| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Apel do wszystkich Kiboli Grodu Gryfa... - 01/04/2004 14:22
>
> pierdolic
> ten mecz zastanowcie sie zeby wspomoc ziomali w poznaniu a nie pierdolicie o
> meczu bez historii...
Wiesz ... hmm... zazdroszczę (narazie) I ligi Legii.
> Lech-Legia - extra mecz - życzę Legii zwycięstwa nad Pyrami ale POGOŃ JEST
> NALBLIŻSZA MOJEMU SERCU. Nikt Tobie nie broni - jedź do Poznania. Legia na
> stadionie Lecha stawi się w sile od 1200 do 2000 osób w zorganizowanych 2
> pociągach specjalnych. Biletów oficjalnie przygotowanych jest ponad 1000.
> Powodzenia, tylko jedna prośba do Ciebie ... BEZ CHAMSTWA !
ok,sorka ziomo unioslem sie wczoraj i za duzo napisalem.pozdro.a ty sabri bekdas nie odzywaj sie juz...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Apel do wszystkich Kiboli Grodu Gryfa... - 01/04/2004 15:27
Kurwa mac po prostu brak mi slow po przeczytaniu niektorych ww postow 
Zamiast kibicowac lokalnej druzynie, to do Poznania wypierdalacie - nie bronie Wam i prawde mowiac mam to gdzies ale do chuja pana nie piszcie ze (Pogon - Szczakowianka) to bedzie ,, mecz piknik " bo to kibice wplywaja na atmosfere jaka bedzie na stadionie, a jak Ci sie qrfa piknik nie podoba to przyjdz na ten stadion i zrob tak zeby nie bylo pikniku tylko glosny i kulturalny doping !!
Do Legii nic nie mam, i szczerze zycze zwyciestwa (ktore najprawdopodobniej padnie bo druzyna z Wa-wy jest na fali i gra b. dobrze), oprawa ze strony Poznaniakow tez pewnie bedzie gitez (w liczbie 28 tys i jeszcze w Poznaniu to nie problem) ale ja wole pojsc na Twardowskiego na mecz Pogoni ... [Ostatnio edytowane przez R0b3rt: 2004-04-01 15:28]
|
|
|
|
|
Odp: Apel do wszystkich Kiboli Grodu Gryfa... - 01/04/2004 15:34
A ja uwazam ze mikrofon powinien byc.
Jeden warunek - porzadne kierowanie dopingiem, np. "Do boju MKS..." a nie kurwa "Do" i cisza.
To tylko moje zdanie. Jak nie bedzie mikrofonu, to daje sobie chuja urwac,ze dopingu nie bedzie.
Ludzi trzeba nauczyc spiewac. Jesli to sie uda, to i mikrofon nie bedzie potrzebny. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-04-01 15:35]
|
1948
|
|
|
|
Odp: Apel do wszystkich Kiboli Grodu Gryfa... - 01/04/2004 15:53
> A ja uwazam ze mikrofon powinien byc.
Jeden warunek - porzadne kierowanie
> dopingiem, np. "Do boju MKS..." a nie kurwa "Do" i cisza.
To tylko moje zdanie.
> Jak nie bedzie mikrofonu, to daje sobie chuja urwac,ze dopingu nie
> bedzie.
Uważaj co mówisz, bo życie bez chuja to nie życie
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Apel do wszystkich Kiboli Grodu Gryfa... - 01/04/2004 17:49
A dlaczego ma zmienic?? Czy to jest przymus ze musi sie qmplowac sie z kibicami / lubic Legii/e?? Nie wiec cicho i nie rozkazuj, jestesmy w Polsce gdzie kazdy moze miec Swoje wlasne zdanie. Ja do Legii mam stosunek neutralny. [Ostatnio edytowane przez R0b3rt: 2004-04-01 18:54]
|
|
|
|
|
Odp: Apel do wszystkich Kiboli Grodu Gryfa... - 01/04/2004 17:53
> A dlaczego ma zmienic?? Czy to jest przymus ze musi sie qmplowac/lubic Legie??
> Nie wiec cicho i nie rozkazuj, jestesmy w Polsce gdzie kazdy moze miec Swoje
> wlasne zdanie. Ja do Legii mam stosunek neutralny.
co to znaczy qmplowac?!?!bolą was wyniki Legii ze sa od nas lepsi sportowo to was naprawde boli a tak pozatym to prostuj sie!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Apel do wszystkich Kiboli Grodu Gryfa... - 01/04/2004 19:06
> A ja uwazam ze mikrofon powinien byc.
>Jeden warunek - porzadne kierowanie
> dopingiem, np. "Do boju MKS..." a nie kurwa "Do" i cisza.
>To tylko moje zdanie.
> Jak nie bedzie mikrofonu, to daje sobie chuja urwac,ze dopingu nie
> bedzie.
>Ludzi trzeba nauczyc spiewac. Jesli to sie uda, to i mikrofon nie
> bedzie potrzebny.
hehe,akurat Ty,tak jak i wiekszosc ludzi z forum na to czy doping bedzie prowadzony przez naglosnienie ma wplyw ZEROWY.Kwestia mikrofonu byla zalatwiana na predce przed meczem z ŁKSem i wcale nie bylo powiedziane,ze nam kibicom sie to nalezy.Jak sie okazuje nie nalezy sie to nam,wiec szansa,ze znowu to sie powtorzy jest minimalna.Glowna kwestia przede wszystkim jest to kto by to wzial na siebie(takiej osoby w tym momencie juz ne ma),choc i o zgode tym razem byloby juz duuuzo trudniej.A udzielajac sie w sprawie wyboru meczu to ja tam wybieram "piknikowy" mecz w Poznaniu,gdyz widowisko"chuligansko-ultrasowskie" na meczu z Jaworznem w Szczecinie mnie po prostu przerasta...
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
- 1
- 2
-
|