Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń 3-1 ŁKS!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
geeza
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7976 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:50
Nie mamy co narzekac,ja jestem dumny z naszej kochanej Pogońi.Pokarzemy calej Polsce , gdzie sa najlepsi kibice.I tak wszyscy wiedza,jest nas najwiecej na kazdym meczu w kraju,tak trzmac.

geeza
KMT
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 21:52
Ja byłem na 5:) Mecz bardzo fajny ale po tej pierwszej bramce dla łksu sie załamełem,dobrze ze Pogoń sie obudziła:D Piekne 3 bramki:) 1 LIGA 1 LIGA MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bądz dumny z tego kim jesteś...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:01
> A ja sie nie zgodze...to z mikrofonem nie wypaliło chyba bo
> coś on mocno szwakował :D ale dla mnie wymiótł gość który wpadł na "gniazdo" nie
> wiadomo skad heheh :P zaczoł rozkrecać i chcial uczyć rozkrecania normalnie
> taka poloewke mialem z gościa probowal ale mu nie wychodzilo tylko
> przeszkadzał....ech

No to ja nie rozumiem juz :P najpierw sie nie zgadzasz a potem mi opowiadasz jak Patyk siedzi na gniezdzie nawalony i uczy stadion spiewac :D To moze napisz z czym sie nie zgadzasz hehe :P pewnie chodzi ci o slaby zasieg mikrofonu [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-03-20 22:02]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
B_L_E
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:06
ups proszę to wykasować :P:D:) [Ostatnio edytowane przez B_L_E: 2004-03-21 11:28]

ŻEGNAJ FORUM.POGONONLINE.PL (NARESZCIE) :D:D
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:11
Ziemniak przez tego ziomka wyłączyli później mikrofon za bluzg " łks hujem jest " był najebany mojemu kolesiowi nobrzygał buty

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

> HAHA ALE DZIŚ W BIEDRONCE BYŁA JAZDA!!! FACETKA NAS WIĘZIŁA W BIEDRONCE 15 MIN
> BO....ALARM SIĘ WŁĄCZYŁ!!! HAHAHAHA!!!:D:D

no to zajebiscie, bedziesz mogl opowiedziec wnukom, ale co to ma wspolnego z meczem ??
bez pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odnośnie komentarza ...Nie wiem kto i niechce wiedzieć ...ale ta osoba (pajac) była starszna, pluł sie, coś marudził wogóle nierozumiałmem co mówi .....uuupppss to jakaś pomyłka !?!? Totalne dno, ludzie brechtali z niego !! A najgorsze ze zrobił straszną wioche prze kibicami ŁKS'u oni to dopiero mieli brechty !!! Ktoś musi za to odpowiedzieć jak mozna było oddać mikrofon tak nieodpowiedzialnemu osobnikowi ..powinny zabrać mu to po kilku minuctach ale tak sie niestalo. Siedziałem na 6 i będe siedział tam do końca rundy bo taki mam KARNET !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:12
Sampaio ----> chodzi mi o zasieg same proby rozkrecania były dobre :P to raczej ludzie jacy chodza teraz na 12stke sa wspaniali, może bede nudny ale przypomnij sobie o ile byłeś mecze sezon temu jeszcze Les Gondro prezesem piekło było wtedy zajebiste śpiewy prawie przez 90 minut meczu...A chodzi mi o takiego gostka co stał koło mnie i nagle sie zerwał bo coś mu nie pasowało podszedł do gniazda i probował rozkrecać

Z daleka nie będzie widać.
smuda
Kibic
Na forum od 8152 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:16
Mecz byl na ogół dobry !!Cieszą 3 punkty!!oraz to ze udal sie doping!!w pierwszej połowie strasznie Portowcy byli koszeni,ale chyba na szczecie obylo sie bez kontuzji!!Siedzialem na 9 przy shodach ale mialem polewke z ludzi jak sie slaniali po shodach:D!!Gardła to nie czuje!!

Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:16
ja tez nie mam glosu bylo za mocno!! a wygral dla mnie SPIKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MW'03
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:17
w sumie masz racje, moze wtedy nie było kolorowo ale była klima, sam pamietam mecz z Odrą przy kameralnej widowni 1000 ludzi. ale wtedy czuje sie atmosfere meczu i mozna rozkrecic niezłe brechty bo "niedzielni" sa w domciu. pozdr :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Paweł17
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:30
Mecz był suuuuuuuuuupeer po bramce dla ŁKS troszeczke się zaniepokoiłem ale jak było już 1-1 to wiedzaiłem że wygramy :D a tak na marginesie to podobno POLICJA zabraniła wnosić race na stadion ze względów bezpieczeństwa to w takim razie skąd kibice ŁKS mieli race skoro jest zakaz troche to podejrzane :)

Jedno serce jeden klub POGOŃ SZCZECIN
Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:33
a tak na marginesie to podobno POLICJA
> zabraniła wnosić race na stadion ze względów bezpieczeństwa to w takim razie
> skąd kibice ŁKS mieli race skoro jest zakaz troche to podejrzane :)

rozjebales mnie

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:34

Piłkarze :
Matlak, Batata,
> Bugaj - tragedia
Gajewski, Kazmierczak, Moskalewicz - rewelacja, szczegolnie Ci
> 2 ostatni wszystko im wychodzilo

Co do tego to się prawie kompletnie niezgadzam...
Matlak - zagrał najlepiej ze wszystkich zawodników. Ciągle próbował uderzać i dobrze wrzucał rogi w przeciwieństwie fo Trałki który ciągle za mocno ładował piłki.

