Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Masterank na obozie. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M@ZUR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8211 dni

Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 23:15
Miał być Mikulenas, Zając i Włodarczyk mamy Masternaka Yeaaah :D

God, I'm glad I'm not me.
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Masterank na obozie. - 19/01/2004 23:27
Lepszy wróbel w garści (Masternak) niż gołąb na gałęzi (inni) :D

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Masterank na obozie. - 20/01/2004 00:28
:D Nie ma co narzekać [ i tak mi szkoda drumiego : ] ] byleby ten mastermak został...

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Masterank na obozie. - 20/01/2004 09:07
Właściciel Pogoni prowadzi zaawansowane negocjacje z jednym z byłych reprezentantów kraju. Antoni Ptak ma owiedzić piłkarzy w Pogorzelicy w przyszłym tygodniu. Przyjedzie także Jan Tomaszewski.

Mariusz Masternak nie dojechał wczoraj na obóz Pogoni do Pogorzelicy. Zawodnik nie otrzymał jeszcze na to pozwolenia z Ruchu Chorzów. Masternak to środkowy obrońca. 28-letni zawodnik mierzy 191 cm wzrostu. O Masternaku pochlebnie wyrażał się nie tylko Bogusław Baniak, ale także jego asystent Bogusław Pietrzak. Być może, o ile dotrze do zespołu, będzie stanowił wzmocnienie Pogoni.

Antoni Ptak zapowiada, że na tym nie koniec wzmocnień. Właściciel Pogoni prowadzi zaawansowane negocjacje z jednym z byłych reprezentantów kraju.
- O tym, czy wzmocni on nasz zespół wyjaśni się w środę - zapowiada Antoni Ptak.

W Pogorzelicy w ośrodku „Sandra” portowcy mają zapewnione doskonałe warunki. Intensywny trening odbywa się pod kontrolą fizjologów. Co wieczór każdy z piłkarzy rozpracowywany jest w najdrobniejszych szczegółach.

- Analizujemy indywidualnie wyniki wszystkich piłkarzy. Na podstawie wyników badań biochemicznych co wieczór określamy natężenie ćwiczeń poszczególnych zawodników - mówi Bogusław Baniak. - Zajęcia odbywają się w trzech grupach. Nie sposób, aby 30 zawodników ćwiczyło razem.

Oprócz fizjologów, dwóch masażystów, czterech trenerów (Bogusław Baniak, Bogusław Pietrzak, Sławomir Rafałowicz, Zbigniew Długosz) w Pogorzelicy znajduje się też Miłosz Stępiński, z Instytutu Kultury Fizycznej, który ma za zadanie wizualną prezentacje systemu 4- 4-2.

- W swoim archiwum posiada mnóstwo kaset z przykładami gry czwórką obrońców. Na podstawie prezentowanego zapisu wideo tłumaczyć będziemy zawodnikom tajniki systemu, w którym mamy zamiar grać wiosną - mówi Bogusław Baniak.
Z zespołem na co dzień przebywać ma też Dawid Ptak. - Chcę, żeby był jak najbliżej drużyny - mówi Baniak.

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Masterank na obozie. - 20/01/2004 09:35
Były reprezentant kraju... Może jednak Mielcarski?

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Masterank na obozie. - 20/01/2004 11:59
> Lepszy wróbel w garści (Masternak) niż gołąb na gałęzi (inni) :D

chuja w garsci jeszcze nie dojechal na oboz nawet

Mrc.
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Masterank na obozie. - 20/01/2004 16:32
A może ten były reprezentat kraju to Radosław Michalski , on gdzieś na cyprze chyba kopał piłke , razem z Majakiem i Kowalem jak dobrze pamietam .

Pogoń Legia!
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Masterank na obozie. - 20/01/2004 19:40
a masternak gral w ruchu tak?

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Masterank na obozie. - 20/01/2004 20:15
Ja myśle że może to być Michalski. Chociaż chciał bym żeby był to np Radek Gilewicz.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Masterank na obozie. - 21/01/2004 10:37
Jeśli do piątku Arkadiusz Kaliszan nie otrzyma zaległych pieniędzy w Lechu, podejmie konkretne rozmowy z Polonią.
Jak kilkakrotnie informowaliśmy, doświadczony obrońca Lecha, w przeszłości zawodnik m.in. Polonii i reprezentacji Polski, znajduje się na pierwszym miejscu listy życzeń KSP (nowego właściciela piłkarskiej sekcji przy Konwiktorskiej). Sęk w tym, że Kaliszan ma ważny kontrakt z poznańskim klubem.
- Sytuacja finansowa Lecha jest bardzo zła. Cierpliwie czekam na wypłatę zaległych pieniędzy, ale jeśli nic się nie zmieni, będę musiał zmienić pracodawcę - mówi Kaliszan, potwierdzając informację, że kierunek Polonia jest bardzo możliwy. - Prowadzę rozmowy z działaczami nowej spółki, ale za wcześnie na szczegóły. Wiele powinno się wyjaśnić w przyszłym tygodniu. Czuję ogromny sentyment do Polonii. To moja druga "miłość". Pierwszą, z racji tego, że jestem rodowitym poznaniakiem, pozostaje Lech.

