Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> leperjada!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8156 dni

**

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 10:38
A ja podpowiem ze jak bedzie nastepnym razem tak wiało to nie dawajcie transparentów na góre bo je zniszczycie :P Co do rozkrecania mi to tam obojetne kto rozkreca mówi co mam śpiewać i spiewam, ale dobre było jak jedne gość krzyknoł "ludzie co wy jacys anymiczni jesteście, równo spiewać" i odrazu lepiej było moze trzeba ostro :D ach ten nasz Szczeciński doping ;) [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-03-21 10:38]

Z daleka nie będzie widać.
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 10:38
ten koles byl straszny chuj mnie obchodzi ze sie staral mogl sie nie zajebac to moze by mu lepiej szlo

slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 11:05
A ja myślę że gdyby wszyscy słyszeli tego gościa,który krzyknął,,..anemiczni jesteście...''to by śpiewali równo-niestety to też wina sprzętu i nie jedźcie tak Patyka-teraz napewno się postara

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 11:19
no ja myslę że sie postara bo teraz mu zostało tylko sie poprawić. może rzeczywiscie chłopak ma talent, tylko nastepnym razem niech zrobi tak by nie nawalić bo to on ma w ręku mikrofon. zupełnie nie rozumiem ludzi którzy wobec konstruktywnej krytyki obrażają sie lub rzucaja tekstami w stylu "trzeba było przyjsc i powiedziec...". nic nie trzeba było, jak sie organizuje cos takiego to nie mozna zganiac niepowodzenia na innych. a co do dopingu to widac ze wiekszosc publiki to jeszcze zahibernowana po zimowych mrozach. wiec jakis trzeźwy spiker z jajem by sie jednak przydał. pozdr

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
wincent
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 11:31
> ten koles byl straszny chuj mnie obchodzi ze sie staral mogl sie nie zajebac to
> moze by mu lepiej szlo

przestan pierdolic glupoty

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 11:50
> > ten koles byl straszny chuj mnie obchodzi ze sie staral mogl sie nie zajebac
> to
> moze by mu lepiej szlo

przestan pierdolic glupoty

wincent pozdro :D

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 12:03
Nie moge wytrzymac czytajac niektore posty o tym ze doping byl dobry i ogolnie jest zajebiscie. I wlasnie przez takie osoby jest wiocha na meczach. No bo kurwa jak mozna nazwac doping kibicow na naszych meczach. Przychodzi 17 tys na mecz i doping jest do dupy. Nie wiem czy ktos z was wie jak wyglada doping na innych stadionach juz nie wspomne o Legii i o Lechu bo tam to jest poprostu zajebiscie ale na meczach Widzewa, Wisly, GKS-u, Ruchu nawet ostatnio na Craxie. I tam nie przychodzi po kilkanascie tys kibicow tylko kilka tys. A oprawe pozostawmy bez komentarza.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 12:14
Uważam że doping był niezły tak samo jak pomysł z mikrofonem.Uważam ze ten koleś co darł sie do mikrofonu był niezły bo znał dużo piosenek i umial dyrygować takim tłumem.

Co do krytykantów,to tylko potraficie komentować a sami gówno robicie grzejąc tyłki na krzesełkach...
Doping i oprawa jak na aktualne możliwości byl bardzo dobry.
Dodam jeszcze że ekipa z Łodzi to według mnie ekipa która w tym sezonie dotychczas najlepiej zaprezentowała sie u nas.
pozdro

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 12:17
Borys zgadzam się z Toą całkowicie...po co gadać trzeba się wziąść do roboty i tyle;)

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 12:23
> Nie moge wytrzymac czytajac niektore posty o tym ze doping byl dobry i ogolnie
> jest zajebiscie. I wlasnie przez takie osoby jest wiocha na meczach. No bo kurwa
> jak mozna nazwac doping kibicow na naszych meczach. Przychodzi 17 tys na mecz i
> doping jest do dupy. Nie wiem czy ktos z was wie jak wyglada doping na innych
> stadionach juz nie wspomne o Legii i o Lechu bo tam to jest poprostu zajebiscie
> ale na meczach Widzewa, Wisly, GKS-u, Ruchu nawet ostatnio na Craxie. I tam nie
> przychodzi po kilkanascie tys kibicow tylko kilka tys. A oprawe pozostawmy bez
> komentarza.
wiocha to twoje logo:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 12:40
Borys masz racje nawet powiem wiecej bylo zajebiscie. Sam tez bylem na meczu bralem udzial w tym odpierdalaniu wiochy. I prosze nie mow ze tylko krytykujemy i nic nie robimy. Nie wiem jak ciebie ale mnie chuj strzela jak widze co sie dzieje na meczach i co mam pisac ze jest dobrze. Ludzie kurwa torche samokrytyki.
WFH- podejdz do naszego ziomala z Legii i powiedz za Zaglebie S to wiocha. Jezeli ty uwazasz ze Zaglebie S to wicha to pozdro dla ciebie

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 12:56
> Borys masz racje nawet powiem wiecej bylo zajebiscie. Sam tez bylem na meczu
> bralem udzial w tym odpierdalaniu wiochy. I prosze nie mow ze tylko krytykujemy
> i nic nie robimy. Nie wiem jak ciebie ale mnie chuj strzela jak widze co sie
> dzieje na meczach i co mam pisac ze jest dobrze. Ludzie kurwa torche
> samokrytyki.
WFH- podejdz do naszego ziomala z Legii i powiedz za Zaglebie S to
> wiocha. Jezeli ty uwazasz ze Zaglebie S to wicha to pozdro dla ciebie

a co to kurwa jest jak nie wiocha??

Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 12:59
Ze niby Zaglebie ??

Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 13:15
> > Akurat nasz tajemniczy osbnik-komentator ROBIŁ WIOCHE i to starszna !!! Qrwa
> jak
> go nie krytykować !!! Cały satdion słyszał jego majaczenie ! ...próbował coś
> spiewać, zacinał się w połowie ..żenada !!! Nie mam nić przeciwko takiemu
> dopingowi i zachecaniu reszty publicznosci, ale niech to robi jakaś(trzeźwa)
> odpowiedzialna osoba !!!

!!! WSTYD !!!
Trzeba było przyjsc i mu to
> powiedzieć cwaniaku a nie teraz narzekasz...A co do spikera to był mocny pozdro
> dla niego

Qrwa no nawet nie umiesz czytać !!! NIC NIE MAM PRZECIWKO DOPINGOWI Z GNIAZDA(Sam pomysł dobry, bo inaczej kazdy sektor śpiewa coś innego) ALE QRWA NIECH TO ROBI ODPOWIEDZIALNA OSOBA. Byliście na 12 to może nie słyszeliście tego majeczenia !!! Nawet nie wiedziałem gdzie ta osoba jest więc przyjśc nie mogłem zresztą na 12 było i tak zajebiście dużo ludzi !!! Cfaniakujesz to ty swoimi postami...
Nie podniecajcie sie tak wogóle, bo nie ma czym !!! Oby posty krytyki poprawiły COŚ i na następnym meczu "Spiekerem" była jakaś ogarnięta osoba !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 13:17
Nie chce byc tutaj posadzany o to ze jestem Fanem Zaglebia ale jezeli ktos mi powie ze Zaglebie to wiocha to oznacza ze albo strasznie nienawidzi Zaglebia albo ze jest pierdolniety. Niewiele jest klubow ktorych kibice przychodzili by na mecze 5 ligi i jezdzili na wyjazdy na jakies wioski. U nas nie wierze zeby cos takiego moglo sie zdarzyc. Przeciez bylismy w zblizonej sytuacji (znacznie lepszej) i co. za Bekdasa przychodzily tlumy a za Gondora juz nie bardzo a i tak to byla pierwsza liga. Ciekaw jestem co bybylo jak bysmy spadli do tej 5 ligi ile by przychodzilo wiary. Mysle ze nie wiecej jak na Arkonie.

Kriss
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 13:25
sorry ze nie na temat. juz nie bede rozmywal tematu. a co do dopingu na meczch to wcale nie musi byc zajebiscie glosny ale zeby byl bez przerwy. dlatego uwazam ze na pieklo nie powinno przychodzic tyle przypadkowych masek. nie liczy sie ilosc tylko jakosc

wincent
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 13:41
Kriss ale zrozum, ze jezeli jestes kibicem Pogoni, to nie wypada sobie ustawiac loga Zaglebia. Szacunek do nich mozesz sobie miec..

Harlem rowniez pozdrawiam ;-)

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 13:42
> sorry ze nie na temat. juz nie bede rozmywal tematu. a co do dopingu na meczch
> to wcale nie musi byc zajebiscie glosny ale zeby byl bez przerwy. dlatego uwazam
> ze na pieklo nie powinno przychodzic tyle przypadkowych masek. nie liczy sie
> ilosc tylko jakosc

To Ich wygoń :P

Z daleka nie będzie widać.
slw
Kibic
Na forum od 7975 dni

**

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 14:16
przypadkowych masek-a gdzie jest napisane,że takie maski nie mogą się na piekle pojawić-każdy ma prawo kibicować i gówniarze i starsi....Kriss gdyby Pogoń niedaj Boże spadłaby do V ligi-to przychodziliby wierni fajni.

Irrducibili
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: leperjada!!! - 21/03/2004 14:24
Ja odnosnie narzekania na prowadzacego doping:
po 1) Piszecie o jakims majaczeniu (ze slabo bylo slychac) itp. a nie mozecie zrozumiec ze to nie wina prowadzacego tylko wina sprzetu(przez wiekszosc czesc meczu przerywalo)
po 2) Z tego co mi wiadomo to prowadzacy byl trzezwy a nie tak jak niektorzy pisza ze byl po%
po 3) doping nie prowadzila jedna os. tylko conajmniej 2..i co niektorzy maja pretensje nie do tej os co trzeba.
tyle w temacie
POZDR.

Pogon&Legia
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768932761 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005