Bugaj, Batata - no to fakt najlepiej niezagrali. Bugaja wogle niebyło widać a Batacie kompletnie się poprzekręcało kompletnie już niekiwa (a umie to robić) a jak już to kiwa wtedy kiedy nietrzeba.

Moskalewicz - bardzo dobrze

Kaźmierczak - ogólnie to przeciętnie często się gubił i zbyt długo pike przetrzymywał tak jak Łabędzki.

Gajewski - kompletna pomyłka w tym meczu. Tego gola co strzelił to tylko dopełnił formalności. A ogólnie to ciągle tracił piłke podawal przeciwnikom, i wszyscy go wyprzedzali.

Ogólnie Matlak najlepszy zawdonik meczu

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:43
>
Piłkarze :
Matlak, Batata,
> Bugaj - tragedia
Gajewski, Kazmierczak, Moskalewicz - rewelacja, szczegolnie
> Ci
> 2 ostatni wszystko im wychodzilo

Co do tego to się prawie kompletnie
> niezgadzam...
Matlak - zagrał najlepiej ze wszystkich zawodników. Ciągle
> próbował uderzać i dobrze wrzucał rogi w przeciwieństwie fo Trałki który ciągle
> za mocno ładował piłki.

Bugaj, Batata - no to fakt najlepiej niezagrali.
> Bugaja wogle niebyło widać a Batacie kompletnie się poprzekręcało kompletnie już
> niekiwa (a umie to robić) a jak już to kiwa wtedy kiedy
> nietrzeba.

Moskalewicz - bardzo dobrze

Kaźmierczak - ogólnie to
> przeciętnie często się gubił i zbyt długo pike przetrzymywał tak jak
> Łabędzki.

Gajewski - kompletna pomyłka w tym meczu. Tego gola co strzelił to
> tylko dopełnił formalności. A ogólnie to ciągle tracił piłke podawal
> przeciwnikom, i wszyscy go wyprzedzali.

Ogólnie Matlak najlepszy zawdonik
> meczu
Max dal, prawie się z tobą zgadzam, ze wszystkim tylko nie z Gajewskim. Chłopak jeszcze młody jest:D:D:D

Babilon Team
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:47
Kibice : Brawa dla MW za stworzenie bardzo dobrej oprawy w stosunku do zebranych funduszy (300zl) ale doping ogolnie slaby jesli patrzac na ilosc osob w 12 i ogolnie na calym meczu a juz najwieksza pomylka byl facet ktory nawijal rpzez mikrofon rozkrecajac doping. momenatmi przeciez LKS dochodzil na dluzsza chwile do glosu co niepowinno sie zdarzyc no i trzeba przyznac ze zaprezentowal sie dobrze!

Gra: ciesza 3 punkty ale martwi styl ich zdobycia bo gdybys my teraz zagrali z kims lepszym do byloby bardzo ciezko. w sumie nastepne mecze szczegolnie ze szczakowianka beda prawdziwym sprawdzianem naszej formy

no nie bede sie chwalil ze udalo mi sie wytypowac wynik meczu !

pozdrowienia dla motorniczego dodatku tramwajowego ktory przy tanczeniu labada sie buntowal i nie chcial dalej jechac :)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:47

Max dal, prawie się z tobą zgadzam, ze wszystkim tylko nie z Gajewskim.
> Chłopak jeszcze młody jest:D:D:D

To że jest młody no fakt ale jednak było pare meczy w których grał o niebo lepiej.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Przemek
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 22:52
Mecz był dobry w ykonaniu naszej drużyny !!!!!
dla mnie wygrał Żołnierz jaki jechał z nami w tramwaju (pozdro dla kumatych )
wspaniała atmosfera no i okzały wynik meczu !!!!!!

PS
Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 23:02
Cieszy zwycięstwo, martwi styl. Pierwsze 5 minut zapowiadało się dobrze, potem już było tylko gorzej. Moim zdaniem nikt nie zasłużył na miano bohatera meczu. Przez cały mecz odnotowałem tylko jedną płynną akcję, w której piłka chodzi ła jak po sznurku. Reszta akcji była szarpana, może poprostu grząska murawa nie sprzyjała finezyjnej grze, ale na I lige to stanowczo za mało!

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: POGOŃ 3-1 ŁKS!!! - 20/03/2004 23:09
czy tylko mnie tutaj wkurwila zapowiedz spikera jeszcze przede meczem- " (...) i wszystkie trabki w ruch(...)" ??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768924797 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005