przyczyna slabszy zwlaszcza w 2 polowie mecz Bataty....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 03/04/2004 23:20
Panowie, żarty żartami, ale tylko człowiek z klapkami na oczach mógłby nie widzieć że mecz był drukowany!
Karny, tak jak już ktoś wcześniej powiedział (i zresztą ja też, ale powtórzę), był podyktowany dla "odwrócenia uwagi". Drugi gol dla Szczakowianki był nie do anulowania, o spalonym nie mogło być mowy.
Mam na roku kumpla, który w swoim regionie (pochodzi z Krosna Odrzańskiego) prowadził troszkę meczów, nawet w klasie okręgowej jako asystent. I naprawdę wiem, na czym polega drukowanie - tu nie chodzi o to, aby bezczelnie gwizdać tylko jednej drużynie. Trzeba "tuszować", chyba że coś idzie ewidentnie nie po myśli. I tak właśnie była, gdy Szczakowa wyrównała - uznał ewidentnie nieprawidłową bramkę (przecież Bledzewskiemu wskoczył na plecy jeden z naszych graczy!!!) i po sprawie...

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 03/04/2004 23:34
Nie Wiem, słabo było widać 3 bramke dla Pogoni z Sektora numero 12 :)

Z daleka nie będzie widać.
christoph
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 03/04/2004 23:39
K... wszędzie się dopatrujesz spisków...chyba nie widziałeś drukowanego meczu, polecam finał PP Amica-Aluminium, PP Flota-Amica i Bełchatów-Pogoń jak spuszczali nas z ligi, tam Pokładowski dostał czerwoną za byle gówno, a tu takie numery i nic, przecież tutaj powinny być czerwone i nikt by nic do niego nie miał, a jeszcze podniosłoby mu notę za zaprowadzenie porządku....

Dziękuję :)
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 03/04/2004 23:43
Polscy sędziowie... ;]

God, I'm glad I'm not me.
Greg20
Kibic
Na forum od 8319 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:19
...uważam że karny
> został podyktowany słusznie jednak wcześniej moim zdaniem Bugaj był na Spalonym
> to samo tyczy się drugiej bramki dla szczakowej.

Stary gdzie ty siedziales ze widziales Bugaja na spalonym??

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:22
staram sie byc obiektywny ale nie moge sie w zupelnosci zgodzic z opinia Shawna nie wiem naprawde na jakiej podstawie sadzisz ze sedzia mecz drukowal bo ja siedzac na sektorze z dwoma kolesiami ktorzy sa sedziami nic takiego nie zauwazylismy poza tym ze sedzia byl strasznie zagubiony...a o to argumenty na to ze mecz nie byl sprzedany
1) karny dla Pogoni ewidentny a tymczasem karny dla Szczakowianki mocno naciagniety poniewaz obronca Pogoni trafil w pilke a Chifon wykorzystal to iz sedzia byl daleko i sie przewrocil
2)Czerwiec ewidetnie powinien wyleciec juz okolo 65 minuty za to co zrobil Julcimarowi zreszta nawet po tej sytucaji nadal faulowal a sedzia mu na to przyzwalal i gdyby Czerwiec wylecial to bylo by juz po meczu . wogole sedzina nie moze sobie pozwolic na to zeby naskakiwali na niego zawodnicy drugiej druzyny i Szczakowianka powinna konczyc mecz w 9 lub nawet 8 po tych przepychankach
3)musze obejrzec skroty z meczu poniewaz mam watpliowsci co do 2 bramki dla Szczakowianki i 4 dla Pogoni

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:23
Ja pierdole tylko kurwa drukowany i drukowany... poprostu sędzia był słaby bo powinien wywalic juz manego za ten wslizg w nogi Łabędzkiego , karne dla Pogoni i Szczaki były prawidłowe nie mówiąc już o trzeciej prawidłowo strzelonej bramce , tylko jakiś teorii spiskowych sie dopatrujecie poprostu sędzia był słaby i tyle w tym temacie.... [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-04-04 00:24]

