Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
W F H
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8685 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 19:32
... :D

Ostatnio edytowany przez: W F H, 13 maja 2006, 14:56 [1 raz(y)]

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
celciusz
Kibic
Na forum od 8914 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 19:44
pizda,burak hmmm co ty w lustro popatrzales czy jak........

henieq
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 19:47
pamiętajcie Pogon nas jednoczy hahahah

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 19:53
JAK CZYTAM TAKIE POSTY JAK POWYŻEJ TO WIEM ŻE ZACZYNAJĄC TEN TEMAT MIAŁEM 100% RACJI - N I E S T E T Y !!!
Zapomnijcie o czym kolwiek więcej niż połowa z was nie zna się na rzeczy więc niech nie pisze bzdur lub nawet nie w temacie. Macie ochotę się poprzepychać to zaproście siebie gdziej w odludny rejon i załatwcie sprawy, przez net to wy za chiny do niczego nie dojdziecie - proponuję grenlandię :-)
PORUSZYŁEM POWAŻNY TEMAT a niektórzy nawet chyba posta mojego nie czytali ( nie umieją ?) odpowiadają w ramach bełkotu jaki słyszę przy kiełbaskach z grilla po 4 Bosmanach. Ludzie !!! Biada Pogoni, Biada ....

Cinek
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 20:01
...

Ostatnio edytowany przez: Cinek, 14 maja 2006, 17:52 [1 raz(y)]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Dr Joint
Kibic
Na forum od 7978 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 20:28
Zmiana pokoleń to rzecz nie unikniona wcale sie nie dziwie starszym fanom ze po woli odsówaja sie na bok na trybuny garnie sie kupa młodzierzy tylko ta młodzierz trzeba ogarnoć a najlepszym sposobem na ogarnięcie towarzystwa sa wyjazdy tylko jaki przykład maja brać skoro "ekipa"zmotoryzowana ma problemy z utrzymaniem równowagi a o trzezwym myśleniu już nie wspomne (a prppos Konin i strata flagi) Koleja jezdzi nie wielu bo długa podróż bo mozna w pizde dostac a i jeszcze trzeba kanara unikać ale tych nie wielu stanowi trzon ekipy i to moim zdaniem z nich powinni brac przykład młodzi

Kibolski Kamień Pomorski
Cinek
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 22:01
...

Ostatnio edytowany przez: Cinek, 14 maja 2006, 17:51 [1 raz(y)]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
slw
Kibic
Na forum od 7974 dni

**

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 22:12
powiedzmy sobie szczerze:na nasz stadion nie pzrychodzą tylko osoby zdolne do dopingowania ale i też takie które sobie usiądą krzykną qrwa przy spudłowaniu i popatrza w spokoju na murawe i mają głęboko w dupie doping race itp,nic z tym nie zrobimy bo przyjść na mecz ma prawko każdy...ja się tam małolatów ani kobiet:p nie czepiam bo miło jest popatrzeć jak kibicują czy to jest 5, 8 czy 12...powinniśmy ich zachęcać,,śpiewaj młody'' czy coś...

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 22:30
> pizda,burak hmmm co ty w lustro popatrzales czy jak........
hardcorowy ziombo z ciebie:) hehe

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 23:02
Apropos pociągów: słuchajcie nawet do Warszawki przez Poznań jest miła wycieczka bo .... jesteśmy razem ! Poza tym za moich czasów nawet szalika się ku..wa pilnowało !
Wracając do trybun i jak to nazywacie pikników - na nich zasiadają ludzie którzy prowadzą mniejsze i większe firmy, ludzie z środowisk, które mogą skutecznie wspierać działalność Fanów ale tych którzy pojmują zasady jakie rządzą piłką nie tylko na boisku, ludzie którzy mogą wspierać Fanów non oficial. Tacy ludzie chcą wiedzieć do kogo się udać ... Niewątpliwie Lech się szczyci zdobyczą - jaka piękna fotka i to na bułgarskiej - wow.

ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 24/03/2004 23:04
że tak jeszcze wrzucę zajaweczkę: AlkoFans jeszcze istnieją ?

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 26/03/2004 23:46
> że tak jeszcze wrzucę zajaweczkę: AlkoFans jeszcze istnieją ?

oficjalnie raczej nie

co do starzy vs mlodzi, hym brzmi jak jakis sparing, fakt jest faktem ze zostawilismy dosc dobra odskocznie sytuacyjna, ale nasza wina ze tego nie przypilnowalismy, praktycznie pakeczka nie zostala przekazana tylko pozostawiona i pozniej podniesiona przez mlodszych niestety zostawionych samym sobie, radza sobie i chwala im za to, bo gdyby nie oni to porownac by nas mozna bylo do amiki czy groklinu, jesli chodzi o wyjazdy. Wracajac do wyjazdu kiedys na poloni1 byl taki film o kibicach Romy, tam tez grupa ultras tak tam nazywala sie bojowka jezdzila osobnym pociagiem, wtedy wydawalo mi sie to niedozeczne teraz niestety jak najbardziej realne. To jest moim zdaniem wielki blad, kibice powinni jezdzic razem wkoncu chodzi o te sama drozyne, a wyjazdy piknikowe sami widzimy jak sie koncza.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 28/03/2004 15:53
Qrwa jaka maniana.

