Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pomysł na fundusze!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
-HL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8131 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:22
Pomysl z gadzetami podpisywanymi przez pilkarzy byl juz wczesniej, tylko ze brakowalo srodkow na jego realizacje...Ale plan godny uwagi, moze sie da cos zadzialac w tej kwestii w klubie. Dzieki za wszelkie opinie mogace nam pomoc
p.s Fajny temat Kasztan;) [Ostatnio edytowane przez -HL: 2004-03-22 18:28]

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Mati.
Kibic
Na forum od 8138 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:25
> Mati co do drugiego pomysłu - możesz zbierać tonery od znajomych, samemu
> sprzedać i kase wpłacić na konto. To jest lepsze rozwiązanie.

no a co do 1 pomysłu no to w sumie pilki te nie muszą być firmówkami np. Adidas, Nike tylko zwykłe. chyba liczy się autograf czy tam co innego bo przecierz z taką piłką z autografami kolo by nie poszedł grać tylko by na talerzyku sobie postawił i by ją wielbił:P:P brecht

Ostatnio edytowany przez: Mati., 2 lipca 2006, 21:18 [1 raz(y)]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
KIJEK
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:26
Ja jestem za wysylaniem sms za powiedzmy 1zl.To by sie sprawdzilo bo 1zl dla jednej osoby to nie jest duzo(jak wiemy prawie kazdy ma teraz komorke) a zebralaby sie niezla sumka.

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
JP
Kibic
Na forum od 8358 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:29
> a wiesz, że z 4
> kardiże i u znajomych tez popytam. więc tylko gdzie mogę tu opchlnąć :) bo nie
> mam zielonego pojęcia.

Sklep jest bodajrze na al. Piastów. Znajde ulotke to Ci napisze adres na gg.

MW'03
Mati.
Kibic
Na forum od 8138 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:37
heh jeszcze coś mi przyszło na myśl. można też chyba jakieś kalendarze zrobić, kieszonkowe, na biurko, na ściane, ze zdjeciami z opraw itp.

a nie wiem ile tam piłkarze mają kompletów strojów ale wydaje mi się ze mogli by odpalić każdy po jednym po zakonczeniu sezonu. nie był by to dla nich chyba problem.

albo np. zgadać tam jakieś skepy że jak będzie ktoś np. okazywał jakiś kalendarz Pogoni to ma zniżke np. ileś tam procent a te procent które zostały obniżone z produktu to sprzedawca dałby na oprawe.

a z koszulkami nie dałoby jeszcze raz zrobić akcji??

[Ostatnio edytowane przez mati_mks: 2004-03-22 18:39]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:50
Kalendarz miał się pojawić ale troche za późno się z tym obudziliśmy. Napewno ukażą się na następny rok.

Jeśli chodzi o koszulki - napewno jeszcze nie jedna seria się ukaże, ale narazie koncentrujemy się na vlepkach.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:51

albo
> np. zgadać tam jakieś skepy że jak będzie ktoś np. okazywał jakiś kalendarz
> Pogoni to ma zniżke np. ileś tam procent a te procent które zostały obniżone z
> produktu to sprzedawca dałby na oprawe.

troche bezsensu... jezeli produkt mial by byc tanszy, to w jaki sposob procent poszedl by na oprawe... Jezeli juz miala by byc mniej wiecej taka opcja to powinna wygladac tak ze jakas tam czesc przychodow np z wybranych produktow szla by na oprawy... ale tutaj pojawily by sie komplikacje prawne, bo taka kasa by musiala isc na jakoms zarejestrowana firme, stowarzyszenie, a z tego co mi wiadomo to MLODE WILKI nie posiadaja charakteru prawnego :) jezeli myle sie w tej kwestii to prosze mnie poprawic.

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:52
> Kalendarz miał się pojawić ale troche za późno się z tym obudziliśmy. Napewno
> ukażą się na następny rok.

Jeśli chodzi o koszulki - napewno jeszcze nie
> jedna seria się ukaże, ale narazie koncentrujemy się na vlepkach.
Ej Helmut,Hilek,Vasyllo ma ktos z was te vlepki co na Łksie byly?!?!?! [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-03-22 19:11]

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 18:57
Pilkarze przez cala runde nie graja przeciez w tych samych koszulkach.
Maja kilka kompletow. Moze jakas licytacja co 2 miesiace. Wcale nie male pieniadze z tego moga byc.

P.S. Wszelkie zbiorki pieniedzy wymagaja zgody "od gory".

1948
leisaw
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 19:19
> Helmut,Hilek,Vasyllo ma ktos z was te vlepki co na Łksie byly?!?!?!

