Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Batata Polakiem:)???? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Hanki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8340 dni

**

Odp: BATATA POLAKIEM:)???? - 12/03/2004 21:32
Ja tam osobiście nic nie mam przeciwko nadaniu Batacie naszego obywatelstwa - skoro spełnia wszystkie warunki, które potrzebne są do nadania mu tego dokumentu, to czemuż by nie. Ileż to osób rocznie dostaje nasze obywatelstwo i jakoś nie ma większych sprzeciwów, a to chyba tylko dlatego, że nikt specjalnie się nie przejmuje losami zwykłych śmiertelników.
A tak już wracając do Bataty, to nawet jeśli by miał możliwość grania w Kadrze, to uważam, że i tak by się nie załapał. Uważam, że aktualnie mamy dosyć dobrych zawodników na pozycje, na których mógłby grać Sergio...W klubie może i jest dobry (chociaż też nie do końca) ale Reprezentacja to co innego - przykład Żurawskiego chociażby, który najwidoczniej nie za bardzo pasuje do Kadry, niespecjalnie się w niej sprawdza...Faktem jest, że Batata ma lepsze predyspozycje do tego obywatelstwa, niż wspomniany Olisadebe, ale to w sumie nie ma jakiegoś większego znaczenia, przynajmniej dla mnie. Co ma być to będzie, jak obywatelstwa nie dostanie to nie będę się tak tym zbytnio przejmował, a jak mu je przyznają to...no to po prostu je będzie miał i będzie fajnie! :)

Llibertat per a Catalunya!
Matiz
Kibic
Na forum od 8681 dni

Odp: BATATA POLAKIEM:)???? - 15/03/2004 09:27
Aj czepiacie sie! jak Oli dostał obywatelstwo to nikt sie nie wkurw.... tylko juz czekal na jego gole w reprezentacji! myslicie ze bez niego bysmy awansowali do mistrzostw? nie wydaje mnie sie. a co wam Batata przeszkadzal by jakby gral w kadrze? jeszcze nieraz byscie sie cieszyli ze zdobywa bramki dla repry! a jeszcze bardziej ze gracz POGONI jest powolany na mecz kadry.

Niekturzy z was mi na rasistow wygladaja. Bati jest bardziej polakiem niz brazylijczykiem i to kazdy chyba wie! a wiec wyluzujcie troche temat i nie badzcie takimi egoistami.

Pogoń & Legia
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: BATATA POLAKIEM:)???? - 15/03/2004 14:54
chciałbym zeby Batata zagrał wreprezentacji ale boję się ze zaraz odejdzie z naszej kochanej POGONI

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
JP
Kibic
Na forum od 8359 dni

Odp: BATATA POLAKIEM:)???? - 15/03/2004 16:54
A niech będzie Polakiem. Ale z reprezentacji won!

MW'03
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: BATATA POLAKIEM:)???? - 15/03/2004 20:02
O ile wiem był już taki temat .....i nosił nazwe Sergiusz Batatowski......

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768928681 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005