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:29
No cóż, jak widać niestety ale po raz kolejny trzeba powrócić do wątku miernego sędziowania...Ehhh szkoda, że znowu trzeba poruszać ten temat ale cóż, tak to już bywa, że zawsze nam jakiegoś palanta przydzielą, co nie wie jak ma drukować, żeby nikt się nie zorientował...To co ten gostek dzisiaj wyprawiał to woła o pomstę do nieba, naprawdę! Tak jak ktoś tutaj słusznie zauważył, karnego dla Żygowianki być nie powinno (a przynajmniej mi się tak wydawało, a widok na całą tą sytuację miałem dobry) a ta 3 bramka dla nas to taka straaasznie naciągana, jakby jej nie uznał, to nie byłoby chyba żadnych pretensji - faul na Bledzewskim i o golu nie ma mowy...Ale cóż jak już sprzedawczykom dał bramkę, to i nam musiał ją przyznać, żeby w ostatecznym rozrachunku "wyszło po równo" i by nie można było powiedzieć, że sędziował stronniczo...;)
Qrcze dłuuugo możnaby jeszcze tutaj wymieniać jego błędy, głównie to wypomniałbym szachowanie kartkami, które sla wieśniaków powinny sypać się znacznie częściej, a i nasi widać jakoś się uchronili...W ogóle sam fakt, że dopuścił do takiego zamieszania na boisku już wystawia mu złą ocenę...Oby to był ostatni taki "wybryk sędziowski" w tej rundzie...

Llibertat per a Catalunya!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:32
> K... wszędzie się dopatrujesz spisków...chyba nie widziałeś drukowanego meczu

Jakie wszędzie????
Nie martw się, widziałem sporo drukowanych meczów. Ostatnio kilka godzin temu, na Twardowskiego.
Ale chuj z tym, nikt nikogo za rękę nie złapał, nie ma tematu. Żyjcie sobie w swoim świecie, z piękną ligą bez ustawianych meczów.

Co do "Bugaja na spalonym"... oczywiście, że spalonego nie było, Bugi fantastycznie się urwał obrońcom, zastawił piłeczkę i umiejętnie się przewrócił. Duże brawa dla niego, mam nadzieję że ta kontuzja to nic poważnego.

P.S. Przypomniało mi się, niesamowicie grał Olo! Zapieprzał prawie tak, jak za dawnych czasów! Na jesieni był wolny jak ketchup, teraz widać dobrą robotę odwaloną w zimę. Brawo, brawo, oby tak dalej, to w pierwszej lidze będziemy mieli napadziora formatu reprezentacyjnego...

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:32
a tak swoja droga to Szczakowianka mogla utrzymac wynik 2-2 do konca albo wykorzystac okzaje w 90 minucie spotkania i wyrownac na 3-3 a tak to moga miec pretensje o wynik do samych siebie........

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:34
1) Karny dla szczaksy z kapelusza! (na chwile obecna). Jutro o 12.45 na TVP3 i wszystko sie wyjasni.
2) Czerwiec czerwona po faulu na Julcilmarze od razu i bez gadania.
3) Popychanie sedziego = conajmniej dwie czerwone! Wszrdzie tak by normalny sedzia postapil....
4) W kronice kijowo pokazali ale 3 bramka strzelona prawidlowo.

Cos za duzo tych bledow na kozysc aferowianki....

Kto nie pije ten donosi....
christoph
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 00:48
Nie wierzę w ligę bez układów i kupowanych meczów ale nie przesadzajmy...a ten sędzia był tak słaby, że nawet nie potrafiłby nic wydrukować!!!

Dziękuję :)
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 01:11
Kurwa trudno coś mówić na ten temat tak naprawdę. Jednego jestem pewien. Sędzia nie siedziował sprawiedliwie. Czyli nic się nie zmienia...

God, I'm glad I'm not me.
celciusz
Kibic
Na forum od 8915 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 02:24
bla bla bal [popierdolcie sobie dalej wogle wszytstkie mecze kupione alb sprzedanne pierdolenie

krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 08:28
sedzia byl strasznie slaby ale ten karny dla szczakowianki podyktowal slusznie siedzialem na 14 sektorze i wszystko widzialem:D

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 09:56
> ...uważam że karny
> został podyktowany słusznie jednak wcześniej moim zdaniem Bugaj był na Spalonym
> to samo tyczy się drugiej bramki dla szczakowej.

Stary gdzie ty siedziales
> ze widziales Bugaja na spalonym??

Siedziałem na 6 było widać to naprawde bardzo dobrze ! Ale oczywiście się moge mylić ..to był tylko ułamek sekundy... Może zobaczymy coś więcej w skrótach ...chyba o 12.45 na regionalnje bedzie !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Pohesa
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: sędzia!!-stronniczy czy poprostu słaby - 04/04/2004 10:35
Sędzia był nie tylko słaby, on był katastrofalnie słaby !!! Nie panował na żadną sytuacja w meczu. A sprawa Czerwca - skandaliczna. Żółta kartka w tej sytuacji była śmieszna. Już lepsze byłoby nie dawanie żadnej kartki i udanie, że nic nie widział. W końcówce chyba tylko opanowanie piłkarzy nie doprowadziło do totalnej bójki. A po końcowym gwizdku napaść na sędziego była nieunikniona. Sam sędzia sprokurował sobie taką sytuację. Wcale mi go nie żal.

Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768924737 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005