Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Drumlak juz nie w pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
olo84
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8858 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 15:31
Ptaszysko kurwisko na wysypisko smieciu jebany niech spierdala stad kutas jebany tak mnie dzisiaj wkurwil ta swoja wypowiedzia w Przegladzie Sportowym ze juz wogole do kutasa nie mam zadnego szacunku
CHWDP :[ :[

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 15:41
> Ptaszysko kurwisko na wysypisko smieciu jebany niech spierdala stad kutas jebany
> tak mnie dzisiaj wkurwil ta swoja wypowiedzia w Przegladzie Sportowym ze juz
> wogole do kutasa nie mam zadnego szacunku
CHWDP :[ :[

j27
zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 15:43
Olo módl się ozdrowie bo o rozum już za późno.

j27
Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 16:05
> Olo módl się ozdrowie bo o rozum już za późno.

a ty sie naucz obslugiwac forum

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 16:50
To nie tylko jeden z lepszych zawodników Pogoni (niegdyś najlepszy) to także jeden z symboli naszego klubu i bez niego to nie bedzie ta sama Pogon... duzo gorzej oglada sie swoj wlasny klub w ktorym nie ma nawet ani jednego gracza zwiazanego z nim. Teraz mamy 3... a pewnie będzie ich coraz mniej :(.

> Alternatywa? Znajdzie się. W drugiej lidze można znaleźć lepszych rozgrywających
> - z tych tańszych np. Adrian Budka z Polaru.

A Budka to prawy pomocnik nie playmaker :]. Zreszta na razie to on moze Dumiemu buty wiazac.

Obrazek gif wstawiony na forum
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 16:52
przecież tu niechodzi o same umiejętności czysto piłkarskie,tylko o fakt że drumi był jednym z nielicznych szczecińskich akcentów w tym dziwnym zespole...

Better dead than red!
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 17:00
Co do Budki, ja słyszałem że jest playmakerem. Zresztą nieważne - Budka czy nie Budka, znajdzie się bardzo wielu rozgrywających w Polsce lepszych od Drumlaka. A jeżeli nawet trochę gorszych, to mniej kapryśnych i forsolubnych.

Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 17:04
cuz Drumi byl potrzebny tylko po to, aby byl to troszke bardziej szczecinski klub, aby przyciagnac i przekonac tych niezdecydowanych kibicow, murzyn zrobil swoje murzyn moze odejsc, gdy przychodzil do szczecina byl bez przepracowanego okresu przygotowawczego ale szybko dochodzil do formy, oprocz tego ze jest symbolem Pogoni jest utalentowanym rozgrywajacym ktory potrafi jak niewielu rozdawac prostopadle pilki, krotkie podania, gra obiema nogami i za cholere niemozna mu zabrac pilki, wiec go kurwy kosza, choc gral nie cale macze zaliczyl kilka asyst, zobaczycie jak wam zacznie go brakowac, ale mam to juz w dupie

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 17:06
Shivan nic dodac nic ujac.

ble
Kibic
Na forum od 8068 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 19:23
KURWA PIERDOLE W DUPE TO JEBANE PTASZYSKO I TO MA BYĆ PREZES?!

DO SEJMU Z NIM [Ostatnio edytowane przez ble: 2004-01-17 19:24]

[ocenzurowano głupote autora]
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 19:49
Faktem jest, że Drumlak ma te swoje humory, kłuci się stale o piebniądze, za każdy dobrze rozegrany mecz chciałby dostawać podwyżkę zarobków, ale no cóż, nie tylko u nas tak jest, że gwiazdorzy zespołów chcą zarabiać jak najwięcej...
Da się zrozumieć jego zachowanie, gra w piłkę to jego praca i źródło utrzymania, więc jeśli chce zarabiać więcej to raczej nic w trym dziwnego...
Dziwne jest raczej zachowanie Ptaka, który zrobił z Drumlaka marionetkę, posłużył się nim jak jakąś zabawką i to z moejej opinii jest najbardziej nie w porządku w tej sprawie. Rozumiem, gdyby Drumlak nie spełniał oczekiwań, zawalał wszystkie mecze i nie dałoby się o nim nic pozytywnego powiedzieć, ale w przypadku, gdy zawodnik sprowadzony zupełnie bez formy stał się dominującą postacią w zespole i to dzięki niemu Pogoń wygrała kilka ważncyh spotkań (że wspomnę jego wejście w drugiej połowie meczu z cracovią, gdzie ze stanu 0:0 do przerwy Pogoń wygrała 3:0 - czyżby to był przypadek...).
Dlatego też będzie mi brakowało jego osoby w składzie Pogoni, mimo tego wszystkiego złego co się o nim mówi. Żeby tylko nie doszło do takiej sytuacjj, że nie będzie godnego zastępcy w miejsce Drumlaka i awans przejdzie nam koło nosa...

Llibertat per a Catalunya!
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 20:44
> typowy grajek dla pieniedzy....nas czyli kibicow ma gdzies....trafi gdzies na
> wies np Amica a potem z Ława Adamczukiem i Tomasiewiczem bedzie w Halpie
> gral..tam napewno bedzie mial lukratywny kontrakt

zgadzam sie z tobą. Drumlaka tylko kasa obchodzi pozatym jego przedluzony urlop bez powiadamienia zarządu klubu bez komentarza.....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
R1
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 21:20
Dzięki Niemu chadzałem na tą Pogoń... Mimo tego co Ptak zrobiłeś dla Nas, co zrobisz (?) to za Pawła masz u mnie zero szacunku!

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 23:08
> Dzięki Niemu chadzałem na tą Pogoń... Mimo tego co Ptak zrobiłeś dla Nas, co
> zrobisz (?) to za Pawła masz u mnie zero szacunku!

ciekawe czy bedziesz tak kochal Drumiego gdy przywdzieje koszulke Cracovi co nie jest wykluczone bo ostrza sobie na niego zęby .....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 17/01/2004 23:16
> ciekawe czy bedziesz tak kochal Drumiego gdy przywdzieje koszulke Cracovi co nie jest wykluczone bo
> ostrza sobie na niego zęby .....

Hehe, dokładnie :) Pawełek, wzorowy szczecinianin noszący Pogoń w sercu, prawdopodobnie zagrzeje sobie miejsce w Craxie :)

[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2004-01-17 23:18]

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 18/01/2004 21:18
Z jednej strony zajebiśćie lubię tego piłkarza i żałuję, że go wyjebali no ale piłkarz to piłkarz i nie może sobie robić co mu się podoba bo to ona gra dla klubu a nie klub dla niego.

Pozdro.

God, I'm glad I'm not me.
wiem@r
Kibic
Na forum od 8929 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 21/01/2004 12:20
no i dobrze kutas mysli ze jak w ameryce to wielki pan niech se tam jedzie i gra za oceanem. h.. mu w d...

grecja mistrzem!! buhahahahahha
papryk
Kibic
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 21/01/2004 17:22
Szkoda Drumiego, kiedy chodził to chodził ale kiedy grał to już na maxa i zawsze z jakimś rezultatem,- albo bramka albo asysta

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 21/01/2004 17:56
> Olo módl się ozdrowie bo o rozum już za późno.

Nie napinaj sie tak :D :D :D :D

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Drumlak juz nie w pogoni - 21/01/2004 18:20
ale huj drumi mogl zostac co z tego ze lapal zolte kartki ale gole tez strzelal

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768941771 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005