Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
darmix
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8364 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 16:43
a po czwarte pierdolic czesnego i jurczyka :)

SZTANY GLANY
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 16:56
> Po pierwsze, znacie kompetencje Czesnego? Pewnie nie, więc CHUJ WAM DO TEGO.
Po
> drugie, mianowanie Czesnego na wiceprezydenta jest dla mnie... hmmm...
> kontrowersyjne.
Po trzecie, dla klubu jest to rozwiązanie niemalże idealne. I z
> tego należy się cieszyć, przynajmniej ja się cieszę.

Stary, twoj punkt pierwszy kloci sie z punktem drugim. Skoro uwazasz, ze Czesny jest taki boski, to czemu jest to dla Ciebie kontrowersyjna decyzja??? a po trzecie, nie mozna podporzadkowywac interesy miasta pod klub pilkarski. (wyjatek - male miesciny, gdzie kluby sa jedyna szansa promocji, np. Grodzisk Wielkopolski). Szczecin ma duzo atrakcyjnych terenow i stanowi doskonale miejsce inwestycji (m.in. z powodu polozenia blisko granicy morskiej i ladowej), niestety prezydent jest niekompetentny i skutecznie odstrasza inwestorow. A jego decyzje personalne sa bardziej niz KONTROWERSYJNE. pozdro

celciusz
Kibic
Na forum od 8915 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 16:59
a na huj sie mieszacie do polityki pierdolic to mowie i tak zrobia co chca..................

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 17:04
> a na huj sie mieszacie do polityki pierdolic to mowie i tak zrobia co
> chca..................

chyba zyjesz w tym miescie i widzisz co sie dzieje za oknem. brud, smrod i ubostwo sie szerzy...

celciusz
Kibic
Na forum od 8915 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 17:10
I MA TO W DUPIE.............

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 17:30
> Stary, twoj punkt pierwszy kloci sie z punktem drugim.

Uważam decyzję za kontrowersyjną z uwagi na przeszłość pana Czesnego, ale - ponieważ nie znam jego rzeczywistych kompetencji - nie krytykuję tej decyzji. Gdzie tu masz sprzeczność?
Chyba, że dla Ciebie "kontrowersyjne" = "złe"?
I nie uważam Czesnego za kogoś "boskiego".

I kto tu mówi o podporządkowywaniu interesów miasta pod interesy klubu? To znowu wjazd na kompetencje Czesnego. Mówimy tylko o zbliżeniu stosunków miasto - klub. Dla Pogoni powinno to być korzystne, ale może dla miasta też? Zobaczymy, nie mnie to oceniać.

Pozdrawiam. [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-02-05 17:31]

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 17:49
> a na huj sie mieszacie do polityki pierdolic to mowie i tak zrobia co chca..................
> I MA TO W DUPIE.............

celciusz albo za długo w domu siedzisz albo coś... po te twoje odpowiedzi są na zajebistym poziemie :P
nie wiem jak można miec gdzieś misato... przecież to co sie dzieje wpływa na życie każdego mieszkańca... jest źle w mieście i wszyscy to wiedzą i odczuwają na własnej skórze... dla mnie Jurczyk powinien podać się do demisji... tak jak powiedział shewan, potrzebujemy KOMPETENTNEGO człowieka, który wykorzysta zalety i atuty naszego miasta...
(bliskość granicy, tereny, stocznia!,)

Obrazek jpg wstawiony na forum
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 17:56
666shawn666, co do kontrowersyjnosci, to masz pelna racje, to nie zawsze znaczy "zle", ale tez rzadko znaczy "dobrze". Przewaznie ocena kontrowersyjnosci przychodzi po pewnym czasie i oby (w tym przypadku) ten czas Czesny wykorzystal jak najlepiej. Nie zwyklem oceniac ludzi przed czynem, wiec i tym razem rowniez spasuje. I nir "wjezdzam na kompetencje Czesnego", ja kto okresliles, jednak uwazam, ze mlody, perspektywiczne menadzer, z umyslem szeroko otwartym na mozliwosci (juz nieuchronnej) Unii i sposoberm przygarniecia obcego kapitalu, bylby lepszym kandydatem na vice prezydenta. ja KRYTYKUJE pochopnosc decyzji Jurczyka. A Jurczyk to juz zupelnie inna kwestia.

pozdro i szacunek za konstruktywna dyskusje :)

ps. co do stoczni, to jest troche inna historia. tylko niezwykle inteligente zarzadzanie pozwoliloby nadrobic te pare lata straconego czasu (upadek starej stoczni) i pozwolic zblizyc sie do stoczni azjatyckich, ktore buduja teraz statki o 50% taniej od nas (co prawda gorzej rowniez, ale jednak wysoko taniej). [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-05 17:59]

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 18:30
> I nir "wjezdzam na kompetencje Czesnego", ja kto okresliles, jednak uwazam, ze mlody,
> perspektywiczne menadzer, z umyslem szeroko otwartym na mozliwosci (juz nieuchronnej)
> Unii i sposoberm przygarniecia obcego kapitalu, bylby lepszym kandydatem na vice
> prezydenta.

