|
|
Odp: BATATA POLAKIEM:)???? - 12/03/2004 21:32
Ja tam osobiście nic nie mam przeciwko nadaniu Batacie naszego obywatelstwa - skoro spełnia wszystkie warunki, które potrzebne są do nadania mu tego dokumentu, to czemuż by nie. Ileż to osób rocznie dostaje nasze obywatelstwo i jakoś nie ma większych sprzeciwów, a to chyba tylko dlatego, że nikt specjalnie się nie przejmuje losami zwykłych śmiertelników.
A tak już wracając do Bataty, to nawet jeśli by miał możliwość grania w Kadrze, to uważam, że i tak by się nie załapał. Uważam, że aktualnie mamy dosyć dobrych zawodników na pozycje, na których mógłby grać Sergio...W klubie może i jest dobry (chociaż też nie do końca) ale Reprezentacja to co innego - przykład Żurawskiego chociażby, który najwidoczniej nie za bardzo pasuje do Kadry, niespecjalnie się w niej sprawdza...Faktem jest, że Batata ma lepsze predyspozycje do tego obywatelstwa, niż wspomniany Olisadebe, ale to w sumie nie ma jakiegoś większego znaczenia, przynajmniej dla mnie. Co ma być to będzie, jak obywatelstwa nie dostanie to nie będę się tak tym zbytnio przejmował, a jak mu je przyznają to...no to po prostu je będzie miał i będzie fajnie!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|