Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KIJEK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8035 dni

Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:18
> > Ja bym wolał żeby został Batata niż żeby wrócił Drumlak.Przeciez tak napradwe
> oprocz meczu z Polarem Drumi nic nie pokazał!!!

KIJEJ ty byles kurwa w tym
> sezonie chociaz na jakims meczu ??
Chyba nie z Polarem tylko z Cracovia co

Kurwa olo,ja zadnego meczu nie odpusciel od 6 lat,nawet za Gondora chodzilem a ty raczej nie.I naprawde nie wiem dlaczego sie az tak podniecacie tym Drumlakiem.Co on takiego zagral w tej rundzie.Drumlak Batacie to moglby buty czyscic.Drumlak jest przereklamowany i wie o tym cala Polska tylko nie Szczecin!!!A myslicie ze dlaczego chce wrocic do Pogoni-no bo nikt go nie chce!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:27
> Kto wie, czy wypożyczenie Bataty na pół roku nie jest "złotym środkiem"...
> Spójrzmy prawdzie w oczy - on się marnuje w drugiej lidze... Niech pogra sobie
> te pół roku... Zobaczymy jaka będzie oferta Groclinu - jeżeli na wymianę
> przyjdzie np. Rocki, to ja jestem za...

666shown666 niestety sa na to raczej male szanse, ale kto wie.
Natomist kasa za Bate moze sie przydac na jakis dobry transfer

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
KIJEK
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:29
> > Ja bym wolał żeby został Batata niż żeby wrócił Drumlak.Przeciez tak napradwe
> oprocz meczu z Polarem Drumi nic nie pokazał!!!

KIJEJ ty byles kurwa w tym
> sezonie chociaz na jakims meczu ??
Chyba nie z Polarem tylko z Cracovia co

Wiesz co olo?Ty mi mowisz ze go nie widzialem?I tu sie kurwa grubo mylisz!!!Od 6 lat nie opuscilem Zadnego meczu Pogoni.Chodzilem za Gondora na mecze na ktore przychodzilo po 500 ludzi i ciebie tam raczej nie bylo!!!A ty probujesz na sile zrobic z niego gwiazdora.A prawda jest taka ze Drumlak zagral gora dwa mecze popranie!!!On Batacie powinien buty czyscic bo do klast Batigola Duzo mu jescze brakuje.Drumlak jest przereklamowny.Wie o tym cala Polska tylko nie pilkarski Szczecin!!!A myslicie ze dlaczego teraz znowu przychodzi w Lache-bo nikt inny nie chce!!!

Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 17:35
Nie jestem za wypozyczeniem. I tak za pol roku ktos zlozy konkretna oferte, bo nie wierze zeby Batata przygasl nawet w Groclinie. Pojawi sie konkretna sumka i juz go w Szczecinie nie zobaczymy. Poza tym bez niego ciezko bedzie utrzymac poziom gry. Jesli Drumi nie dostanie od zarzadu "szansy", to cienko widze Pogon w walce o 1 lige.

1948
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 18:03

.Co on takiego zagral w tej rundzie.Drumlak Batacie to moglby buty
> czyscic.

Kijku jebło cię. Ja chdzę na mecze lat naście i Pogoń nie miała moim zdaniem przez ten okres lepszego rozgrywającego.
PS. Murzynom to ty morzesz buty czyścić jak ci duma pozwala. 14:88

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 18:40
Kijek skoro nie od tego sezonu chodzisz na mecze to chyba pamietasz jak Drumlak gral w Pogoni przed i za czasow gdy prezesem byl Bekdas?? Wtedy byl najlepszym rozgrywajacym w Polsce, pamietam jak niemilosiernie wkrecal w ziemie rywali... ech to były czasy :). A teraz jakby normalnie sie do sezonu przygotowal to moze by w koncu do formy wrocil,w koncu przeciez nie mozna zapomniec jak sie gra w pilke!

Obrazek gif wstawiony na forum
KIJEK
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: co jest grane???? Batata odchodzi Drumlka wraca!!!! - 24/01/2004 18:42
>

.Co on takiego zagral w tej rundzie.Drumlak Batacie to moglby buty
> czyscic.

Kijku jebło cię. Ja chdzę na mecze lat naście i Pogoń nie miała moim
> zdaniem przez ten okres lepszego rozgrywającego.
PS. Murzynom to ty morzesz
> buty czyścić jak ci duma pozwala. 14:88

Ty barciku chyba nie wiesz o czym mowisz!!!Drumlak moze mial dobry jeden sezon,ten za Bekdasa co mielismy wicemistrzostwo1Ateraz nic nie gra a pieniadze chce takie jakby mial umiejetnosci co najmniej takie jak Mila czy inni porzadni rozgrywajacy.A Drumlak jedyne co dobrze umie to efektownie sie przewracac!!!

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768941763 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005