Heh, pewnie że ktoś taki byłby lepszym kandydatem :) Tylko gdzie takiego znaleźć? :P Jedno jest pewne - trudno byłoby o gorszego v-ce prezydenta niż Chwat (gość, który został wysadzony z siodła). To był dopiero kretyn. Więc spoko, może być tylko lepiej ;)

> pozdro i szacunek za konstruktywna dyskusje :)

Vice versa :)

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 18:53
OCH JEJ TO STRASZNE CZESNY NIEJEST PREZESEM CHYBA SIĘ ZAŁAMIE:P:P:P

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
wien
Kibic
Na forum od 8711 dni

**

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 19:22
mozecie mi dokladnie o przeszlosci pana Czesnego napisac? chyba komuch on jest

Na Zawsze POGOŃ
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 21:07
- Nowym wiceprezydentem jest kolega z Łodzi. Pan... pan Mirosław.. no... nazwisko w tej chwili mi wyszło z głowy, bo jeszcze tak niespecjalnie dobrze znam... no... kolega Ptaka od Pogoni - powiedział prezydent dziennikarzom. -> Jurczyk - Debil

Teraz Czesny jako wiceprezydent ds. gospodarczych będzie reprezentował Szczecin w dalszych negocjacjach z Antonim Ptakiem. -> Do przewidzenia bylo.

Nie widzi w tym fakcie konfliktu interesów -> Za taka ciezka kase tez bym nie widzial.

Budynki MTS są teraz źle wykorzystywane. Nie chcę likwidować ich funkcji wystawienniczej, ale w/w terminach, gdy nie odbywają się targi, mogą tam handlować kupcy z Łodzi. -> "...z Łodzi." bez komantarza.

Ale fakirem ani iluzjonistą nie jestem. Nie oczekujcie, że z kapelusza wyjmę króliki. -> moze cos tam zrobie, ale ogolnie jak nie wyjdzie to ch.. wam w d...

Prezydent Jurczyk jest przekonany, że wybrał doskonałego fachowca. -> Doskonaly fachowiec, skoro nawet nie zna jego nazwiska.

- Chwat był dobrym fachowcem... -> ten Chwat???!!! To chyba myslimy o dwoch roznych Chwatach. Ja mysle o bylym vice przedyncie Szczecina, a Pan, Panie Jurczyk ?

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 21:34
Dawno się nie uśmiałem tak, jak podczas czytania artykułu w GW (tego, z którego fragmenty przytoczył mike_evil) :)

Inna sprawa, że ten artykuł - delikatnie mówiąc - nie napawa mnie optymizmem (szczególnie to: "ale w w terminach, gdy nie odbywają się targi, mogą tam handlować kupcy z Łodzi.")...

Wniosek jest jeden: Jurczyk to kretyn, niezdolny do rządzenia miastem. A zresztą, Ameryki nie odkryłem :)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 21:42
A tak wogole Czesny jest bardzo zwiazany z naszym miastem... pol roku juz tu mieszka!

Obrazek gif wstawiony na forum
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 21:59
Właśnie na regionalnym TVP5 leci z nim wywiad! Posłuchajcie!

Llibertat per a Catalunya!
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 22:15
beda jaja. juz teraz widac, ze Czesny ma inklinacje dyktatorskie i nie da sobie nic wytlumaczyc... to co mi sie jednak podobalo to jego deklaracja o zabieganiu o inwestorow (zarownego z innego wojewodztwa, jak i z zagranicy). Jednak dlaczego ciagle w domysle byl Antoni Ptak? [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-05 22:16]

Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 22:45
> Mirek Czesny musi odejsc!

no wiesz zacznijmy najpierw od tego że lepszy on niż Chwast..
po drugie jak narazie to dla mnie 2 osoby musza odejść... JURCZYK i ty ..... ;/

Obrazek jpg wstawiony na forum
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 05/02/2004 23:05
Mi tam się to podoba może wkońcu ktoś spoza "elit" szczecińskich ruszy to misto do przodu!!!

Bo jest paru ludzi... Piraci
christoph
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 06/02/2004 00:02
> A tak wogole Czesny jest bardzo zwiazany z naszym miastem... pol roku juz tu
> mieszka!

Nie mieszka tylko dojeżdża....on mieszka w Łodzi!!!

Dziękuję :)
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Prezes Klubu - wiceprezydentem Miasta - 06/02/2004 00:51
http://www.radio.szczecin.pl/media/rn_pub_aktualnosci/65.mp3

Widzę, że temat o tym pliku został usunięty :) Jak ktoś nie słyszał, podaję link i zachęcam do ściągania :D

Pozdrawiam.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768924742 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005