Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
..:MiSiEk:..
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 20/02/2004 23:30
ale zobaczymy na wisne jak to będzie

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 21/02/2004 00:31
Bądzmy optymistami.Damy rade!! :)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
A..
Kibic
Na forum od 8566 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 21/02/2004 00:53
> zostaniemy w 2-ej lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak ma być !!!!!!!!! no i ptak
> spierdoli... jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

Hehe ;) Marzenia czasem sie spelniaja :)

A jesli chodzi o temat to z tego co widzialem dobrze gra cala Ptacovia, a zwlaszcza Bugaj Batata i Gajewski.Reszta na swoim poziomie ale wg mnie jesli chodzi o mozliwosci pilkarzy to spokojnie moga awansowac z 1 miejsca.

Etatowy Nabijacz Postów
*zablokowany
Na forum od 8005 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 21/02/2004 01:37
daj Boze zebysmy nie awansowali..
niech z pierweszej spadnie widzew , lech i np polonia...
z 3 zapraszamy do nas sosnowiec , korone ... i nie wiem komu tam dobrze jeszcze idzie z tych 3 lig

Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 21/02/2004 16:49
> daj Boze zebysmy nie awansowali..
niech z pierweszej spadnie widzew , lech i np
> polonia...
z 3 zapraszamy do nas sosnowiec , korone ... i nie wiem komu tam
> dobrze jeszcze idzie z tych 3 lig

nie sondze zeby widzew spadl a jednak wole mecze w 1 z Cracovia,Legia,Widzewem,Lechem,Wisłą itd ale skoro wolisz kolejny sezon grać z Tłokami czy Polarem to juz twoja sprawa....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 21/02/2004 17:56
> > daj Boze zebysmy nie awansowali..
niech z pierweszej spadnie widzew , lech i
> np
> polonia...
z 3 zapraszamy do nas sosnowiec , korone ... i nie wiem komu tam
> dobrze jeszcze idzie z tych 3 lig

nie sondze zeby widzew spadl a jednak wole
> mecze w 1 z Cracovia,Legia,Widzewem,Lechem,Wisłą itd ale skoro wolisz kolejny
> sezon grać z Tłokami czy Polarem to juz twoja sprawa....
taaaaaaaa a zaglebie.s korona albo slask to co?!?! a w 1-szej lidze jest wiecej wioch niz w 2-ej,a co do polaru to pierdolnij sie w glowe...

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8368 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 21/02/2004 18:30
OBOWIAZUJACE HASLO NA SEZON ZOASTAJEMY W 2 LIDZE [Ostatnio edytowane przez RUBIN: 2004-02-21 18:30]

Surowi rodzice
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 21/02/2004 19:47
taaaaaaaa a zaglebie.s
> korona albo slask to co?!?! a w 1-szej lidze jest wiecej wioch niz w 2-ej,a co
> do polaru to pierdolnij sie w glowe...

Pragnąłbym zauważyc że Śląsk jest w grupie z Zagłębiem Sosnowiec i ktoraś z tych drużyn nie awansuje .Natomiat Kolporter jest na 2 miejscu na rzecz Radomiaka. Pozatym możesz mi uświadomić co jest takiego szczególnego w Polarze ? ? :| No cóż , wydaje mi sie że takie mecze jak z : Legią,Widzewem,Wisłą,Górnikiem,GKS,Lechem no i z Cracovią która powinna awansować są dla ciebie mniej atrakcyjne od meczy z 2 ligowcami , to ja niewiem....
pozdro

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
spidi
Kibic
Na forum od 7999 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 26/02/2004 15:37
spox!!!!!!dopóki piłka sie toczy to tak......kto niewierzy w Pogoń to hujem zostanie do usranej śmierci

kaj
Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 26/02/2004 16:28
spidi zajebist debiut hehe . Moim zdaniem wejdzeimy do 1 ligi ... ale co z tego skoro ptak i tak odleci predzej czy pozniej . Nie badzcie naiwni ... zobaczcie co zrobil z Łks`em , Piotrcovia . Myslicie ze Pogoń to dla niego jakiś szczególny klub ?? gowno prawda ! z nami bedze tak samo jak z poprzednimi klubami ptaka !!!

Chciałbym się mylić ...

Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 26/02/2004 16:38
> Chciałbym się mylić ...

Ale sie nie mylisz... na pewno ptaszek poleci... Ale ja sie tym nie mam zamiaru teraz przejmowac. Co ma byc to bedzie, a teraz chce zebysmy awansowali. I nie chce zeby spadl Widzew. Wole zeby wioski sie ewakuowaly w I ligi (wioski - polkowice, nowy dwor, leczna... groclin moze zostac :P)

Daro81
Kibic
Na forum od 8171 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 26/02/2004 16:40
>;Pragnąłbym zauważyc że Śląsk jest w
> grupie z Zagłębiem Sosnowiec i ktoraś z tych drużyn nie awansuje .Natomiat
> Kolporter jest na 2 miejscu na rzecz Radomiaka(...)

A ja chciałbym zauważyc że w tym sezonie jest coś takiego jak baraże.. więc możliwy jest awans Zagłębia jak i Śląska.
2 liga w następnym sezonie może byc bardzo ciekawa o ile awansuja "odpowiednie" teamy...

krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 26/02/2004 18:02
raczej awansujemy ale napewno nie z pierwszego miejsca

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 26/02/2004 20:32
> > Chciałbym się mylić ...

Ale sie nie mylisz... na pewno ptaszek poleci...
> Ale ja sie tym nie mam zamiaru teraz przejmowac. Co ma byc to bedzie, a teraz
> chce zebysmy awansowali. I nie chce zeby spadl Widzew. Wole zeby wioski sie
> ewakuowaly w I ligi (wioski - polkowice, nowy dwor, leczna... groclin moze
> zostac :P)

ptaszek nie poleci jezeli bedzi mial interes, a ma coraz wieksze szanse. Pogon jest elementem przetargowym wiec lepiej jezeli awansuje. czesny zalatwi jakies tereny i po co blakac sie po Polsce skoro tu bedzie zarabial .... a co do tego czy ten sklad gwarantuje awans - Panowie, w tym kraju (nie oklamujmy sie) poza kilkoma klubami (w miare stabilna syt. ekonomiczna i organizacyjna) reszta to ogony o slabiutkim poziomie. awans Pogoni a nawet utrzymanie sie w pierwszej lidze przy odrobinie szczescia mozna osiagnac nawet tym skladem
pozdrawiam

acidland
Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 26/02/2004 22:05
A tak wogole to nie narzekajmy teraz na ten sqad . zobaczymy co pokaze liga i wtedy bedziemy albo chwalic albo narzekac ...

Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Jak myślicie czy obecny skład może walczyć o 1 lige???? i... - 27/02/2004 17:18
> A tak wogole to nie narzekajmy teraz na ten sqad . zobaczymy co pokaze liga i
> wtedy bedziemy albo chwalic albo narzekac ...

Zwłaszcza, że po meczach kontrolnych/sparingowych nie można jeszcze wszystkiego powiedzieć. Tak jak mówisz potrzebne są spotkania o punkty, by móc przesądzić o rzeczywistej wartości tego zespołu...

Llibertat per a Catalunya!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768933413 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005