>[Ostatnio

W F H ja mam te vlepki :D ale tylko 5 arkuszy

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 19:36
Pomysl moze debilny ,ale chyba od tego jest forum zeby rzucic jakims pomyslem :)

Ktos tam rzucil o laskach zbierajacych kase do puszek ,a jakby do tego dodac nalepke cos w stylu WOSP i walnac na niej napis(Akcja "oprawy meczy" 2004 ,czy jakis inny ,akurat nie mam weny) nie mam pojecia ile kosztuje zrobienia arkuszy takich nalepek ,ale np kazdy kto wrzucic np od zlotowki w gore bedzie mial "wlasnorecznie" naklejona przez fruzie nalepke :)

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 19:50
a wiesz, że z 4
> kardiże i u znajomych tez popytam. więc tylko gdzie mogę tu opchlnąć :) bo nie
> mam zielonego pojęcia.

Na Jagiellońskiej (między Piastów, a Woj. polskiego) w Pryzmacie.

Dziękuję :)
Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 21:01
Postaram sie zorganizować zbiórke w moim LO 4 . Odpowiednio nagłośnie ta sprawę a cała kasa pójdzie na oprawy...niewiem czy wypali ale postaram się...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7996 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 22/03/2004 22:52
> Pomysl moze debilny ,ale chyba od tego jest forum zeby rzucic jakims pomyslem :)
>

Ktos tam rzucil o laskach zbierajacych kase do puszek ,a jakby do tego dodac
> nalepke cos w stylu WOSP i walnac na niej napis(Akcja "oprawy meczy" 2004 ,czy
> jakis inny ,akurat nie mam weny) nie mam pojecia ile kosztuje zrobienia arkuszy
> takich nalepek ,ale np kazdy kto wrzucic np od zlotowki w gore bedzie mial
> "wlasnorecznie" naklejona przez fruzie nalepke :)

Pomysl jest bardzo ciekawy, tylko zeby koszt vlepek nie byl zbyt wysoki. Mysle ze to moglo by wypalic. Pozdro

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
henieq
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 23/03/2004 11:28
ktos poruszył temet esemesów, było to juz poruszane za mało oplacalne polowe kasy z esemesa jeśli nie więcej pochlania operator...

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
darmix
Kibic
Na forum od 8363 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 23/03/2004 12:05
> ktos poruszył temet esemesów, było to juz poruszane za mało oplacalne polowe
> kasy z esemesa jeśli nie więcej pochlania operator...

tak jak mowisz ale jest duzo leni ktorym sie kasy nie chce na konto wplacac lub biegac po stadionie i szukac chlopaka z puszka a organizator takiej zbiorki kasy chyba nie traci tylko ten co wplaca i napewno nie malo osob by wyslalo sms np ja :)

SZTANY GLANY
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 23/03/2004 16:43
Jasne. Juz to widze jak wszyscy nagle wysylaja te smsy. Przeciez na stadionie nie musza nigdzie chodzic i moga na miejscu (od reki) dac cos od siebie. Ale i tak nie dają, wiec smsy tez nie wiele dadza (najwyzej operatorowi sałate).

Problem jest taki ze wiekszosc ludzi przychodzacych na stadion:
A) nie mysli logicznie, ale przeciez 1 grosz X 15 tysiecy = 150 PLN
B) zwyczajnie skąpią kasy - jaraja szlugi, piją alkohol, wpierdalaja kielbaski, slonecznik i chuj wie co jeszcze ale reszty (drobniaków) nie dadzą na oprawe
C) nie wierzą ze osoby zbierajace mają szczytny cel (sami jestesmy sobie winni bo ostatnio wszedzie jest wielu oszustów i krętaczy)
D) mają po prostu wszystko w dupie (płacą za bilet i wymagają super oprawy)
E) albo po prostu zyja w nieswiadomosci i mysla ze ptaszek wam sypie kasiorą przed każdym meczem

Moze by tak KTOS bawiacy sie w spikera zagadał tak do tych kilkunastu tysiecy osobnikow ktorzy uwazaja sie podobno za KIBICÓW i SYMPATYKÓW POGONI ze sami musimy sobie organizowac oprawe i ze kazdy grosik sie liczy bo jest nas wielu, a wielu moze wiele zebrac (przynajmniej teoretycznie). Tutaj naprawde trzeba im powiedziec jak małemu dziecku. Sami w te sto-kilkadziesiat osob, płacac nawet po kilka złotych niedużo zdziałamy. A tak poza tym to miłe panie z puszkami to dobry pomysł ale musza sie wyrozniac jakos z tłumu :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 23/03/2004 16:50
ten pomysl z paniami dobry nawet nie trzeba produkowac specjalnych naklejek, mozna dolanczac juz istniejace wlepki osoba kture dadza kase na oprawe

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 23/03/2004 17:34
> A tak poza tym to miłe panie z puszkami to
> dobry pomysł ale musza sie wyrozniac jakos z tłumu :P

to może panienki toples? :D

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Pomysł na fundusze!!! - 23/03/2004 17:53
> to może panienki toples? :D

dobrze kombinujesz helmut ok trzeba isc z postępem :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802727 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005