Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tm_tomcio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8109 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy tesz Ptaka - 17/01/2004 01:36
> chyba nawet pisoenka tak leciała o ile sie nie myle "...2 bramki Latała,2
> bramki Dymkowski i Pogoń na mistrza Polski"...swego czasu był także bodajże
> jakiś szwed,nazwiska niestety nie pamiętam,co niby wielki talent a nie wiem czy
> wystąpił choć raz w 1 lidze...:D

Ja nazwiska tez nie pamietam, ale wystapil, dokladnie 27 (slownie: dwadziescia siedem) minut!!!! W pierwszym meczu rundy rewanzowej, o ile sobie przypominam, trenerem byl niejaki Szukiel...

INDIOS BRAVOS
siwy24
Kibic
Na forum od 8110 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy tesz Ptaka - 17/01/2004 01:49
Pamietam mialem 7, badz 8 lat ojciec zabieral mnie na mecze POGONI gdze nie bylo miejsca na trybunach i siedzielismy na schodach(doslownie), napoje w woreczkach ze slomka:). To byly czasy, prznajmniej dla mnie bo nie wiem co sie dzialo w klubie i czy w ogole byly jakies zawirowania. A teraz ten czegos nie dostal , ten sie domaga jakiegos odszkodowania, na tego narzekaja media i kibice i goroz odejsciem. Do czego to wszystko zmierza??!! Teraz futbol to jeden wielki interes (niestety), nie ma tej radosci ze wspieranie klubu z ukochanego miasta, nie me identyfikacji wladz miasta z klubem liczy sie KASA i inne profity z tym zwiazane a radosc i spontanicznosc ludzi przychodzacych na trybuny jest tylko dana do statystyk( nawet te 1000 osób, dla nich tez warto GRAC!!!!!)

krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy tesz Ptaka - 17/01/2004 11:17
gondor zdecydowanie:P

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 17/01/2004 11:44
Dzisiejsza piłka jest coraz chujowsza, prócz nas kibiców nikogo nie obchodzi dobro drużyny, lecz własnego portfela. Piłkarze i trenerzy to najemnicy, a prezesi to biznesmeni. Na prawde rzadkością jest przywiązanie do barw klubowych przez piłkarzy, a często ich gadki jak to kochają klub jest gówno warte. Chciałbym żeby wróciły czasy, kiedy miasto i prezes miał na celu dobro klubu, a w klubie występowało więcej wychowanków. Marzeniem moim jest, żeby prezesem Pogoni został kiedyś jakiś bogaty kibic naszego klubu, który zrobi klub z którym każdy będzie mógł się jak najbardziej zżyć i który będzie miał dobre wyniki.
A Bekdasowi, Gondorowi i Ptakowi chuj w dupe.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 17/01/2004 11:52
> Marzeniem moim jest, żeby prezesem
> Pogoni został kiedyś jakiś bogaty kibic naszego klubu, który zrobi klub z którym
> każdy będzie mógł się jak najbardziej zżyć i który będzie miał dobre wyniki.
Przed Bekdasem byl czlowiek ktory chcial inwestować w Pogoń bez nazwisk ale zapewniam was ze byl tylko miasto niechcialo i wola Kebaba albo coś takie wiem ze miasto mu nie dalo Pogoni bylem wtedy jeszcze gówniarz i nie pamietam dużo ale mi tata opowiadał bo to jego kumpel chcial inwestować....
ale nie wiem czy on teraz chce w Pogoń inwestować kiedys chcial ale czy teraz to nie wiem w kazdym razie jest kibiciem Pogoni....:P Bo z kasą różnie bywa...:(

Z daleka nie będzie widać.
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 18/01/2004 21:45
> tylko dlaczego ci wszyscy jebani pseudoprezesi pojawiają się właśnie w
> Szczecinie...czy nie mogli te miasto ominąć...szkoda

Tez mnie to nurtuje :)

1948
Jasny_
Kibic
Na forum od 8050 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 18/01/2004 22:05
> Intencji Bekdasa to chyba jzu nigdy nie poznamy.
Gondor to byl po prostu kret
> pancerny, ale przynajmniej za jego kadencji bylo widac ilu kibicow ma Pogon.
A
> Ptica? Nie wiem za bardzo co sie dzieje.

Bekdas był OK. Ja tam go lubiłem :D I tak czasami zastanawiałem sie jakby to było gdyby sie tereny dostały w jego łapy...?
Gondor to drobny kupczyk bez kasy. Ale masz racje było widać ilu jest kibiców
Ptak to dla mnie przegrana osoba z góry (szczególnie po tej konferecji ,,W Łodzi też odszedłem przez dziennikarzy")

W ogóle to tylko Drzymałe uwazam za takiego typoweego prezesa. Cupiał też ok. Ale inni to pożal sie boze....

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 18/01/2004 23:39
> Bekdas był OK. Ja tam go lubiłem :D

Bekdas był głupi i naiwny. Jakby mu ktoś wyrok śmierci podsunął, to by się po tym podpisał :P
Z perspektywy czasu to chyba jednak dobrze, że tych terenów nie dostał... Po jego działalności w Pogoni widać dobitnie, że chłop nie ma głowy do interesów... A przynajmniej ta głowa nie pasowała do polskich realiów.

