| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/03/2004 07:18
Wiadomą sprawą jest, że mecze, bramki powinno się oglądać na stadionie a nie w telewizji, ale powtórki jak to ktoś już wcześniej bardzo dobrze zauważył są potrzebne, by móc na spokojnie ocenić pewne sytuacje, np. jakiś spalony, faul czy jeszcze coś innego...Co prawda te programy o meczach Pogoni w TVP3 nie były realizowane na najwyższym poziomie, często mieli obraz tylko z jednej kamery ale zawsze coś, ja wolę obejrzeć coś takiego w telewizji publicznej niż płacić kasę za jakąś prywatną TV...Nawet jeśli mieliby coś pokazywać na Canal+ (w co zbytnio nie chce mi się wierzyć...), to i tak będzie to wymierzone w kibiców, bowiem nie każdy tą stację posiada...
Ptaszor zbyt ostro kombinuje jak by tu tylko kasiorę natrzepać i tyle - nie wiem czy fostyawali jakieś pieniądze z racji pokazywania brameki Pogoni w TVP3, ale jeśli już to zapewne mizerne. Teraz wychodzi jego pazerność i cfaniactwo, kombinuje facet ile tylko wlezie...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/03/2004 16:44
jak znikna powtórki z TVP3 to bedzie chujowizna
milo sie na drugi dzien po meczu oglada (juz na spokojnie) najlepsze kawalki spotkania
ale jak znam Ptaka to pewnie komus sprzeda prawa bo z tego kasa w koncu plynie...
mam tylko nadzieje, ze nie bede musial kupowac abonamentu w Vietnam Sport Canal 2
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 03/03/2004 22:47
> Mnie to nie dotyczy bo mam canal +,ale potrafie zrozumiec kibicow bez
> kablówy....
sram na canal + i na skróty z Pogońi (to co mam zobaczyc to sobie zobacze na twardowskiego)
co innego jakby tam pokazywali jakies zajebiste bramy.
lepsze mam jak se z okna popatrze na 15 latkow
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 04/03/2004 12:41
Piłkarska ekstraklasa będzie odkodowana
Wszystko wskazuje na to, że widzowie Telewizji Publicznej zobaczą w rundzie wiosennej fragmenty meczów piłkarskiej ekstraklasy.
Jak nieoficjalnie dowiedzieli się dziennikarze "Życia Warszawy", Canal Plus porozumiał się z przedstawicielami TVP w sprawach finansowych dotyczących sprzedaży praw do sublicencji.
Jeszcze kilka dni temu szef sportu Canal Plus (właściciela praw do transmisji meczów ekstraklasy) Jacek Okieńczyc mówił, że jego stacja czeka na decyzję TVP, która ciągle się waha.
"Już nikt się nie waha, osiągnięto porozumienie w sprawach finansowych. Zostały do uzgodnienia kwestie techniczne. To może trochę potrwać, z reguły koniec rozmów jest najtrudniejszy" - mówi anonimowo jedna z osób znających przebieg negocjacji.
Jeśli nie stanie się nic nieprzewidzianego, pierwszy program ligowy w TVP 2 zostanie wyemitowany 14 marca wieczorem, po zakończeniu inauguracyjnej kolejki.
Życie Warszawy
no cóż po awansie Pogoni do I ligi doczekamy się takowych skrótów w TVP 2 a znając życie też pokaża najciekawsze skróty z tej rundy II ligi. Mecze szlagierowe pomiędzy Pogonia,Cracovia, Szczakowianką, Radomskiem, Zagłebiem, Bełchatów bo te zespoły raczej będą się liczyć o walkęo I ligę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 04/03/2004 21:07
Przestańcie już pierdolić farmazony. TVP 3 ma/miała okazję dostać coś za darmo. ZA DARMO - KURWA!!!!!!! - rozumiecie? czy to za trudne? Jak się dostaje coś za darmo, to się bierze i mordę wsadza w kubeł, a nie kombinuje, ile z tego można wyrwać dla siebie. A jak sięnie podoba, to się podpisuje komercyjną umowę, płaci okreśłoną kasę i WYMAGA. A wy pierdolicie jak potłuczni. JAkbyście dostali darmowy karnet wstęu na całą rundę, to tęż byście pierdolili że nie w sektorze VIP? Zanim coś napiszecie to pomyślcie, to ani nie jest trudne, ani nie boli. MAcie pretensje, to walcie na maila do TVP3, redakcja sportowa.
