Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Manifestacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
F G
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8174 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:18
Temat byl juz nie raz.Dajcie spokoj z tymi manifestacjami.Moze po kazdej informacji dot Pogoni bedziemy manifestowac.Teraz Drumlaka wypierdolili to moze tez zrobimy pikiete? Albo mozemy zapodac manifestache z okazji tego ze Janek Tomaszewski do nas doszedl? Sedzzik gratuluje pomysly.Jak chcesz 100 zl dawac to mozesz mi zarzucic. W ogole zastanow sie co ty piszesz. Pozdr [Ostatnio edytowane przez F G: 2004-01-18 15:20]

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:21
> Temat byl juz nie raz.Dajcie spokoj z tymi manifestacjami.Moze po kazdej
> informacji dot Pogoni bedziemy manifestowac.Teraz Drumlaka wypierdolili to moze
> tez zrobimy pikiete? Albo mozemy zapodac manifestache z okazji tego ze Janek
> Tomaszewski do nas doszedl? Sedzzik gratuluje pomysly.Jak chcesz 100 zl dawac to
> mozesz mi zarzucic. W ogole poczytaj co ty napisales:D Pozdr.

chodzilo mi o to ze np. w cracovi jest tzw."klub stu"(albo jakos tak) ,sa to ludzie ktorzy zoobowiazali sie ze beda wplacac na prowadzenie klubu 100 zl(albo 1000 nie pamietam) zreszta to byly raczej zarzuty niz pomysly

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:22
o widze ze Pan Filip zmienil swoj nick.....:)
pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8200 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:35
Manifestacja?? :biglaugh: Chyba na głowę poupadaliście, przyjdzie Was kilkudziesięciu, maksymalnie stu :) To nie te czasy, kiedy całe miasto żądało głowy Prezesa...

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:40
> Manifestacja?? :biglaugh: Chyba na głowę poupadaliście, przyjdzie Was
> kilkudziesięciu, maksymalnie stu :) To nie te czasy, kiedy całe miasto żądało
> głowy Prezesa...
Ale ta manifestacja jak już to po rundzie wiosennej,szkoda dobrych wyjazdów na wiosnę...A co do tych kilkudziesięciu,maksymalnie 100...wolę tych 100 niż 15 000 takich jak wy miłośników ładnych meczy :D...

Better dead than red!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8200 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:47
Widzę, że kolega nie załapał :) Przyjdzie Was stu (dzieci do lat 15 nie liczę), zostaniecie potraktowani jak powietrze, jak grupka oszołomów, zostaniecie tylko wybrechtani :) Jurczyk się posra w stołek ze śmiechu :)
Dobra rada wujka shawna - poczekajcie z tym na naprawdę dogodną sytuację, np. wyprzedaż ekipy czy fatalna gra w rundzie wiosennej... Wtedy może chociaż przyjdzie 10% tego co było na pamiętnej manifestacji...

..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:52
no to wtakim razie jak ptak odejdzie to co zrobimy bedziemy czekac az arkonia wejdzie do 3 ligi jezeli pojdzie dobrze a nawet super to do 2 ligi bez sensy najlepiej tylko nazekac na forum i opierdalać inne osoby bo zły temat sie załozyło a samemu nic nie robic, robcie tak a Pogoń daleko zajdzie

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
Petar
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:58
Wy nazywacie sie kibicami POGONI. Wy jestescie popierdolenii!!!!!!!!!!!!!! Co on wam kurwa takiego zrobil ze chcecie robic jakies pierdolone manifestacje, gdyby nie on to byscie sobie chodzili na 4 lige, a dzieki niemu mamy mozliwosc grania za rok w ekstraklasie. Bardziej pojebanych ludzi od was to chyba w zyciu nie zobacze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdr dla prawdziwych fanow POGONI

F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 15:59
Misiek te twoje złote myśli mnie poprostu rozpierdalaja...
a co do pokroju osób typu shawn czy piwo to bez komentarza. [Ostatnio edytowane przez Fan1948: 2004-01-18 16:00]

W Jedności Siła...
Jasny_
Kibic
Na forum od 8049 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:00
na razie nie ma po co robić manifesty.
Wtedy walczyliśmy o klub którego de facto miało nie być. A teraz o co? O to, że Ptak nie robi transferów czy, ze sra w majtki i chce odejść?
Wg mnie nie wypali przynajmniej na razie

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:01
shawn ale nam naprawdę koło chuja lata czy ta Pogoń będzie 1 w tabeli czy 18 i czy w 1 lidze czy w 2...wyniki tego zespołu nas nie interesują...