Tabby
Kibic
Na forum od 8107 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 20/01/2004 20:51
Dla mnie najlepszy moment był za Bekdasa, kiedy drużyna wiodła prym w ekstraklasie, w zespole nie brakowało szczecińskich akcentów(Majdan, Dymek, Drumlak), trybuny pełne widzów, a Bekdas miał lada dzień dostać tereny. Powstały już nawet wstępne projekty tego kompleksu razem z rozbudowanym i zadaszonym stadionem. Wszystko zapowiadało się tak pięknie...:placz:

Na podobnej zasadzie możemy zapytać kibiców Chelsea, czy dalej czują się przywiązani do swojego klubu, tak jak przed przyjściem Abramowicza. Czy tylko pieniądze liczą się w piłce?

artuzo
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 20/01/2004 21:10
słuchaj dzieciaku mam lat 45 na mecze chodzę o wiele lat więcej od ciebie i powiem tobie jedno: idz do domu i bierz się do nauki a jak się nauczysz to zabierz głos w sprawie której nie rozumiesz

ruda
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 20/01/2004 21:15
Kazdy z nich spierdolil sprawe tak jak tylko mogl

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
BeJot
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 20/01/2004 21:37
Nam sie chyba nie da dogodzić bo zawsze będom narzekania i ja powiem tyle że mi sie nie podobał żaden sponsor....

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 20/01/2004 22:46
Najlepiej bylo za czasow biednego MKS"u. Pamietacie jeszcze mecz z Belchatowem o utrzyamnie sie w lidze??? a potem batalie o powrot do I ligi??? bylo biednie, ale byla atmosfera... Jednak (niestety) bez kasy daleko nie zajedziemy w tych czasach...

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 20/01/2004 23:02
> Najlepiej bylo za czasow biednego MKS"u. Pamietacie jeszcze mecz z Belchatowem o
> utrzyamnie sie w lidze??? a potem batalie o powrot do I ligi??? bylo biednie,
> ale byla atmosfera... Jednak (niestety) bez kasy daleko nie zajedziemy w tych
> czasach...

dobrze gadasz stary tylko szkoda ze wtedy nie bylo kasy mimo wszystko .tego sie nigdy nie zapomni jak Pogon grala ten mecz w 10 po czerwonej kartce chyba dla stolarza a bramke zdobyl w 80 minucie po znakomitym rajdzie i dosrodkowaniu Rycaka (ksiaze szczecina) "szczupakiem" niezawodny Piotr Mandrysz i wykonal salta po zdobytej bramce. jeden z tych meczy ktore zapamietam na zawsze.

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
KIJEK
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 21/01/2004 22:29
Pewnie ze Bekdasa!Gdyby nie pedaly z urzedu miasta to Pogon bylaby teraz potega!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
Szamał
Kibic
Na forum od 8052 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 22/01/2004 15:32
dla mnie najfajniej bylo za turasa. duzo ludzi na stadionie kazdy mecz to bylo wydarzenie. zawodnicy ktorych nazwiska cos w Polsce znaczyly. i co najwazniejsze mielismy wice mistrza. wiem ze to co napisalem to spore wyidealizowanie ale tyle czasu minelo ze o wielu zlych sprawach sie zapomina.

a co do Pana z wieloma 666666 to co do turasa to sprawa nie jest taka jak ja przedstawiasz wina lezy tez w duzym stopniu po stronie miasta i o tym trzeba szczerze powiedziec
pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-01-22 15:34]

acidland
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 22/01/2004 18:23
nigdy nie bylo za dobrze ale za begdasa bylo najlepiej

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 22/01/2004 18:47
> a co do Pana z wieloma 666666 to co do turasa to sprawa nie jest taka jak ja przedstawiasz wina lezy
> tez w duzym stopniu po stronie miasta i o tym trzeba szczerze powiedziec

Szóstek mam sześć, to nie tak wiele.
Jasne, że część winy leży po stronie miasta - przecież powiedziałem że "nie pasował do realiów"...

Pozdrawiam.

Cypek
Kibic
Na forum od 8059 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 24/01/2004 12:06
Moim zdaniem najlepiej było za czasów Bekdasa. Jakby wtedy dostał grunty wokół stadionu to myśle, że w klubie byłaby miła atmosfera, wypłaty dla piłkarzy uregulowane, a tak to nie dostał obiecanej mu ziemi no i jest jak jest.

pavel18
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Kibicu powiedz kiedy było dobrze w Pogoni za czasów Begdasa, Gondora, czy też Ptaka - 24/01/2004 19:52
za czasów Bekdasa było dobrze bo zdobyliśmy wicemistrzostwo ale jednak po ukończeniu sezonu
Bekdas wszystkich posprzedawał.
za czasów Gondora,to był najgorszych okres Pogoni o tąd kiedy im kibicuje.
Teraz kiedy jest Antoni Ptak,uważam że to będzie bezpieczny okres i że nikogo nie sprzeda ani nie odejdzie

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768941816 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005