Zycie Warszawy

wiec chyba to nie ten strzal ???

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Masterank na obozie. - 21/01/2004 14:28
Do Pogorzelicy k/ Rewala, na obóz kondycyjny "portowców", dojechał już - przymierzany do gry w Pogoni - Mariusz Masternak. Jeżeli transfer dojdzie do skutku obrońca Ruchu Chorzów będzie sporym wzmocnieniem linii defensywnej szczecińskiej drużyny.

za sport.pl

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Masterank na obozie. - 21/01/2004 14:54
no i bardzo dobrze. Tylko dalej ciekawi mnie z jakim to asiorem Ptak potajemnie pertraktuje.. Pewnie Szczęsnego chce do bramki wstawić...

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Masterank na obozie. - 21/01/2004 15:27
Podobno na testy ma przyjechać napastnik z Brazylii, Learcio - wychowanek Palmeiras... To może być bardzo interesujący gracz - szkółka Palmeiras jest najlepszą, obok Santosu, szkółką w Brazylii...
W lidze mamy wielu Brazylijczyków. Ale tylko nieliczni mają za sobą w grę w I lidze brazylijskiej - Batata i Juliano z Widzewa. Obaj stali się gwiazdami polskiej piłki, może Learcio będzie równie dobry? :)

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Masterank na obozie. - 22/01/2004 00:33
Oby Shawn. Słuszna uwaga brazylijczyk brazylijczykowi nierówny. Gra w I lidze brazylijskiej to coś. Poczekamy zobaczymy. Ciekawe w jakim wieku jest ten gracz...

Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: Masterank na obozie. - 22/01/2004 07:31
michalski - zgoda jest to nazwisko ktore cos znaczy w polskiej pilce. ALE to bylo kilka lat temu, masternak jedyne czym sie wyroznia (dla mnie) to gabarytami. chcialbym uslyszec o zawodniku ktory wplynie w sposob znaczacy na gre portowcow do tej pory to jedynie szum wokol transferow jest duzy

acidland
Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: Masterank na obozie. - 22/01/2004 10:24
Michalski moze okazac sie duzym wzmocnieniem na czas walki o awans, ale czy potem?? 35-letni zawodnik nie jest najlepsza inwestycja. Zwlaszcza taki ktory ostatnio raczej malo gral. Z drugiej strony mamy np Dzwigale. Tego zawodnika naprawde wielu kibicow powitaloby z otwartymi ramionami spowrotem.
Tak sobie mysle ze odpowiedni mix zawodnikow doswiadczonych i mlodych moglby naprawde powalczyc.
Kazimierczak (jesli jest juz zawodnikiem Pogoni bo wsumie nie wiem) jest naprawde dobra inwestycja i mam nadzieje ze sprawdzi sie w druzynie. Masternak to tez doswiadczony pilkarz.
Cholera jesli Baniaq zrobi to co do niego nalezy to z takimi zawodnikami i taka druzyna nadal walczymy i to walczymy mocno. Najwazniejsze to dobrze przepracowac okres przygotowawczy. Zcementowac druzyne. No i DO BOJU MKS !
pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Masterank na obozie. - 22/01/2004 10:56
krotko i konkretnie zeby nie bylo to znowu zle odebrane

a postow nie musze nabijac mam tu troszke inna role trzeba sie dobrze przyjzec

Dziennik Łódzki
cytat trenera ŁKS Boreckiego
Wiosną czeka nasz trudne zadanie. Po zgrupowaniu w Wiśle (większość ełkaesiaków wczoraj wróciła do Łodzi, zespół na pewno musi zostać wzmocniony klasowym stoperem. Nie ma ich wielu na rynku. Może uda się wrócić do rozmów z Masternakiem (Ruch Chorzów). Dopiero kiedy wypełnimy tę lukę, będę mógł powiedzieć, że jestem optymistą.

a czy to jest prawda guźik mnie obchodzi, nie można traktować każdej gazety jako szmatłowiec ale to jest osobny temat na inna okazję

pozdrawiam

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Masterank na obozie. - 22/01/2004 17:04
Dziennik Łódzki to wogle zajebista gazeta :D

krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Masterank na obozie. - 22/01/2004 18:26
masternak na pewno sie przyda u nas w obronie

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
whc
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: Masterank na obozie. - 22/01/2004 21:57
> > Myśle że Masternak byłby dobrym wzmocnieniem Pogońi !!!! lecz potrzebnych
> jest
> nam jeszcze wiele transferów

Wielu transferów może nie potrzebujemy, ale
> przydałby się pomocnik z umiejętnością zagrywania prostopadłych piłek i (oprócz
> Masternaka) jakiś obrońca. Może Celeban otrzyma szansę gry???

Zgadzam się, Celeban a jeszcze lepiej Kamrowski on też ma coś koło 1,90m.

whc
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768937908 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005