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 05/03/2004 14:21
hehe nikt tu nie pierdoli, pierdolenie zostawiamy sobie na pozniej 
ale wkurwia mnie fakt ze TVP3 nie za bardzo zalezy na pokazywaniu regionalnego sportu
a ptaszki w zimie tez musza jesc i za pieniazki sprzedadza temu kto da wiecej
tylko kogo takie prawa moga zainteresowac moze w radiu beda skroty pokazywac niedlugo...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 06/03/2004 00:29
> wkurwia mnie fakt ze TVP3 nie za bardzo zalezy na pokazywaniu regionalnego
> sportu
>a ptaszki w zimie tez musza jesc i za pieniazki sprzedadza temu kto da
> wiecej
>tylko kogo takie prawa moga zainteresowac moze w radiu beda skroty
> pokazywac niedlugo...
Ty to chyba debil jesteś. TVP3 miał mieć relację za DARMO. Co ty pierdolisz o sprzedawaniu czegoś za kasę. ZA DARMO, FREE, bezgotówkowo, nieodpłatnie. Teraz rozumiesz? GRATIS ale na warunkach tego, kto daje. Comprende?
|
Pogoń to My
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 06/03/2004 01:06
za darmo to nawet w pierdol nikt nikomu nie da - w jakim ty swiecie zyjesz?
i nie obrazaj mnie bo nie zrozumiales najwyrazniej mojego posta
ptaszkowe gadanie ze Pogoń jest zle pokazywana w tvp3 mnie nie przekonuje
dlatego poszlo kase a regionalna do bogatych nie nalezy (wiem cos o tym)
tylko ćmok oddalby cos takiego jak prawa do transmiji chcoby nawet skrotow za darmo
a pewnie dotad bylo tak, ze na niedzialkowskiego mieli wszystko za friko, zupelnie jak za komuny...
niestety skonczyly sie te piekne czasy i trzeba bedzie zaplacic za pokazywanie trawy na twardowskiego
nie oplacalo sie im przejmowac tych praw za darmo bo jeszcze ptaszek wymagania swoje dorzucil
chuj z tym jak to bedzie, Pogoń w tv ma byc i juz [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-03-06 01:10]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 06/03/2004 11:30
> > wkurwia mnie fakt ze TVP3 nie za bardzo zalezy na pokazywaniu regionalnego
> sportu
>a ptaszki w zimie tez musza jesc i za pieniazki sprzedadza temu kto da
> wiecej
>tylko kogo takie prawa moga zainteresowac moze w radiu beda skroty
> pokazywac niedlugo...
Ty to chyba debil jesteś. TVP3 miał mieć relację za
> DARMO. Co ty pierdolisz o sprzedawaniu czegoś za kasę. ZA DARMO, FREE,
> bezgotówkowo, nieodpłatnie. Teraz rozumiesz? GRATIS ale na warunkach tego, kto
> daje. Comprende?
nie ma co sie unosic Poinformowany jeszcze trwaja rozmowy a w w tle calego zamieszania wiadomo ze prym wiedzie kasa. w Gryfie czy w TVP3 gdzies skroty beda
pozdo.
|
acidland
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nie będzie już skrótów meczy Pogoni w TVP3!!! - 31/03/2004 16:14
Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA uprzejmie informuje, iż z inicjatywy przewodniczącego rady nadzorczej Antoniego Ptaka, w dniu dzisiejszym podpisał umowę z Telewizją Polską SA Oddział w Szczecinie na relacje telewizyjne z meczów Pogoni Szczecin rozgrywanych w Szczecinie w rundzie wiosennej 2004 r.
MKS Pogoń Szczecin przekazała bezpłatnie TVP 3 Szczecin prawa do pokazywania w/w meczów.
Mamy nadzieję, że te relacje przyczynią się do promocji i dobrego wizerunku naszego Klubu.
zrodlo: pogoszczecin.pl
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|