Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy Stadion << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szamał
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8052 dni

Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 07:50
> nie ma co budować nowego stadionu to jest tradycja i wizytówka szczecina obecny
> stadion !!! należałoby tylko go ulepszyć mam tu na myśli podwyższenie niższych
> trybun , budowa łuku , podgrzewana trybuna , zadaszenie !! wiem że to tylko
> marzenia !! tak to jest z naszymi władzami

i uwazam ze to jest bardzo dobry pomysl. jest wkolo stadionu odpowiednia infrastruktura jest mozliwosc techniczna modernizacji (sam widzialem projekt zadaszenia stadionu przygotowany przez studentow polibudy. bardziej jak nowy stadion potrzebna w Szczecinie jest hala sportowo widowiskowa. proponowana lokalizacja - Łasztownia.
pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-02-11 07:51]

acidland
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 09:39
Werft MKS, zgadzam sie z Toba. Od mieszkancow Szczecina w najlepszym wypadku beda marne grosze zebrana, i to z prostego powodu. NIE MA PRACY! Ludzie nie maja pieniedzy na zycie i ponad 90% ma W DUPIE NOWY STADION.

ps. chociaz, tak sobie mysle, realne wydaje sie 5zl rocznie od mieszkanca na fundusz inwestycyjny. za 3-4 latabedzie tego okolo 7-8 mln zl + profity z funduszu inwestycyjnego (lub innej formy alokacji funduszy). po 5 latach masz okolo 11mln zl. Na szybko to mozna tylko kupe walnac, a nie zebrac pieniadze od spoleczenstwa. [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-11 09:44]

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 10:05
Ja napisze o moich marzeniach związanych ze stadionem
1) rozbudowa papricany, to jest wybudowanie trybun za drugą bramką, coś jak na Lechu, tylko, że wyższych, podwyżyć niską trybunę, zrobić zadaszenie i jest stadion tak na prawie 40 tysięcy
2) nowy stadion, taki na 50 tysięcy, a co, tak na lige mistrzów i na reprezentacje, chyba nie musze mowić, że stadion całkowicie zadaszny

obojętnie który stadion by mogł być, a isądze że padsowałby idealnie na lige mistrzów(ale to też marzenie) i wtedy by się zapełniał, no i stadion reprezentacyjny
to tylko marzenia i chciałbym aby się spełniły, ale trzeba dużo, dużo i dużo pieniędzy.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 10:49
Ja chcialbym co najmniej taki jak w Gelsenkirchen(Schalke). Pojemnosc stadionu min. 70.000,podgrzewana murawa,zadaszenie,2 telebimy itp itd. A tak na powaznie to i tak nie powstanie nowy stadion bo na to nie ma hajsu obecnie. Wiec temat dla mnie bez sensu;)

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 11:51
A jak już Pogoń miała by zmienić stadion to tylko wygląd papricany jestem dokładnie tego zdania co Capo

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Nowy Stadion - 11/02/2004 18:43
co chcecie od tego stadionu przeciez jest dobry ale fajnie by bylo gdyby ptaszek go zaokraglił
no i zadaszyl;)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768937901 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005