Better dead than red!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:01
Jestem bardzo ciekawy kto powie za pare lat......za niedlugo (heheh) a nie mówilem bardzo mnie to ciekawi :)
ja juz sam nei wiem co mam myslec zjednej strony dobro szczecinskiej z drugiej wkurwiaja mnie tacy ludzie jak ptaszek przylazą sobie i mysla ze bedzimy mu z reki jedli, nie wiem juz sam....:(

I sie porobily dwa obozy kibiców Szczecińskiego futbolu :) to nie wróży dobrze...:( [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-01-18 16:07]

Z daleka nie będzie widać.
Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:05
> shawn ale nam naprawdę koło chuja lata czy ta Pogoń będzie 1 w tabeli czy 18 i
> czy w 1 lidze czy w 2...wyniki tego zespołu nas nie interesują...

bez komentarza .

Piwo i inni musicie uszanować czyjeś zdanie i poglądy nawet gdy daleko odbiegają od waszych.Blzuganie na innych tylko dlatego ze mają odmienne zdanie nawet gdy jest ono idotyczne, jest poprostu prymityne.....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:10
PIWO i inni co sie z nim zagadzją czy wy jestescie głupi nie widzicie ze ptak od miesiąca chce odejsc i juz zlewa na to co tu sie dzieje moze sie myle ale pewnie w tygodniu ptaka juz w szczecinie nie bedzie razem z wszystkimi jego ludzmi

Alx
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:11
Skoro (Rafal_MKS) nie obchodza cie wyniki tego zespolu to po chuj sie udzielasz. Jezeli ten zespol cie nie interesuje to przestan pisac na jego temat i na temat ptaka. Mnie nie obchodzi na przyklad lech i dlatego nie bluzgam na jego wlasciciela, jezeli dziala na szkode swojego kulbu.

Alx
Alx
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:14
> Będziemy manifestować pod urzędem zeby zrozumieli wrescie ze Pogoń musi być!!!!!
> i nie bo komuś sie nudsz w łodzi i przyjechał nad morze tylko żeby ptak oddał
> miastu Pogoń a miasto dało je w dobre ręce

Miasto juz dwa razy oddawalo Pogon w dobre rece, jesli chodziles w tamtym roku na mecze to wiesz co mam na mysli.

Alx
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:16
wiem ale musimy cos robic!!!! ptak nie długo odejdzie i wtedy nie mozna siedziec bezczynnie

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8200 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:35
Wiecie co? Róbta co chceta. Ja Wam mówię - tylko wyjdziecie na idiotów. Może jak Was pół Polski wyśmieje, wtedy zmądrzejecie...

A zresztą, o czym tu gadać... To przypomina rozmowę ze ślepym o kolorach...

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:35
Wtedy bedziemy miec Pogoń nowa :)

Pogoń To My!
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Manifestacja - 18/01/2004 16:41
> Wiecie co? Róbta co chceta. Ja Wam mówię - tylko wyjdziecie na idiotów. Może jak
> Was pół Polski wyśmieje, wtedy zmądrzejecie...

A zresztą, o czym tu gadać...
> To przypomina rozmowę ze ślepym o kolorach...
z kogo bedzie sie pol polski smialo?!?!?!!?!?JUZ SIE DAWNO Z NAS SMIEJA!!!!!ze pokochalismy jebanego Nowotwora jak wlasny klub wiec o czym tu gadac!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768827489 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005