| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:18
> > Ja bym wolał żeby został Batata niż żeby wrócił Drumlak.Przeciez tak napradwe
> oprocz meczu z Polarem Drumi nic nie pokazał!!!
KIJEJ ty byles kurwa w tym
> sezonie chociaz na jakims meczu ??
Chyba nie z Polarem tylko z Cracovia co
Kurwa olo,ja zadnego meczu nie odpusciel od 6 lat,nawet za Gondora chodzilem a ty raczej nie.I naprawde nie wiem dlaczego sie az tak podniecacie tym Drumlakiem.Co on takiego zagral w tej rundzie.Drumlak Batacie to moglby buty czyscic.Drumlak jest przereklamowany i wie o tym cala Polska tylko nie Szczecin!!!A myslicie ze dlaczego chce wrocic do Pogoni-no bo nikt go nie chce!!!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:27
> Kto wie, czy wypożyczenie Bataty na pół roku nie jest "złotym środkiem"...
> Spójrzmy prawdzie w oczy - on się marnuje w drugiej lidze... Niech pogra sobie
> te pół roku... Zobaczymy jaka będzie oferta Groclinu - jeżeli na wymianę
> przyjdzie np. Rocki, to ja jestem za...
666shown666 niestety sa na to raczej male szanse, ale kto wie.
Natomist kasa za Bate moze sie przydac na jakis dobry transfer
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:29
> > Ja bym wolał żeby został Batata niż żeby wrócił Drumlak.Przeciez tak napradwe
> oprocz meczu z Polarem Drumi nic nie pokazał!!!
KIJEJ ty byles kurwa w tym
> sezonie chociaz na jakims meczu ??
Chyba nie z Polarem tylko z Cracovia co
Wiesz co olo?Ty mi mowisz ze go nie widzialem?I tu sie kurwa grubo mylisz!!!Od 6 lat nie opuscilem Zadnego meczu Pogoni.Chodzilem za Gondora na mecze na ktore przychodzilo po 500 ludzi i ciebie tam raczej nie bylo!!!A ty probujesz na sile zrobic z niego gwiazdora.A prawda jest taka ze Drumlak zagral gora dwa mecze popranie!!!On Batacie powinien buty czyscic bo do klast Batigola Duzo mu jescze brakuje.Drumlak jest przereklamowny.Wie o tym cala Polska tylko nie pilkarski Szczecin!!!A myslicie ze dlaczego teraz znowu przychodzi w Lache-bo nikt inny nie chce!!!
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:35
Nie jestem za wypozyczeniem. I tak za pol roku ktos zlozy konkretna oferte, bo nie wierze zeby Batata przygasl nawet w Groclinie. Pojawi sie konkretna sumka i juz go w Szczecinie nie zobaczymy. Poza tym bez niego ciezko bedzie utrzymac poziom gry. Jesli Drumi nie dostanie od zarzadu "szansy", to cienko widze Pogon w walce o 1 lige.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 18:40
Kijek skoro nie od tego sezonu chodzisz na mecze to chyba pamietasz jak Drumlak gral w Pogoni przed i za czasow gdy prezesem byl Bekdas?? Wtedy byl najlepszym rozgrywajacym w Polsce, pamietam jak niemilosiernie wkrecal w ziemie rywali... ech to były czasy . A teraz jakby normalnie sie do sezonu przygotowal to moze by w koncu do formy wrocil,w koncu przeciez nie mozna zapomniec jak sie gra w pilke!
|
|
|
|
|
Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 18:42
>
.Co on takiego zagral w tej rundzie.Drumlak Batacie to moglby buty
> czyscic.
Kijku jebło cię. Ja chdzę na mecze lat naście i Pogoń nie miała moim
> zdaniem przez ten okres lepszego rozgrywającego.
PS. Murzynom to ty morzesz
> buty czyścić jak ci duma pozwala. 14:88
Ty barciku chyba nie wiesz o czym mowisz!!!Drumlak moze mial dobry jeden sezon,ten za Bekdasa co mielismy wicemistrzostwo1Ateraz nic nie gra a pieniadze chce takie jakby mial umiejetnosci co najmniej takie jak Mila czy inni porzadni rozgrywajacy.A Drumlak jedyne co dobrze umie to efektownie sie przewracac!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|