1948
U-96
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 28/03/2004 17:04
jakos moglbys rozwinac swoja wypowiedz..

Szlugi, wóda, gołe baby !
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 13/05/2006 14:06
Dziś 13maja2006roku Młodzi i Starzy wszyscy pod zegar!
".....zaśpiewajmy na Jej cześć niech żyje Pogoń MKS....."

K M
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 13/05/2006 14:22

Cinek84 napisał:  
co do starszych, heh to smiac mi sie chce jak widze ziomkow po 20-25 lat z trabkami, zalosc

hehe, starsi 20-25 lat ? :) A mi sie wydawalo, ze zaliczam sie do "mlodych" :)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 13/05/2006 14:56
... :D

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 13/05/2006 21:16
ja powiem tak ... ARO madrze prawisz chyba .. (widziane okiem malolata... ;) ), a wiec .. w Twojej wypowiedzi przewinelo sie pytanie ''czy dobrze czuje/cie sie na/w mlynie.." ja powiem, ze czuje sie dobrze, starzy mi nie przeszkadzaja tylko denerwuje mnie ''samowolka'' .. 1/3 mlynu spiewa (to juz jest dobrze..) a reszta ..? brak slow.
Przykladem niech bedzie dzisiajszy mecz OSTATNI Z Lechem Poznan (!!!) a tu co sie okazuje ? mlyn pelny a jak dojdzie co do czego to widac wlasnie super, ale to naprawde super ''mlode pokolenie skarzone PRLem..'' . co sie okazuje? ze, gdy rozejrze sie to co 2-3 buzka otwiera sie wykrzykujac dane hasla .. baa .. malo tego? co 2minuty przelatuje mi przed oczyma obraz 8-16latka z papierosem w buzi i szukajacego miejsca jak najwyzej zeby jak najwiecej osob zobaczylo go ..zenada.. Jeszcze do tego rzucaja ''kurwami'' jakby conajmniej alfonsami byli ... huh czelnosc tego ze wiekszosc z nich raczy sie nazywac ''Sportowcami'' bo graja w Salosie,Stali,Arkoni,Blekitnych,Pogoni czy gdzies jeszcze indziej...I hit dzisiejszego meczu .. Musialem podejsc do typa 16-18lat~i powiedziec mu zeby spalil/wyrzucil ''szluga'' i zaczal spiewac !!!! ehh.. 80% ''malolatow'' przychodzi dla ''szpanu''.. ale nie mozna zapominac o tych 20% ;) .. wiec moze lepiej pomyslec NA POWAZNIE o selekcji na mlynbie albo chociaz o pomocy ''mlodych i chcacych'' pomoc np. w oprawie .. a tych co chca pomoc rowniez w dopingu (mowie o mlodych) yto np. niech sie spotkaja wczesniej z ''kompetentnymi osobami'' na sektorze i zostana pororzucani w rozne czesci sektora gdzie sie nie spiewa ? (dol) po 5mlodych np. ktorzy beda ''ciagnac'' ten doping ?:)

PS. co do watku ''20+ latkow" ;) na stadionie to w sumie nie mam zastrzezen.. same + .. np. pewne osoby z forum mowiace co robie zle w kulturalny i grzeczny sposob a nie ''tak bo tak a jak nie tak to pierdol ;)" .. dodam ze spotkajac dzisiaj te osoby na 12 uslyszalem "czesc", a nie "co Ty tu robisz" ;)
Pozdrawiam, i to tylko takie moje przemyslenia ;]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
msc.
Kibic
Na forum od 7289 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 14/05/2006 15:12
100% sie zgadzam z ARO i KloceK :)) Może właśnie trzeba by porozżucać tych co "chcą" zeby spiewem zachęcali innych ? ;>

Cinek
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Młodzi vs Starzy - ciekawy temat ? - 14/05/2006 17:51

K M napisał:  

Cinek84 napisał:  
co do starszych, heh to smiac mi sie chce jak widze ziomkow po 20-25 lat z trabkami, zalosc

hehe, starsi 20-25 lat ? :) A mi sie wydawalo, ze zaliczam sie do "mlodych" :)

pisane 2 lata temu, czlowiek byl mlody i niedoswiadczony, dzisiaj sam sie z tego smieje, ale skasowalem, zeby za duzego smiechu nie bylo;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768798019 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005