| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 29/03/2004 23:39
> ta wlepa z łąpą jest już w PL używana. kserowanie mija się z celem
rozbawiłeś mnie szczerze mówiąc. ŻADNA ekipa nie wypuściła takiej vlepy... jeżeli natomiast chodzi Ci o to że ta łapa pojawia się na bilbordach i w innych miejscach (nawet na vlepach)... no coż takie jest założenie - ma się kojarzyć ze znanymi motywami. Takim samym kserowaniem są vlepy z paprykarzem który jest bardzo znany w "PL" , Popeyem - wkońcu pojawił się w nie jednej kreskówce, Legijnym Marvinem, Zabrzańskim Simpsonem itp.
Kserowanie to vlepy motywem "Ironów" - bo takie vlepy wypuścilo już kilka polskich ekip (chciażby Wisła K) itp.... więc zastanów się....
RAFek - Wały Chrobrego, Zamek Książat Pomorskich, Hotel Radisson SAS - nie znam bardziej charakterystycznych budynków w Szczecinie... moze jakaś podpowiedź?
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-03-29 23:41]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 29/03/2004 23:45
No bardzo mi się podobają ...szczególnie dwie... oby wasze słowa i zapewnianie o kupnie nie były puste bo chęci to wszyscy mają a później nikt nic nie robi ...znaczy nie kupuje ...no ale bądzmy dobrej mysli Brawo MW !!!
Mam jednak małe pytanko ! Czy władze miasta nie wqurwią się jak zaklejimy całą komunikację miejską Od razu będzie wiadomo czyja to sprawka ! ...a naszym władzą napewno się to nie spodoba i określą to jako chuligańksie wybryki, nieszczenia mienia ...kto za to dostanie po dupie ?!?!
Z góry dzięki za wyjaśnienia !
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 29/03/2004 23:51
>RAFek - Wały Chrobrego, Zamek Książat
> Pomorskich, Hotel Radisson SAS - nie znam bardziej charakterystycznych budynków
> w Szczecinie... moze jakaś podpowiedź?
Chodzi o to, że te kontury są bardzo mało czytelne - sprawdz jak wygląda Zamek w Książnicy albo na innych litografiach...
pzdr
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 29/03/2004 23:51
>rozbawiłeś mnie szczerze mówiąc. ŻADNA ekipa nie wypuściła takiej
> vlepy... więc zastanów się....
Pajacu, gówno wiesz, chuja widziałeś, więc morda w kubeł... I słuchaj starszych
|
100%EG
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 00:00
>No i po co te bluzgi? Inaczej nie mozna wytlumaczyc?
No i RAFek nie wytrzymał :wysmiewanie_sie: więcej pokory MW no i ogarniajcie się , żeby nie było to_tamto
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 00:23
> ajacu, gówno wiesz, chuja widziałeś, więc
> morda w kubeł... I sluchaj starszych
RAFek w inny sposob nie dalo rady? Fakt masz racje - lks byl szybszy o tydzien...Ale to nie jest powod zeby kogos obrazac. I tyle...
[Ostatnio edytowane przez -HL: 2004-03-30 01:01]
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 01:03
Ok mój błąd - umówmy się że nie do każdego docierają vlepy z przed tygodnia. Jeśli chodzi o motyw z łapą - kiedy robiłem tą vlepe dokładnie wszystko przejrzałem, bo wydawało mi się mało prawdopodobne że nikt nie wpadl na to wczesniej.... i pare tygodni temu - nie wpadł, a że światło dzienne nasze vlepy ujrzały dopiero teraz... trudno - ŁKS był szybszy - napewno naszym zamiarem nie jest kserowanie czegoś co zostało już zrobione... to domena innych. Całe zamieszanie zresztą niepotrzebne - wystarczyło napisać że taką vlepe wypuścił ŁKS - a tak mogłem się tylko domyślać o co chodzi i zinterpretowałem to troche inaczej... bo byłem pewien że takiej vlepy nie ma - proste.
> więcej pokory MW no i ogarniajcie się , żeby nie było to_tamto
pokory nigdy mi nie brakło... wręcz przeciwnie - czasem mam jej nazbyt dużo.
> Pajacu, gówno wiesz, chuja widziałeś, więc morda w kubeł... I słuchaj starszych
również pozdrawiam
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-03-30 01:04]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 01:10
> >rozbawiłeś mnie szczerze mówiąc. ŻADNA ekipa nie wypuściła takiej
> vlepy... więc zastanów się....
Pajacu, gówno wiesz, chuja widziałeś, więc
> morda w kubeł... I słuchaj
> starszych

Jak jesteś taki zajebiście mądry i doświadczony to prosze bardzo zaprojektuj kilkanaście Vlep-ek i doprrrowadz do realizacji tego projektu wtedy może ktoś bedzie się ciebie słuchał...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 07:22
po CH się kłócicie :/...znów krytyka po ciężkiej pracy tak jak z oprawami :/ MW odwaliło kawał dobrej roboty- i co z teho że Łks ma też łapę  NIC mała pomyłka więc się nie padaczkujcie
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 07:35
Ołkej. Rozumiem, że na meczyku będzie odpowiednia dystrybucja bo zacieram rączki Waaa zajebiste vlepki Całe życie na melanżu owned
Pozdro dla całej ekipy MW '03 
Czas jeszcze zrobić trans
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 08:24
Oka - sorx za impulsywność ale ten mentorski ton w wyjaśnieniach kolegi z MW lekko mi wczoraj podniósł ciśnienie 
Wlepy spoko, zamiast łapy zróbcie coś innego i poprawcie na bardziej czytelny dla oka ten zarys miasta - oczywiście jeżeli to możliwe. Chyba że już posżło do druku 
pzdr [Ostatnio edytowane przez RAFek: 2004-03-30 08:25]
|
100%EG
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 08:27
No Ja postaram się zakupić 2 arkusze vlepek, najpierw porozklejam troszkę na klatce schodowej a później pomyślę co z resztą.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 09:04
Dobra robota. Pozdrawiam MW.
Na Szczakowiance tez cos zakupie 
hehe koszulke juz mam, do puszki wrzucalem czas na vlepki
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 13:02
ja bede dopiero chwalil jak dostane do reki i obejrze
jak mi sie spodobaja to jade hurtowo z nimi 
zobaczymy jak dlugo bedzie trzymac klej
ale faktycznie chlopaki wykonali dobra robote
GOD BLESS MKS  
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 16:08
I zeby nie bylo...zaraz vlepe z łapa zastapi inna...wstrzymajcie oddech...
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 16:27
> I zeby nie bylo...zaraz vlepe z łapa zastapi inna...wstrzymajcie oddech...
... i oto stało się 
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-03-30 16:30]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: VLEPY MW - 30/03/2004 21:33
> to ja zamawiam 5 arkuszy dam te 10 zl bo gdzie indziej mozna zobaczyc